Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 21:55

Гласувах с "Наздраве". Който и да е, заслужава подкрепа.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2018 22:18

Тоз пък се появи и след мантрите, че играем контроли цял полусезон и се готвим само и единствено за купата, сега започна и за Наско да ми говори... :lol:
Познайте днес кой е бил треньор на вратрите? Захариев. Дано остане в отбора. А Митрев си тренира с отбора.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 юли 2018 22:37

Player написа: защото като съм го гледал по тв, ми изглежда с добри познания и добър интелект. Доста повече от Костов. И защото такова предчувствие имам. Иначе гаранция няма никаква, както с него така и с всеки друг. Визитката почти не ме вълнува.

Както не те вълнува работата, а дали може да чупи стойки по телевизията, за да оцениш интелекта, предполагам светът е перманентна изненада за тебе. :lol:

Бе ти не обясняваше ли преди половин година каква недостижима класа е мисленето на Роси, щото си го гледал и него на интервю? :roll:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 юли 2018 22:37

Само забележете заглавията в медиите след супер НЕ срамната загуба на Литекс в Европа и върнете два дни назад как се окрасяваше отпадането на Левски!!!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 юли 2018 22:38

Спас Русев първо трябваше да назначи СТД. За да може в подобни ситуации да обсъжда евентуалните кандидат треньори с човек, който разбира от футбол. Вероятността да докара някое подобие на Делио Роси (или по-зле) не е никак малка. Същото се отнася и за селекцията, която продължава да се бави... Но там да кажем, че ще остави новият треньор да си избере две-три попълнения. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2018 22:50

sin4ec написа:С оглед ситуацията СР има само един верен ход: Наско Сираков.
Колкото и да съм раздвоен в мнението си за последния, и не без основания, моментът е много тежък и е нужен човек като него, който да поеме контрол над отбора преди нещата да са се разпаднали...
Треньорът трябва да е българин-нямаме време за опознаване тепърва. Дали ще е Ясен, Чичо Гошо, или някой друг-въпрос на избор и съгласуване с новия СТД.

Наистина в момента това изглежда верен ход, но не вярвам да се случи. Може би, ако Наско не беше плескал глупости наляво и надясно против Левски, досега да са го назначили. Не казвам, че не е казал доста верни неща, но не беше това начина. Той май сам си затвори вратата, въпреки че щеше да бъде полезен в този момент. Не знам откога не е посещавал мач на Левски на Герена, но май не е много скоро, което не е хич левскарско поведение. Иначе отлична е новината, че Захариев ще е треньор на вратарите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2018 22:51

Г.Тодоров трябва да остане поне до зимата,след това да се взима треньор да си прави подготовката и селекцията!
Сега ако дойде нов само ще се оправдава с предния.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 юли 2018 22:54

защо написа:
Player написа: защото като съм го гледал по тв, ми изглежда с добри познания и добър интелект. Доста повече от Костов. И защото такова предчувствие имам. Иначе гаранция няма никаква, както с него така и с всеки друг. Визитката почти не ме вълнува.

Както не те вълнува работата, а дали може да чупи стойки по телевизията, за да оцениш интелекта, предполагам светът е перманентна изненада за тебе. :lol:

Бе ти не обясняваше ли преди половин година каква недостижима класа е мисленето на Роси, щото си го гледал и него на интервю? :roll:

Първо не съм казал нищо подобно за Роси, бъркаш ме с някой. Може да видиш в темата за мача ни с Берое, когато ни биха на Герена, какво съм казал за него след пресконференцията му. Доста съм го понахранил, да предупредя!
Какво вълнение, какви стойки, кви 5 лева? Преценил съм в някаква степен, като е бил в коментарните студия на мачове от ЕКТ. Мисля, че над средното ниво по този показател от треньорите у нас. Но интелекта и познанията само, не гарантират успехи. Ако знам с кой ще стане, ще посоча него. Дори да е баба Пенка пред блока. Ще я закарам лично на Герена и ще им кажа, че това е човека, давайте. Ама не знам кой е, както никой не знае. Просто си давам мнение. Не ангажирам никой . Проблем ли е?

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2018 22:56

mikata написа:Г.Тодоров трябва да остане поне до зимата,след това да се взима треньор да си прави подготовката и селекцията!
Сега ако дойде нов само ще се оправдава с предния.

Това зависи от играта и резултатите на отбора под негово ръководство. Със сигурност, по-рано от средата на август не очаквам нов треньор.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 юли 2018 22:57

Serafim написа:Тоз пък се появи и след мантрите, че играем контроли цял полусезон и се готвим само и единствено за купата, сега започна и за Наско да ми говори... :lol:
Познайте днес кой е бил треньор на вратрите? Захариев. Дано остане в отбора. А Митрев си тренира с отбора.

Във форума трябва да има и комици все пак :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”