Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА.

Мнениеот sly » 27 ное 2020 19:51

Мисля ,че Пардю е по-скоро за имидж и евентуално да докара някой футбалер.
За Акрапович е рано да се изказваме ,но поне има смелост да сменя схеми и тактики според това с което разполага.Повечето играчи имат претенций да са професионалисти някой са сменили по няколко отбора и дузина тренери и едва ли сега чуват за схемата на Бруно :) ,3-5-2 е измислена отдавна.В съвремения футбол трябва да могат да сменят тактики и схеми в рамките на един мач.
Иначе от снощи в тази мъгла е трудно да се коментира тактика ,но стана ясно ,че освен Турицов и целия отбор е изгубил от кондицията си.Ако не бяха отложили мача с подуенци може би нямаше да е в такава степен ,за съжаление това е положението.
Забелязвам ,че последните няколко мача Санкарето го играе скатавка,и практикува някакъв футбол тип едно докосване и бързо се отървава от топката,само че в повечето му такива пасове остава не разбран и от съотборниците си.Не му прилича нито на визитката ,нито на заплатата с такава игра.Явно си е повярвал а пък и тренерите се страхуват да го сменят ,че да не хвърчат пак бутилки ;) .

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 ное 2020 11:02

[offtopic]Б група остава без още един клуб, ома онея смешки в БФС четири години ги държат 18. Кариана.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 ное 2020 00:11

https://topsport.bg/cska/lachezar-tanev ... te-si.html

П.П. Този ми е чел мнението във форума :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 ное 2020 10:14

Това е за първите десет дни на декември.

Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот danko_sot » 30 ное 2020 23:58

https://topsport.bg/cska/novatorat-v-ts ... -igra.html

Ето една доста добра статия за схемата на игра 3-5-2 и някои характерни нейни особености. Като се замислим в Локо Пловдив титулярни халф-бекове бяха Карагерен от дясно и понякога Момчил Цветанов от ляво. За мен и двамата са доста офанзивни играчи, а моите мисли, признавам си, бяха насочени много повече към по-скоро играещи като по-типични бекове играчи. Все пак си мисля, че Мазику, ако остане при нас, ще е безспорен първи избор за позицията в ляво, но за Турицов от дясно си е 50/50. В някои мачове когато искаме повече стабилност в защитен план на фланга ще е той, а в други срещу по-слаби тимове най-логично е да е Синклеър или някой друг по-офанзивен играч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 дек 2020 10:28

Преди малко разглеждах резултатите на Царско Село и май и този път се потвърди ,че Любо взима първите 7-8 мача и след това всичко се срива.
Аз освен спортен директор не бих го сложил на друга длъжност.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 дек 2020 11:39

gihuelo написа:Преди малко разглеждах резултатите на Царско Село и май и този път се потвърди ,че Любо взима първите 7-8 мача и след това всичко се срива.
Аз освен спортен директор не бих го сложил на друга длъжност.

Не може да свързваш успехите/неуспехите само с него. Той внася някакъв положителен импулс, когато поеме нов отбор, но после трябват и други условия, за да се задържи нивото. В Царско село кой треньор се е задържал дълго време?
В националния Любо изкара 3 години с 24 мача. Само Пената, Вуцан, Пържелов, Стоичков, Стефан Божков, Крум Милев и Орманджиев (като тандем) имат повече мачове от него като треньори на националния. Според мен той се мъчи да приложи тук нещо, което е видял във Валенсия и Атлетико. Но тук среща съпротивата на играчите и липсата на подкрепа от ръководството на клуба, в който работи. И нещата бързо приключват. Понеже клубовете си пазят футболистите като капитал. А треньорите са явно по-маловажни за тях. Ако се намери президент, който твърдо да застане зад него, мисля, че ще изкара доста по-дълго в даден клуб и ще има по-добри резултати.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 03 дек 2020 09:17

Любо разбира футбола ,това не може да му се отрече и разбира психиката на играчите си.Обаче той самия понякога остава неразбран,със меко казано странно поведение. Наример Лъчо Танев и досега се чуди защо Любо си тръгна от Испания това струваше доста усилия и на двамата, за да се случи изобщо назначението му там.Или от ЦСКА последния път си тръгна по средата на седмицата между два мача,просто си взе анцунга и си замина :). Стоичков и до сега не знае какво пречеше на Любо да дойде на бенефиса му . И Т.Н. някой ще каже имал си е негови причини,ама това са му стари приятели или клубове с които е израснал като играч и човек. Хората викат тарикат мъж не писка,понякога трябва да стиснеш зъби и да се пребориш с нещо за да го промениш.Иначе приказката за парцалките и куклите сте чували.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 дек 2020 12:02

Гледах видео на каращия в ЦСКА проби африканец. Изглежда много сходен като качества и физика със Соу. Може би е гласен за негов заместник. Много бърз и здрав физичеки, хубава техника има, но пред гола може би е малко по-лабав, така си мисля, въпреки че в отборите, в които е играл се е разписвал кажи речи. Както и да е, аз смятам, че зимата със сигурност вече ще се разделим със Соу. Време му е! А и честно казано не съм от най-големите фенове на гамбиеца.
За мача довечера според мен тоя мач не трябва да го губим. И на хикс ще съм доволен, но трябва и е крайно време да открием головата си сметка, иначе ще е пълен срам, ако завършим груповата фаза на ЛЕ без отбелязано попадение.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 дек 2020 12:53

Ако днес Рома си осигурят първото място, ще ни се отвори шанс и за победа, и за голове. Дано още днес успеем в Клуж, но срещу евентуална италианска туристическа трупа, имаме доста сериозни шансове.
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”