Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Вълнуващ жребии. Ще е интересно.
Не виждам поводи за оптимизъм. Бате са приличен отбор и като нищо може да ни треснат. Ние сме без халфова линия и десен бек, а тренера ни много трудно се ориентира в обстановката. Не знам кой от щаба анализира противниците ни, но в това отношение има голяма деградация последните мачове.
delqnski47 написа:delqnski47 написа:Партизан ке се падне
В Србето ке се играе![]()
Ние ке продължим
Не съм уточнил коя година...
Цитираш се, доуточняваш се, самомодерираш се....мдаааа, този форум не действа добре, на никой

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
HardWork написа:Не виждам поводи за оптимизъм. Бате са приличен отбор и като нищо може да ни треснат. Ние сме без халфова линия и десен бек, а тренера ни много трудно се ориентира в обстановката. Не знам кой от щаба анализира противниците ни, но в това отношение има голяма деградация последните мачове.
Е, поне сме домакини, което на фона на сгъстената програма с мачове срещу Морето, Лудогорец и Локомотив е добре. Освен това мачът ще е около 20-ти, достатъчно време , за да имаме поне десен бек

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ми ЦСКА в тази форма имат малък шанс. Но пък ако имате късмет ще го вземете , Бате Борисов са ала бала.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- rebelheartous
- Контакти:
Точно в тази форма имаме шанс да минем напред. Ако беше в 2 мача, най-много тука равен и като гости едно минимално 0:1. Горе-долу както се случи с Зоря Луганск. Докато сега факторът домакинство играе огромна роля. Някой ако ми каже, че ако мачът със Сайрънс беше в Малта, щяхме да ги елиминираме, бих го сметнал за луд или недобре запознат.
Даже като се замисля повечето отбори на жребия днес са стискали палци да се паднат домакини, пък кой е противникът им е било през оная.
Даже като се замисля повечето отбори на жребия днес са стискали палци да се паднат домакини, пък кой е противникът им е било през оная.

шивача написа:Пожелавам си да ги бием с техен автогол в 94мин.
Връщам си думите назад

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Утре е жребия и за 3 кръг. Чичо Митко там ли е, да не си тръгне днес по погрешка. Доколкото разбрах е бил и на нашия жребий 

Това ще е протоколен мач, с който ще приключим тази година с ЛЕ.
rebelheartous написа:Точно в тази форма имаме шанс да минем напред. Ако беше в 2 мача, най-много тука равен и като гости едно минимално 0:1. Горе-долу както се случи с Зоря Луганск. Докато сега факторът домакинство играе огромна роля. Някой ако ми каже, че ако мачът със Сайрънс беше в Малта, щяхме да ги елиминираме, бих го сметнал за луд или недобре запознат.
Заради короната всички са искали да са домакини, че стават сакътлъци. Иначе тоя жребий е по средата между Партизан и Шкендия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема