СВОБОДЕН написа:Честита победа. Надявам се да вземем титлата. Някои казват, че сме били най-слабия шампион и щели да ни бият в Европа. И така да е, победителите се помнят. Що се отнася до Европа, може и да падаме там, но на другите български отбори още от сега им честитя спечелването на ШЛ. Трябва да се разберат обаче кой точно ще я спечелиИстината е, че не играхме добре в този, но късмета помага на силните. Чух тук да се казва, Митов не ставал. Ние не знаем дали става. За да разберем това, трябва да е водил отбора цял сезон, да е правил подготовката, селекцията. Той пое отбора последния месец и нещо. За това време никой не може да стори чудеса. Но истината е, че преди той да поеме отбора никой не предполаташе, че ще имаме шанс за два трофея. По скоро бяхме на път да изхвърчим от тройката. Ако станем шампиони, трябва да му се даде шанс да води отбора цял сезон. Такъв шанс би трябвало да му се даде дори и да не бяхме вкарали този гол.
Много емоционално мнение. Естествено, че Митов няма да направи по - силен отбор. Видно е. Трябва не само мотивация, но и интелект. В един момент мотивирането свършва и трябва да имаш нещо повече в главата. Слушах го преди малко и той говори като ултрас. Ами, не знам, добър човек е, емоционален, но някак не ми се струва, че е подходящият голям треньор. Трябва да има повече улегналост, спокойствие. Не харесвам прекалената емоция. Да, той не дразни, но не притежава необходимите качества, за да води клуб като "Левски". Провали се във финала нали? Значи не става за турнирни битки.
Аз съм реалист, а не ултрас. Това май се пропуска.