delqnski47 написа:sin4ec написа:peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.
За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Рискувате благоволението на Бащицата, Красен и прочее. Но го направихте.
Поздравления!
Аз не мисля че рискуваме квото и да е благоволение просто защото го няма .И не го казвам щот съм гаден люляк ,а щот е факт .Познавам хора близки до Ганчев .В общи линии мнението на този кръг там за Боко е "Няма такъв наглец" .Сам можеш да се сетиш какво имат предвид....
Разликата между Ганчев и Божков в момента е че единият е в България .Засега..
Не знам доколко хората ,които познаваш са близко до ГГ и доколко са запознати с бизнеса му. Но щом са близки ,можеш да ги попиташ дали се издължи на ЦВ?
Ако се наложи на ГГ да се издължи на ЦВ ,то май няма да има възможност да си купи билет за автобус по линията София-Ловеч например
Как би коментитал думите на адвоката на ЦВ ,който определи ГГ като част от любимците в бизнеса на ББ и ДП( точните думи- "А тима на ББ и ДП"? Или казано по друг начин като лейтенант на ДП.
Между другото кой е строил сараите на Доган?
Всички научихме ,че правителството е оценило базите на ЦСКА на приблизително 23 млн лв. Същото това правителство оцени т.н. "Дупка" във Варна ( която е 2,5 дка) на...43млн лв
https://clubz.bg/92605-dupkata_vyv_varna_za_43_mln_lvАз винаги съм си мисли,че цените на недвижимата собственост в София е най-високата в България ,но явно съм бъркал. Оказва се че базите на ЦСКА са приблизително 70 ПЪТИ по-евтини отколкото във Варна

.
Щеше да бъде смешно,ако не беше толкова жалко.
Между другото може да попиташ и твоите познати , кой ви спаси минала година от изваждане от професионалния футбол . Ако са достатъчно близко до ГГ знаят истината.
Апропо ,ако падне т.н. "хунта" дали вие няма да се върнете в Ловеч. Беше ли опорочена процедурата за оотдаване на концесия на Армията в съответствие със закона за ОП?