Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 14 яну 2013 14:53

Еми скъса ми нервите вчера Уелбекчо,то бива ама тоя куц кон вече почва да ме дразни,ни удар,ни пласиране,клиничнос,психика,нищо няма човечеца,само един победен го в 85-минута на гости на арсенал миналата година,та дори един Кико Македа има повече заслуги с фамзният си шампионско-победен гол срещу Астън Била и Съндърланд,явно обаче Дани като е англ.национал е недосегаем. :arrow:
Изображение :lol: :lol: :lol:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2013 15:47

GGMU4L написа:Видях дузпата и червения картон за Кошчелни..... А казват че на нас ни помагали :shock: Това за директен ли беше?!

Майк Дийн,рефера който изгони пресилено Джоуи Бартън срещу Сити,в последния ден на миналия сезон :oops:
Майк Дийн,рефера който зачете нередовен гол на Бари срещу Рединг в 93 минута,при явно нарушение :oops:
Майк Дийн,рефера който пресилено показа червен картон на Кошчелни,в снощния мач :oops:

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 14 яну 2013 15:55

Rofles написа:Напълно заслужено си ги бихме. Сега няма с какво да се оправдават ;) Честита победа дяволи !! :twisted: :twisted:

Разбира се,че е така ,аз и не виждам някой да е почнал да се оправдава,освен тези които вечно някой друг им е виновен. Доволен съм от мача и от Уеб също и от това,че след мача за първи път от много време насам е спокойно сред феновете,за което поздравявам всички и Ви благодаря,че успяхме да запазим добрия тон! ;)

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 14 яну 2013 16:22

Не знам защо ги гледате тия Сити, имаме 7 точки аванс, доста комфортна преднина, отбора почва да показва все по-добър футбол, контузените малко по малко се връщат и САФ ще има доста голям избор. Лично мое мнение е, че вземем ли мача в неделя сме на 99% шампиони, да има още мнооого време до края, но лично моето усещане е такова, ама срещу Тотнъм ще е много зор, но да видим. А тия къде само гледат с какво да се оправдаят за загубата и търсят под вола теле - ами хайде У лево ;) 8-)

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 14 яну 2013 17:27

За Данчо Уелбек:
Той е по-скоро център нападател,и понеже не е от класата на РВП се налага да играе по-встрани.Така,че наказателното поле и головете са хубаво нещо,НО изпълнявайки колективната стратегия(целяща победата)се налага да работи на друг фронт!А и както вече някъде казах,движението му и освобождаването на пространство или коридор за РВП са много полезни!Не казвам,че е топ нападател,но резки оценки от сорта-не става,да се маха,да купим друг и т.н.....не мога да приема!
И накрая-той си е наш и ни е много евтин,за работата която върши!Пък и не може и четиримата ти нападатели да имат по 25 гола всеки за сезона..... :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2013 18:06

И накрая-той си е наш и ни е много евтин,за работата която върши!Пък и не може и четиримата ти нападатели да имат по 25 гола всеки за сезона.....

Не ме разбирай погрешно,но конкретно за мача с Ливърпул,едва ли някой оспорва добрата работа,която свърши в дефанзивен план...но извинявай,в мач от такъв ранг и заряд,ти да имаш пред себе си 4-чисти голови положения и да ги изиграеш по възможно най-елементарният,дори смешен начин..просто аз лично,не мога да приема!...а още повече,че се водиш нападател..разбирам да беше Рафаел,по-приемливо е,въпреки че(за подобен род положения) няма кой знае какво значение на каква позиция играеш,защото ти преди всичко си професионален футболист,а още повече че играеш и за Манчестър Юнайтед ;)
А конкретно за Уелбек- той изигра над 60 мача във Висшата лига,отделно мачовете му за Англия и...нито ефективността му в голово отношение е задоволителна,нито има,кой знае какъв принос за Юнайтед и Англия.
Пък и не може и четиримата ти нападатели да имат по 25 гола всеки за сезона.....

Разбирам иронията ти,но право да ти кажа..никой не иска от Уелбек да бележи 25гола,никой не му поставя някакъв лимит...просто искаме Уелбек да промени отношението си към играта,и да се стреми да бъде максимално концентриран пред гола!
Съгласи се,че пък и за времето,което получава своите шансове,ефективността му е просто нищожна-23 мача/1 гол :oops:
Аз лично ще съм доволен,ако Уелбек успява да отбележи поне един гол на всеки 6 мача(независимо дали влиза като резерва или започва титуляр),защото е пределно ясно,че Ван Перси и Рууни са основните ни нападатели,докато Чичарито-той си е машинка,упорит е и винаги успява да се възползва максимално от своите шансове,с което помага изключително много на отбора!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 14 яну 2013 18:35

Premiership Years (Обзор на Английската Висша Лига сезон 1992-1993)

Език : Английски

Година : 1992-1993

Времетраене : 104 мин.

Резюме : The Premiership Years е предаване на Sky Sports в което можете да проследите обзора на Висшата Английска Лига.В този торент ще имате възможност да си припомните всичко от драматични сезон 1992-1993г.

http://zamunda.net/details.php?id=340805&hit=1

Накрая може да се качат и в вариант като златен БОКСЕТ ;)

УНИКАЛНО Е ДА СЕ ВИДИ КАК ВДИГАМЕ ТИТЛА НАСРЕД ОЛРД ТРАФОРД И ПРЕД ВЕЛИКИЯТ СЪР МАТ БЪЗБИ,ВЕЛИКООООООООООООООООООООООООООООО И ФАМОЗНО :P :P :P
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 14 яну 2013 19:08

Смотич,(кефи ме обръщението ми,ако ми позволиш-приятелски)приемам тезата ти и адмирирам аргументираността ти!Както знаеш,САФ си ги подбира и по характер,а той е много свястно момче.На такива им дава дълго време шанс,и дай боже да стане като Дрогба,макар,че ми се вижда бая мекушав!
Поздрави!

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 14 яну 2013 19:50

Един въпрос: Защо не се отнасяхте по този начин с Бербатов когато имаше такива голови суши като Уелбек? :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 14 яну 2013 20:08

cantonaFAN написа:Един въпрос: Защо не се отнасяхте по този начин с Бербатов когато имаше такива голови суши като Уелбек? :)

Защото към Бербатов очакванията бяха по-големи.

Върни се в “Манчестър Ю”