Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот bubka » 10 авг 2020 20:53

Mitata написа:
soilwork написа:
Mitata написа:Добър жребий, преодолим съперник, който не бива да се подценява в никакъв случай. ЦСКА трудно печели мачовете си, включително със слаби съперници, така че е нужна пълна мобилизация, ако нашите възнамеряват да продължат напред.

Съгласен..трябва да внимаваме със всеки след като не успяхме да бием аматьорите от 1948. Сирените не са по-слаби от тях с 10 бразилци,аржентинци и нигерийци в състава. Да му мисли бай Стамен и да смени малко тактиката от 2016.....на всички им втръсна да гледат страхливото 4-5-1

Не очаквам СБ да промени тактиката, очевидно за него владеенето на топката е в основата на успеха. Ще продължаваме да си подаваме топката по 30 пъти преди да доближим наказателното поле на противника. Надявам при тези безконечни пасове нашите да не допуснат фатални грешки в защита и средата на терена. Надявам се още Алито да има малко по-точен мерник.

Е стига сте го повтаряли по 100 пъти на ден това. Арда да нямаха кой знае каква селекция. Бореха се за първата шестица. Явно не е съвсем слаб треньор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 10 авг 2020 20:56

Добър жребии, дано не ги подценим. Вчера гледах в трансфермаркет и се оказа, че най-скъпия футболист в българския футбол играе при нас - Йонес Санкаре оценен на 4 мил. евро, на второ място е Недялков 2.8 мил. евро., трети Анисе 2.4 мил. евро ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2020 22:05

k_oleto написа:Абе вие като левскарите станахте.
Аз по-скучен и еднообразен футбол от тоя на Крушич и Петрович, скоро не бях гледал. Сега Белчев пое командването. Няма и един мач и почва плюване. Бахти хейтърите сте.
Ако искат да си разцъкват само Бусато и Занев, аз чакам титла тази година и докато сме в играта няма да храня треньора.

Аз Белчев не го хейтя, даже ми е симпатичен като човек. Това е форум и всеки има право на мнение. Видимо ЦСКА играе бавен, лесно предвидим футбол, без изненади за съперника. А иначе разполагаме с бързи футболисти в нападение в лицето на Соу, Ахмедов, Кейта и Енрике, бихме могли да използваме това им качество много по-рационално.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 авг 2020 00:24

k_oleto написа:Абе вие като левскарите станахте.
Аз по-скучен и еднообразен футбол от тоя на Крушич и Петрович, скоро не бях гледал. Сега Белчев пое командването. Няма и един мач и почва плюване. Бахти хейтърите сте.
Ако искат да си разцъкват само Бусато и Занев, аз чакам титла тази година и докато сме в играта няма да храня треньора.

При ментето Крушчич имаше опити (неуспешни) за налагане на модерна тактика, сега цъкаме фалшиво тики - така. Футбола се промени последните 6,7 години, дори Гуардиола спря да разчита на тики - таката. Наш Стамен обаче е бавноразвиващ се и продължава да налага малоумната си тактика. От сега се вижда, че ще бъда като при предишния му престой. Арда го разкриха, сега ние ще го преразкрием :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 авг 2020 07:35

bubka написа:
Mitata написа:
soilwork написа:
Mitata написа:Добър жребий, преодолим съперник, който не бива да се подценява в никакъв случай. ЦСКА трудно печели мачовете си, включително със слаби съперници, така че е нужна пълна мобилизация, ако нашите възнамеряват да продължат напред.

Съгласен..трябва да внимаваме със всеки след като не успяхме да бием аматьорите от 1948. Сирените не са по-слаби от тях с 10 бразилци,аржентинци и нигерийци в състава. Да му мисли бай Стамен и да смени малко тактиката от 2016.....на всички им втръсна да гледат страхливото 4-5-1

Не очаквам СБ да промени тактиката, очевидно за него владеенето на топката е в основата на успеха. Ще продължаваме да си подаваме топката по 30 пъти преди да доближим наказателното поле на противника. Надявам при тези безконечни пасове нашите да не допуснат фатални грешки в защита и средата на терена. Надявам се още Алито да има малко по-точен мерник.

Е стига сте го повтаряли по 100 пъти на ден това. Арда да нямаха кой знае каква селекция. Бореха се за първата шестица. Явно не е съвсем слаб треньор.

Никак не им беше лоша селекцията на Арда,даже и конкуренция имаше за всеки пост,няма да продължавам защото си казах мнението в предните постове и смятам да приключа с коментарите за Белчев, ще съм щастлив ако ме опровергае.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 авг 2020 08:40

Добър жребии. Никакво право на грешка , защото е крайно недопустимо.
Още ме е яд , че не започнахме сезона с победа... а в такива мачоче трябва да бием с по 3, 4:0
Дано няма повече грешки!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 авг 2020 20:58

delqnski47 написа:
sin4ec написа:
peliforewer написа:Агитката на ЦСКА е на Орлов мост да подкрепи протестиращите.

За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Рискувате благоволението на Бащицата, Красен и прочее. Но го направихте.
Поздравления!

Аз не мисля че рискуваме квото и да е благоволение просто защото го няма .И не го казвам щот съм гаден люляк ,а щот е факт .Познавам хора близки до Ганчев .В общи линии мнението на този кръг там за Боко е "Няма такъв наглец" .Сам можеш да се сетиш какво имат предвид....
Разликата между Ганчев и Божков в момента е че единият е в България .Засега..

