Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 22 юли 2020 15:38

pomiqrat написа:
pomiqrat написа:Следващата година ЦСКА ще е шампион. Запишете си го.

С напускащите футболисти титлата става спорна.

Кои напускащи визираш?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2020 15:45

pomiqrat написа:
pomiqrat написа:Следващата година ЦСКА ще е шампион. Запишете си го.

С напускащите футболисти титлата става спорна.

Не си върти дупето, Тити :mrgreen: Заложих на твоите думи и чакам парите :geek:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 юли 2020 17:44

Днес чудесен трансфер на един юноша ЦСКА на 34 години в наш вечен конкурент.

Деляне, трансферът е доказателство, че най-добрата школа в България, в исторически план е тази на ЦСКА.

Иначе, от наша гледна точка, колкото повече наши отиват на подобна възраст отиват в нашите конкуренти - толкоз по добре. Хем реклама на школата на ЦСКА, хем от подобни ветерани ще изпомпват ресурс от тези клубове, срещу които пари нашите конкуренти няма шанс да избият по натам и 1 ст. пари в канала, което ги загробва и в дългосрочен план ще ги направи неконкурентноспособни.

Ако има нещо, което ми харесва в трансферната политика на ЦСКА, то това е, че се привличат футболисти, от които поне на теория клубът може да изкара пари, а не юноши на по 34 г от школата на Герена :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 юли 2020 11:15

Някой има ли инфо за условията, при които играем с Адидас?
Гледайки снощи записа с шоуто на Тити, добро впечатление ми направиха някои от идеите на Георги Георгиев.
При нас реално маркетинг няма, а условията за покупка на официална екипировка са под всякаква критика.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2020 22:35

Голяма навалица във форума гледам. :) Надявам се ГГ най-после да покаже амбиции с ЦСКА, защото пет години във футбола са много време. Заради всичко през, което минаха клубът и феновете заслужават нещо по-добро. ОК, първо трябваше да се изгради отбор, базата в Панчарево и да се купи емблемата. Сега процедурите около стадиона много не ми е ясно докъде стигнаха. Това, което можеше да се избегне в голяма степен обаче беше тотално сгрешената селекция. По-лоша селекция от миналогодишната лично аз не си спомням. Дори при пернишките боклуци имаше някое попадение. Разбирам, че с трици маймуни трудно се ловят, но като ще се карат бежанци поне да са гледани много внимателно. Не ми е ясно какво е нивото на новите попълнения. Дано е по-добро, че иначе лошо. Инерцията от ентусиазма вече не може да ни движи напред.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 юли 2020 23:11

Red Warrior написа:Голяма навалица във форума гледам. :) Надявам се ГГ най-после да покаже амбиции с ЦСКА, защото пет години във футбола са много време. Заради всичко през, което минаха клубът и феновете заслужават нещо по-добро. ОК, първо трябваше да се изгради отбор, базата в Панчарево и да се купи емблемата. Сега процедурите около стадиона много не ми е ясно докъде стигнаха. Това, което можеше да се избегне в голяма степен обаче беше тотално сгрешената селекция. По-лоша селекция от миналогодишната лично аз не си спомням. Дори при пернишките боклуци имаше някое попадение. Разбирам, че с трици маймуни трудно се ловят, но като ще се карат бежанци поне да са гледани много внимателно. Не ми е ясно какво е нивото на новите попълнения. Дано е по-добро, че иначе лошо. Инерцията от ентусиазма вече не може да ни движи напред.

Не е нормално да не знаеш как се развиват нещата за ремонта на Армията,Ганчев заяви че е приготвил 20 млн.лв. за съвместното дружество с Държавата за строежа на стадиона,но след като през 2017г. базите на ЦСКА бяха оценени на около 21-22 млн.лв сега оценката им скочи на 32 млн.лв и реално ЦСКА трябва да внесат още 12 млн.лв за да могат да си ремонтират стадиона.Какво излиза,Държавата която дарява на Пловдив,Кърджали милиони за да си направят стадионите извива ръцете на Ганчев и Инджов да си ремонтират базите,това си е данък сапорт отвсякъде.В момента от ЦСКА са обжалвали оценката на базите и е насрочена нова оценка но държавните институции не бързат.Така че като говорим за селекция трябва и да сме наясно какви пречки трябва да преодоляват Ганчев и Инджов за да го има ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 юли 2020 23:25

