metodito написа:Не. Отпадането от Вадуц беше плод на серия от последователно (не казвам нарочно, а че всяко решение бе ако не по-зле от предното, то със същата сила) грешни взети решения от последните две години. Лично аз се страхувам от потоп след Русев. Такъв, какъвто имаше след Батков и Тонев. Той е пълен лаик във футболно отношение, но съм убеден, че такива са и много от президентите на всички големи клубове по света. Все пак те са бизнесмени, юристи, политици, а не футболисти. Само че за разлика от Спас си знаят мястото! Не сте ли съгласни, на свой ред да попитам аз?
П.С. Има и изключения - по отношение на президентите, освен Спас - като да речем един Лаурентис, или Мамич.
Много голям хаос е в главата ти, Методи

На Спас Русев логиката му я разбирам. Взимаш относително добри чужденци, взимаш треньор с име в Италия, постепенно отрязваш всички българи (директори, треньори, мениджъри), защото се убеждаваш, че искат да те мамят или са некадърни и работиш само за едно - влизане в турнирите, откъдето да чистиш дългове и да поддържаш отбора.
а ти ми казваш, че не я подкрепяш, така ли? Добере! А какво подкрепяш? ЗА какво си? Тук никой не пише ЗА какво е, само мрънкате какво не е наред. Освен да се изтреска, че трябвало да играят децата от школата и Сираков да се върнел, друго градивна трудно се чете. Ааа, да и какво било преди 5-10 годин. Толкоз.
Иначе, да, ще има потоп след Русев, да, лаик е, да, имаше грешки, предизвестяващи отпадането, но не това е въпросът. Въпросът е, че има стратегия и тя се провали. Ако се провали още веднъж, Левски почва от Г група!