Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА.

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2020 18:23

danko_sot написа:Нека се набляга повече на чисто футболните неща, в крайна сметка ние затова сме повечето тук, надявам се. На тактика, на отделните играчи и как те играят, на чисто психологическите фактори в един отбор, тактически схеми и т.н, тактически ходове на треньора, от какви играчи се нуждаем и т.н. Откакто се завърнах в този форум забелязвам, че много малко се набляга всъщност на тези неща, а се пишат какви ли не други глупости и се обръщат нещата пак на заяждане накрая.

Трябват още 10 човека като тебе и форумът ще живне :lol:
Все пак моето предложение горе е чисто "политическо " .Хората се кефят на това и аз го предлагам .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 15 ное 2020 18:50

Новата тема ще е добре да я има, че тази от синия подфорум е безкрайно досадна. :idea:
П.П. Данко СОТ е скрита лимонка. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 ное 2020 19:21

Делянски, аз също съм ЗА такава тема в нашия форум. :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 15 ное 2020 21:39

delqnski47 написа:Пуснах анкета с въпрос с предложение. Мисля ,че не е лоша идея и ние тук да имаме такава тема. И, не, онази НЕ е неутрална. :lol: Технически е в синия подфорум.
Така че вие преценете. Мисля да дам свободен стил на писане(без майки и уговорки за боища, смърт и т.н. мисля че тия неща са излишни), защото там по моя преценка такова в другата тема няма. Нещо критериите не са много добре написани там и малко ''на две посоки''. ''Аз се кефя на жени ама съм джендър'' малко така ми звучи работата там с правилата. Така че пускам предложение.Ще има само триене БЕЗ бан . Изключвам случай в който аз трия нещо(ще е рядко сигурно) и някой го напише 15 пъти след това и да спами.Е, тук трябва да действаме тогава.Критериите са без майки , да кълнеш ,да се уговаряш да биеш някой и т.н. щот тия неща са глупости.Забавлявайте се, пишете расистки вицове,поскайте голи цице и т.н. що не.
В крайна сметка тук сме за да се забавляваме(а що не и на чужд гръб) и да си правим ташак. Ама ,сега, няма как ''Левски'' да имат такава яка тема а ние да нЕмаме,я. Нале? В темите тук ще се пише цивилизовано и ентелегентно. А там ЯКО простотия. Найс,а?
За да не е еднолично решение, пускам анкета. Гласувайте мъдро .Да живее демокрацията :idea:
Бъдете здрави :arrow:

Стига с тия цици, Удъртехме само с тях не СТАВА вече! :mrgreen:

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 16 ное 2020 00:28

Готово бе! Креативни работи обичам
Може и цици ама да са хубави. То иначе има цици навсякъде в целия интернет;-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
THE_ALIEN
Контакти:

Мнениеот THE_ALIEN » 16 ное 2020 00:54

delqnski47 написа:Пуснах анкета с въпрос с предложение. Мисля ,че не е лоша идея и ние тук да имаме такава тема. И, не, онази НЕ е неутрална. :lol: Технически е в синия подфорум.
Така че вие преценете. Мисля да дам свободен стил на писане(без майки и уговорки за боища, смърт и т.н. мисля че тия неща са излишни), защото там по моя преценка такова в другата тема няма. Нещо критериите не са много добре написани там и малко ''на две посоки''. ''Аз се кефя на жени ама съм джендър'' малко така ми звучи работата там с правилата. Така че пускам предложение.Ще има само триене БЕЗ бан . Изключвам случай в който аз трия нещо(ще е рядко сигурно) и някой го напише 15 пъти след това и да спами.Е, тук трябва да действаме тогава.Критериите са без майки , да кълнеш ,да се уговаряш да биеш някой и т.н. щот тия неща са глупости.Забавлявайте се, пишете расистки вицове,поскайте голи цице и т.н. що не.
В крайна сметка тук сме за да се забавляваме(а що не и на чужд гръб) и да си правим ташак. Ама ,сега, няма как ''Левски'' да имат такава яка тема а ние да нЕмаме,я. Нале? В темите тук ще се пише цивилизовано и ентелегентно. А там ЯКО простотия. Найс,а?
За да не е еднолично решение, пускам анкета. Гласувайте мъдро .Да живее демокрацията :idea:
Бъдете здрави :arrow:
. Ами преса тогава :twisted: ! ЗА!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 16 ное 2020 11:49

suni написа:Новата тема ще е добре да я има, че тази от синия подфорум е безкрайно досадна. :idea:
П.П. Данко СОТ е скрита лимонка. :lol:

И как ще се "ограничи" новата тема, за да не стане "безкрайно досадна" като другата?! Не се заяждам, но ако ще е "Без цензура" отново ще налазят същите психически неуравновесени типове и разлика просто няма да има. Аз съм ЗА, но само защото не искам да ми се води статистика, че съм писал в синия подфорум, не че ми пука, просто ми е неприятно. И един друг колега е прав - стига с тези цици, може и някое женско дупе да постнете :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 ное 2020 12:01

Ако е за "динамовци" и "припоци" оная в синия подфорум е чудесна. :mrgreen: Тая нека да е някакси по така...Голи цц,дупета... :lol: :mrgreen: Все пак празници идват,настроението трябва да е по-ведро и празнично. :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 ное 2020 12:32

Само една вметка - качвайте цици, ама големи, а не дълги :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 ное 2020 11:44

Здравейте. Мачът с Левски наближава и понеже гледам, че няма още тема за него тук ми беше интересно да ви попитам с какъв състав според вас и с каква схема ще излезем и като цяло какъв би бил оптималния ни състав в момента.

Аз мисля, че ако всички са на линия оптималния ни състав би бил с Бусато, ЦЗ- Антов и Занев, ляв бек- Мазику, десен- Турицов, централни полузащитници- Санкаре и Юга, ляво крило- Йовом, дясно- Синклеър. Нападатели- Али Соу и Ахмедов, като Соу естествено играе изтеглен по-назад.
Предид контузиите и болните обаче със сигурност няма как да е това състава. За централните защитници е ясно, че почти сигурно ще се наложи на един от Матей или Гълъбов да играе. Занев доколкото помня имаше някаква травма, а Антов е с вирусно заболяване. Турицов мисля, че също е с корона вирус и е ясно, че Вион ще го замести. В средата Юга е с травма от мач на национално ниво и предполагам, че Жеферсон ще го замести. Йомов доколокот знам е с корона и там вече е трудно да се предположи кой ще го замести, бих заложил на Кейта все пак. Напред няма да се учудя Бруно да предпочете и Юрич вместо Ахмед.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”