peliforewer написа:
Red Warrior написа:Голяма навалица във форума гледам. :) Надявам се ГГ най-после да покаже амбиции с ЦСКА, защото пет години във футбола са много време. Заради всичко през, което минаха клубът и феновете заслужават нещо по-добро. ОК, първо трябваше да се изгради отбор, базата в Панчарево и да се купи емблемата. Сега процедурите около стадиона много не ми е ясно докъде стигнаха. Това, което можеше да се избегне в голяма степен обаче беше тотално сгрешената селекция. По-лоша селекция от миналогодишната лично аз не си спомням. Дори при пернишките боклуци имаше някое попадение. Разбирам, че с трици маймуни трудно се ловят, но като ще се карат бежанци поне да са гледани много внимателно. Не ми е ясно какво е нивото на новите попълнения. Дано е по-добро, че иначе лошо. Инерцията от ентусиазма вече не може да ни движи напред.

Не е нормално да не знаеш как се развиват нещата за ремонта на Армията,Ганчев заяви че е приготвил 20 млн.лв. за съвместното дружество с Държавата за строежа на стадиона,но след като през 2017г. базите на ЦСКА бяха оценени на около 21-22 млн.лв сега оценката им скочи на 32 млн.лв и реално ЦСКА трябва да внесат още 12 млн.лв за да могат да си ремонтират стадиона.Какво излиза,Държавата която дарява на Пловдив,Кърджали милиони за да си направят стадионите извива ръцете на Ганчев и Инджов да си ремонтират базите,това си е данък сапорт отвсякъде.В момента от ЦСКА са обжалвали оценката на базите и е насрочена нова оценка но държавните институции не бързат.Така че като говорим за селекция трябва и да сме наясно какви пречки трябва да преодоляват Ганчев и Инджов за да го има ЦСКА.

Според мен бойкоборисовият кабинет не желае нов стадион в парка. Правителството едно говори, съвсем друго върши.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 юли 2020 23:44

peliforewer написа:

Всъщност, нещата са в ръцете на оценителите, а не в държавните органи. Мъчно се движи процедурата - не по наша вина. Предния път мисля, че две вещи лица се отказаха да правят оценка, а семата оценка, продължи над 2 месеца. Сега мисля, че задачата с новата оценка е в ръцете на оценителите от този месец. Стискаме палци до края на лятото да я има новата оценка и стискаме палци да е някаква ....нормална

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юли 2020 00:31

peliforewer написа:

Знам за оценката на "Армията", но не знам какво се случи после. От теб разбирам, че всъщност развитие по казуса няма. Малко съм пренаредил приоритетите и футбола отиде по-назад. Дано и ДВЕТЕ страни да са искрени в желанието си да се построи нов стадион. Ремонт на този насип, който е в момента е абсолютно невъзможен, ако се търси нещо наистина модерно. Съгласен съм за двойните стандарти на държавата към ЦСКА и другите отбори, но то не е от сега. Слушах Тити Ревльото, който се ядосваше, че имало протести срещу бате Бойко. Ние май ще видим бял ден едва когато се разкара и вече няма да има само СЪПОРТ за някои клубове, които да връщат ресто в пачки от 500 евро.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 юли 2020 00:39

Няма развитие около ситуацията с оценката на стадион "Българска армия". От ЦСКА отказват да продължават процедурата, докато не се назначи нова експертиза. Клубът смята, че настоящата оценка е твърде завишена", информира днес "Тема Спорт".

За да се изготви нова оценка, трябва да се подаде искане от дружеството "Сердика спортни имоти", който е притежател на "Армията" и базата в Панчарево. Такова вече е подадено в Агенцията по вписванията и се чака развитие, разбра ТОПСПОРТ.

Ето какво ни обясниха от "Сердика спортни имоти":

"Подадена молба за назначаване на вещи лица за изготвяне на оценка за непарична вноска е входирана в Агенцията по вписванията на 08.06.2020-а година. Издаден е акт за назначаване на вещи лица на 09.06.2020-а година. Определената такса като възнаграждение за вещите лица е внесена към 10.06.2020-а година. Справка към настоящия момент показва, че няма друго движение по изготвянето на оценката".

Така че от "Сердика спортни имоти" са свършили своята работа.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”