Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот zlatan » 05 яну 2014 11:45

Играчът не се чувства щастлив в тима

Николай Димитров е на път да напусне настоящия си тим Болуспор. Хичо пристигна тук през лятото и за момента е изиграл 12 мача. За възможността да си тръгне през януари намекна и мениджърът му Несим Нешадов.

"Ако и двете страни не са щастливи, ще намерим решение, което устройва всички. Вече има запитвания за него от страна на отбори от Суперлигата на Турция. Ние сме отворени за всички оферти", коментира Нешадов.

това прави ли го свободен агент :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 яну 2014 11:46

в

Наставникът на Левски Антони Здравков отрече категорично информациите, че е набелязал за привличане на "Герена" играчът на Пирин ГД Веселин Марчев.

Сухия подчерта, че за момента няма някакво конкретно развитие по евентуални трансферни сделки.

"Изобщо не съм го чувал този Марчев, камо ли да говоря с някого, за да го взимаме. Едва ли някой в Левски ще води разговори с него, без дори да ме попита дали го искам. На всичкото отгоре някои вече ни критикуват за подобен трансфер", коментира Сухия.

мисля че това е достатъчно нека се спре с този футболер.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 яну 2014 11:47

Осем юноши на Левски влизат трайно в първия отбор
05 януари 2014 07:28
Имената ще станат ясни на 12 януари

Осем футболисти от школата на Левски ще преминат официално в първия отбор. Имената им ще станат ясни на 12 януари, когато Левски започва зимната си подготовка.

По желание на собственика Тодор Батков в момента, в който бъдат привикани в мъжката формация, те ще останат постоянно там.

"Настоящата практиката да бъдат взимани момчета от школата, а после да бъдат връщани при юношите, после отново привиквани за някои мачове, няма да продължи. Определихме осем футболисти от школата, които започват подготовка с първия отбор и преминават трайно в него от 12 януари", разкри Батков.

всяка зима едно и също вземат се и после айде на село да се обиграват.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 11:47

molteni написа:
Stahlgewitter написа:
molteni написа:
Stahlgewitter написа:Кое точно е зле?Ако продадат Гари и Антонио/което най-вероятно е факт/ ще се видят в пари.Най-вероятно ще вземем Гара и ще си върнем Мони и така.Кое е лошото?

Мечтател. :lol: Най-много да вземем...Веско Марчев, Венци Христов, Аймен Белаид.....и още 1-2 подобни рендета.Райков пък е неземна класа. :lol:

Аз вярвам в Левски,защото това е моят отбор.Плюенето по фенове и ръководство няма да доведе до положителни неща.Точно вие,които по цял ден плюете по всички ,а един път не сте дошли на мач вредите най-много.Трябва да сме единни,защото ако продължаваме така нищо добро не ни чака.Постарайте се през тази година поне веднъж да идете на стадиона не е трудно.

"Младеж", нещо си говориш наизуст. :oops: Откъде разбра, че не ходя на мачове? Със сигурност на повече мачове съм ходил от теб..."младеж". ;)

Силни думи:)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 12:00

Санти ,
според мен идването на тоньо не е случайно . Някой притиска тара да продаде Левски на ниска цена тъй като адвокатчето и в частност клиента му от обетованата земя искат доста пари. Така , че тази полу-разруха не е случайна , даже напротив -организирана е . Колкото и да не го понасям тара прави хитър ход с НЕприемането на оставката на локомотивеца. Каза го в поне две интервюта - "Тонев има анганжимент , който е поел" . Всички знаем , какъв е анганжимента :)) . Ако човек тръгне да чете малко изежду редовете на вчерашното му интервю , може да станат ясни и други неща :)). Мустака изцепи нещо от сорта - "Ето виждате , тука идват ВСЯКАКВИ хора , изявяват се , водят всякакви футболисти . Не искам да влизам в подробности , да си развалям настроението в началото на годината " също така -" За миналата година , извън строителството са изхарчен пари и са акумулирани разходи за над 7 милиона евро " . Познайте срещу кого са насочени тези думи.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 яну 2014 12:10

blue atak написа:прав си затова но може да вземат гарата да замажат очите на феновете така си мисля ;) с какво става с другите трансфери розовите вече зеха 5 нови нито един още.

Като им гледам новите, по-добри ние да не вземаме никой!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 яну 2014 12:10

Александър Александров подписа с Лудогорец

A ние спим...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 яну 2014 12:15

zlobul написа:Санти ,
според мен идването на тоньо не е случайно . Някой притиска тара да продаде Левски на ниска цена тъй като адвокатчето и в частност клиента му от обетованата земя искат доста пари. Така , че тази полу-разруха не е случайна , даже напротив -организирана е . Колкото и да не го понасям тара прави хитър ход с НЕприемането на оставката на локомотивеца. Каза го в поне две интервюта - "Тонев има анганжимент , който е поел" . Всички знаем , какъв е анганжимента :)) . Ако човек тръгне да чете малко изежду редовете на вчерашното му интервю , може да станат ясни и други неща :)). Мустака изцепи нещо от сорта - "Ето виждате , тука идват ВСЯКАКВИ хора , изявяват се , водят всякакви футболисти . Не искам да влизам в подробности , да си развалям настроението в началото на годината " също така -" За миналата година , извън строителството са изхарчен пари и са акумулирани разходи за над 7 милиона евро " . Познайте срещу кого са насочени тези думи.

злоби,ако приемем че Байлов,Гугутката и всички около тях най-големи фенове не смеят да попитат ,как така в тази европейска държава не се намери един истински журналя и не страхливец да зададе въпросите които ние всеки ден си задаваме.
В едно обаче съм сигурен клуба се води към ФАЛИТ и не случайно е избран правилния момент а именно 100 годишнината на клуба.
Дали Домуса има пръст не знам,но пак казвам как нито един нормален човек с достъп до пресконференции и други изяви не попита простичко.
От къде Ф.К. Левски има 12 -14 млн лева а нов сектор ето това са само няколко думи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 яну 2014 12:17

tevez написа:
Александър Александров подписа с Лудогорец

A ние спим...

Ние спим от 5 год. :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Къде сме ние?А къде са те?Левски vs Борусия Дортмунд

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 12:17

Вие от много години сте като нас, само че оше не сте го осъзнали.. Тея резили, дето направихте, мача за титлата, ако си мислите, че Батков няма пръст в тва, сте много зле.. Той се гаври с вас от много време, а вие сега сте ми тръгнали да пишете, как няма да сте като нас.. Че още по-зле.. Ние се отървахме, а с вас още ше се ебават..Но на някои хора им е оферта да си взимат парички и си трайкат и само декларацийки пускат колкото да ви замажат очите. Както и да е, оправяйте се.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”