Не знам доколко хората ,които познаваш са близко до ГГ и доколко са запознати с бизнеса му. Но щом са близки ,можеш да ги попиташ дали се издължи на ЦВ?
Ако се наложи на ГГ да се издължи на ЦВ ,то май няма да има възможност да си купи билет за автобус по линията София-Ловеч например ;)
Как би коментитал думите на адвоката на ЦВ ,който определи ГГ като част от любимците в бизнеса на ББ и ДП( точните думи- "А тима на ББ и ДП"? Или казано по друг начин като лейтенант на ДП.
Между другото кой е строил сараите на Доган?
Всички научихме ,че правителството е оценило базите на ЦСКА на приблизително 23 млн лв. Същото това правителство оцени т.н. "Дупка" във Варна ( която е 2,5 дка) на...43млн лв :o
https://clubz.bg/92605-dupkata_vyv_varna_za_43_mln_lv

Аз винаги съм си мисли,че цените на недвижимата собственост в София е най-високата в България ,но явно съм бъркал. Оказва се че базите на ЦСКА са приблизително 70 ПЪТИ по-евтини отколкото във Варна :o .
Щеше да бъде смешно,ако не беше толкова жалко.
Между другото може да попиташ и твоите познати , кой ви спаси минала година от изваждане от професионалния футбол . Ако са достатъчно близко до ГГ знаят истината.
Апропо ,ако падне т.н. "хунта" дали вие няма да се върнете в Ловеч. Беше ли опорочена процедурата за оотдаване на концесия на Армията в съответствие със закона за ОП?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 авг 2020 21:21

honda написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:

За което-адмирации!
Футболните агитки винаги са били в челото на протестите. Срещу комунисти, гербераси, цигани и прочее изедници. Този път нещо се ослушваха, защо ли? Но вие сте първите, които открито застанахте на позиция. И това става часове, след като МВР обяви, че повече няма да има блокирани кръстовища...
Поздравления!

Аз не мисля че рискуваме квото и да е благоволение просто защото го няма .И не го казвам щот съм гаден люляк ,а щот е факт .Познавам хора близки до Ганчев .В общи линии мнението на този кръг там за Боко е "Няма такъв наглец" .Сам можеш да се сетиш какво имат предвид....

Не знам доколко хората ,които познаваш са близко до ГГ и доколко са запознати с бизнеса му. Но щом са близки ,можеш да ги попиташ дали се издължи на ЦВ?
Ако се наложи на ГГ да се издължи на ЦВ ,то май няма да има възможност да си купи билет за автобус по линията София-Ловеч например ;)
Как би коментитал думите на адвоката на ЦВ ,който определи ГГ като част от любимците в бизнеса на ББ и ДП( точните думи- "А тима на ББ и ДП"? Или казано по друг начин като лейтенант на ДП.
Всички научихме ,че правителството е оценило базите на ЦСКА на приблизително 23 млн лв. Същото това правителство оцени т.н. "Дупка" във Варна ( която е 2,5 дка) на...43млн лв :o

Аз винаги съм си мисли,че цените на недвижимата собственост в София е най-високата в България ,но явно съм бъркал. Оказва се че базите на ЦСКА са приблизително 70 ПЪТИ по-евтини отколкото във Варна :o .
Между другото може да попиташ и твоите познати , кой ви спаси минала година от изваждане от професионалния футбол . Ако са достатъчно близко до ГГ знаят истината.
Апропо ,ако падне т.н. "хунта" дали вие няма да се върнете в Ловеч. Беше ли опорочена процедурата за оотдаване на концесия на Армията в съответствие със закона за ОП?

Нещо не ми стана ясно какво общо има очеизвадното пране на пари във Варна с нас...
Не знам кой ни е спасил.Какво е ставало миналата година .Аз знам какво стана когато ние отидохме във В група и защо от трите отбора ЦСКА, Левски и Локо тези вторите не отидоха с останалите два там където им е мястото .ББ го каза в едно интервю преди няколко години.Помня като слон аз, не като вас късопаметните .За ВТБ говоря .За вас късопаметните има едно интервю на Павката Колев дет също го каза.Буквално преди няколко дена .Хубаво е да наблегнеш малко на тея неща ,че май ти убягват.
Достатъчно интересни хора познавам (може би съм единствения в тоя форум, който познава такива хора , съмнявам се че има други) за да ми кажат колко "нагъл" е ББ.От тях самите . И под наглост се разбират постоянните рекети. Страшен тим си има ББ.И аз искам такъв.
ГГ изобщо не е в тима на ББ.Няма да се учудя ,ако тайно дава пари на протестите в момента :!: Без да се разбере ,щот оня ще му ЕПМ и ще го прати в Сибир(не в Дубай, в Сибир направо ) .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2020 21:25

honda написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:

За което-адмирации!
Поздравления!

Правиш се на информиран,а не вдяваш защо бяха подарени едни 40+ млн.лв на Гергов.А да се изтъпани тук фен на отбор който не е платил 1ст. наем от 1990г. и са му подарени базите безплатно и безвъзмездно,за консумативи и данъци е ясно кой ги плащаше,а сега искат да им подарят и стадиона на Спартак и естествено пак безплатно,че точно такъв фен да ни говори за данъчни оценки и цени на имотите е БЕЗСРАМНО.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 авг 2020 21:42

хонда, фен си най-гнусния, изпълнен с подлости в историята си и мразен отбор в България! От твоята уста звучи, като педофил да ни обяснява как да си гледаме децата.Няма нужда!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”