Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Дали с Йовов или без него,дали с Младенов или без него е все тая.Никаква разлика.Мислех,че в тях е проблема,ама се видя днес,че и с други крила пак е същата мъка.Гонзо ДОКОГА???
- Mickey Mauser
MORSKI написа:Mickey Mauser написа:
Ти можеш ли да четеш или някой ти превежда?![]()
Не се прави на осторумен, хич не ти се получава! Казах ти го отдавна!Въпросът е ти можеш ли?
Аз СЪМ остроумен,а ти си ..с......

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Mickey Mauser написа:MORSKI написа:Mickey Mauser написа:
Ти можеш ли да четеш или някой ти превежда?![]()
Не се прави на осторумен, хич не ти се получава! Казах ти го отдавна!Въпросът е ти можеш ли?

MORSKI написа:И си вярва, още няколко такива мнения и в този форум ще пишеш, ама друг път...
Ти нещо заканваш ли се бе ,инат? Заминавай си във форумчето и наесен с книжките пак в София да се образоваш.
MORSKI написа:Mickey Mauser написа:MORSKI написа:Не се прави на осторумен, хич не ти се получава! Казах ти го отдавна!Въпросът е ти можеш ли?
И си вярва, още няколко такива мнения и в този форум ще пишеш, ама друг път...
[offtopic]Морски, надали това е темата, в която да се обяснявате с Маузера!А и заплахи, поставени по този начин издават повече безсилие.....[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Защо се заяждате с човека, не мога да разбера? Имаме си достатъчно проблеми да се заяждаме на дребно с такива простотии.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Много неприятна загуба. Груби грешки в защита, неефективност в центъра и по крилата, и безсилие в атака.
- Mickey Mauser
Ще има още първенства,още сезони,още мачове...Левски ще е винаги ЛЕВСКИ,въпреки мижитурките ,които се опитват да се докажат чрез него...
Ще падаме,ще бием,но ще си останем ЛЕВСКИ!Другите недоказани ,ще се опитват да се радват на победа от 30 години за пръв път...Отборчета сателити,отборчета с комплекси...
Честита им победа на ДНА-Варна..И до следващата след 30 години...Ако не бяха толкова озлобени,щях да ги поздравя ат сърце,защото днес играха добре и заслужено победиха,но утре ще легнат на червените...
Ще падаме,ще бием,но ще си останем ЛЕВСКИ!Другите недоказани ,ще се опитват да се радват на победа от 30 години за пръв път...Отборчета сателити,отборчета с комплекси...
Честита им победа на ДНА-Варна..И до следващата след 30 години...Ако не бяха толкова озлобени,щях да ги поздравя ат сърце,защото днес играха добре и заслужено победиха,но утре ще легнат на червените...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Поздрав за феновете на "левски"!Полека с нервите и помнете времето лекува!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDncW4tFnTQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDncW4tFnTQ[/youtube]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Mickey Mauser написа:Ще има още първенства,още сезони,още мачове...Левски ще е винаги ЛЕВСКИ,въпреки мижитурките ,които се опитват да се докажат чрез него...
Последните 3 години имаме 2 победи над ЦСКА в Варна с по 1:0
МИсли малко
ЗА мача..Тотално надиграни можеше да ви вкараме и 5-6 гола