Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 апр 2012 21:24

очаквах доста повече от нашите момчета днес. нямаше ги истинските полужения, незнам на какво се дължеше. няма да критикувам никого. със сигурност знам само че възкресихме това умряло подобие на отбор, но не ме е яд от загубата. мощно всички на мачовете до края, и в разград всички да ликуваме. аз обичам цска !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 апр 2012 21:29

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:очаквах доста повече от нашите момчета днес. нямаше ги истинските полужения, незнам на какво се дължеше. няма да критикувам никого. със сигурност знам само че възкресихме това умряло подобие на отбор, но не ме е яд от загубата. мощно всички на мачовете до края, и в разград всички да ликуваме. аз обичам цска !

Имам чуството, че прекалено много надъхани влезнахме в мача, тип Реал Мадрид преди няколко дена, но както и да е трябва да вземем следващите 2 мача с Миньор и Ботев задължително :!:

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 29 апр 2012 21:29

realist написа:За мен след този мач шансовете ни за титлата са не-повече от 10%. Мисля, че ще загубим точки още в следващите два мача, но дори да ги спечелим, Литекс няма да бием, а в Разград може да отидем и на разлика. Пълен провал, това е. Вярно, че след мача с Черноморец всички ни отписваха дори от тройката, но при така стеклите се обстоятелства бяхме длъжни да вземем тази титла. Жалко за Стойчо, жалко за тази невероятна публика. За втори път в последните 6 години губим спечелена титла. Първия път-продадена, втория-проиграна в мач с основния ни съперник. Често казано, при това ръководство, не виждам как ще спечелим титла изобщо повече. Оттук нататък цялата енергия на феновете трябва да се насочи към отстраняване на пернишките боклуци от ЦСКА, които са основните виновници днес да изглеждаме толкова жалки. А за съдията - всеки знае, че е юноша на Левски, фен е на Левски, корумпиран е до мозъка на костите си и за пари ще се нагъзи на всеки. Познавам го лично и знам що за боклук е. Типичен съдия в типичната ни футболна действителност.
Пич, остави ги тия анти-депресанти и се стегни. Не може всеки мач да искаш тия момчета, които до преди няколко месеца бяха твърди резерви, да правят чудеса. Всичко се случва футбол е. Да зверски ме е яд, че за пореден път изпускаме говедата, когато са в нок даун. Можехме да ги бием, но просто днес не стана.

А разградските селяни имат и мач с Херо..невярвам, че ще им се даде и това ще им е последната и фатална грешна стъпка. Сигурен съм.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 апр 2012 21:31

Наминавам, за да предам специални поздрави на Стойчо Младенов от Рамос и от Джанини. 8-)

Е, бихме ви, сега вече може да ставате шампиони. :arrow:
[offtopic]Да си призная аз лично не се съмнявам, че ще успеете. Дори да го видя с очите си, пак не мога да повярвам, че Перник или Стоичков ще ви препъне в борбатаза титлата.[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 апр 2012 21:33

realist написа:За мен след този мач шансовете ни за титлата са не-повече от 10%. Мисля, че ще загубим точки още в следващите два мача, но дори да ги спечелим, Литекс няма да бием, а в Разград може да отидем и на разлика. Пълен провал, това е. Вярно, че след мача с Черноморец всички ни отписваха дори от тройката, но при така стеклите се обстоятелства бяхме длъжни да вземем тази титла. Жалко за Стойчо, жалко за тази невероятна публика. За втори път в последните 6 години губим спечелена титла. Първия път-продадена, втория-проиграна в мач с основния ни съперник. Често казано, при това ръководство, не виждам как ще спечелим титла изобщо повече. Оттук нататък цялата енергия на феновете трябва да се насочи към отстраняване на пернишките боклуци от ЦСКА, които са основните виновници днес да изглеждаме толкова жалки. А за съдията - всеки знае, че е юноша на Левски, фен е на Левски, корумпиран е до мозъка на костите си и за пари ще се нагъзи на всеки. Познавам го лично и знам що за боклук е. Типичен съдия в типичната ни футболна действителност.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
аз отивам да се самоубия :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 апр 2012 21:37

След положението на Крачунов разбрах, че не ни е писано този мач да отбелижим гол.Вярно е, че не играхме това, което трябва, но също така нямахме грам късмет пред гола.Съгласявам се и с това, че средната ни линия беше отчайващо слаба.Много брак в играта на Янчев и Галчев.Присо беше започнал да заличава първоначалното ми впечтелние за играта му, но днес отново го потвърди.За съжаление единствено Мораес беше на висота.Дори и да станем шампиони имаме нужда от поне три нови класни попълнения!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 апр 2012 21:38

Много слабо играхме днес. Бързо трябва да забравим този мач и да се концентрираме върху 3 победи в следващите 4 мача. Поздравления за всички от сектор Г, които се раздадоха въпреки убийственото слънце. Само ЦСКА!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 апр 2012 21:38

RedeviL написа:След положението на Крачунов разбрах, че не ни е писано този мач да отбелижим гол.Вярно е, че не играхме това, което трябва, но също така нямахме грам късмет пред гола.Съгласявам се и с това, че средната ни линия беше отчайващо слаба.Много брак в играта на Янчев и Галчев.Присо беше започнал да заличава първоначалното ми впечтелние за играта му, но днес отново го потвърди.За съжаление единствено Мораес беше на висота.Дори и да станем шампиони имаме нужда от поне три нови класни попълнения!

+1

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 апр 2012 21:41

Tony_CSKA написа:Много слабо играхме днес. Бързо трябва да забравим този мач и да се концентрираме върху 3 победи в следващите 4 мача. Поздравления за всички от сектор Г, които се раздадоха въпреки убийственото слънце. Само ЦСКА!

Това слънче ни разби, то ти трябва водоноска, че да викаш 90 минути, но се справихме добре 8-)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 29 апр 2012 21:43

Първото безобразно слаби...Срещу 5 в класирането да нямаш едно чисто голово положение си е плашещо!Отдавам го отчасти на оловото в краката им,но мамка му,като са излезли на терена и са погледнали наляво не разбраха ли че този мач остава само да го спечелят и на терена.На трибуните си доминирахме,единственото което оставаше беше играчите да вземат пример от нас!Второто определено вдигнаха оборотите,но такъв е живота!Пълен стадион срещу Ботев и нови три точки към 32-та червена титла!

Върни се в “ЦСКА”