ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот zlatan » 06 сеп 2017 23:53

blue avalanche написа:Предпочитам Любенов пред лекето Михайлов, който на полусезона ще хване пътя и пак ще трябва да търсим вратар.
Гаджев №2...
Мерси!!!
Сигурно сме абсолютни шампиони по изгонени вратари от нашата школа.

Ще ти опонирам и казвам Михайлов е задължителен.Да леке е но е вратар от по-висока класа от тази на Митрев-признай си го за теб.
LEVSKI_FOREVER

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 сеп 2017 23:53

THE G.A.M.E написа:
Ozzimozzi написа:Страхливата тактика се наблюдава откакто Роси пое кормилото.
Как реши, че тактиката на Левски е "страхлива", от как италианеца дойде ? :roll:
Или съдиш по-този мач с Лудогорец ?
Най-опасната им атака, при червеният картон на Митрев, дойде след контра, след като всички в зелено се бяха изтеглили зад центъра. Много неприятен момент, защото Левски тъкмо бе установил контрол над топката и събитията на терена.
После вече, с човек по-малко, няма как да държиш топката и да атакуваш. Не и срещу Лудогорец.

Мача ви с Пирин по-различен ли беше? Роси не е вчерашен и бързо е видял нивото на отбора, което предопределя и тактиката. Разбира се след мащабната селекция, която направихте, ще заиграете и по-смело.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 сеп 2017 23:55

Ozzimozzi написа:Синчец ти може да си ги броил, но аз се доверявам на цифрата изнесена в медиите. Може и 28 000 да са били. Страхливата тактика се наблюдава откакто Роси пое кормилото. Литекс може да са ги били, но сега нямат шанс, защото са в различни групи. Виж ЦСКА продължава да затвърждава лошата статистика срещу Лудогорец. Иначе, ако ще си говорим за биби, то и на вас ви се е усладила червената биба и прилично я лапате от години. :(

Медиите нямат достъп до тази информация. Има си броячи. Стадионът беше пълен до максимален капацитет.
Дали тактиката на Роси е страхлива, това не го определят по форумите.
Литекс се премести на Армията и е по-удачно да кажеш, че откакто това стана, повтаря грешките на някогашното ЦСКА и пада от Лц. С ЦСКА не сме играли отдавна и не виждам как може пак да играем с тях, но да видим. Инак сме с положителен баланс и с ЦСКА, и с Литекс...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 сеп 2017 00:00

Player написа:Голяма синя вечер!!! Озъбихме се на псевдошампионите и показахме кой ще седне на трона!
Още да има някой който да мисли, че не можем да сме шампиони този сезон? С човек по-повече 45 минути, големите шампиони, нямат едно чисто положение. И добре че е съдията, че две дузпи и два червени им спести. Този мач си го взимахме поне с тройка. В 30-тата минута остават с човек по-малко и независимо дали щяхме да си вкараме дузпата, после Мапуку щеше да ги разпори.
Ние има накъде да прогресираме още, защото това не ние пълният потенциал. За разлика от лудогорци, на които това им е максимума и като игра и като съдийство. До утре можехме да играем с човек по-малко и пак нямаше да имат положение. Наритаха здраво Обертан селяните смотани. Иначе щеше да си тръгнат бити.
А щом тия с резервите биха онези на гнома, значи няма да имаме проблеми и срещу тях. Играем ли си нашата игра, не само че ще сме първи, ами и гол не се знае дали ще получим изобщо!

Браво за мнението.ДВЕ ЧИСТИ ДУЗПИ за Левски не даде тоя мюсолманин.И цяло полувреме с човек по-малко.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 сеп 2017 00:02

На мен ми хареса Ж.Гомес,с един пас може да матира противника,ако имаме още 1-2 като него и Обертан ще е прекрасно!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 сеп 2017 00:04

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец ти може да си ги броил, но аз се доверявам на цифрата изнесена в медиите. Може и 28 000 да са били. Страхливата тактика се наблюдава откакто Роси пое кормилото. Литекс може да са ги били, но сега нямат шанс, защото са в различни групи. Виж ЦСКА продължава да затвърждава лошата статистика срещу Лудогорец. Иначе, ако ще си говорим за биби, то и на вас ви се е усладила червената биба и прилично я лапате от години. :(

Медиите нямат достъп до тази информация. Има си броячи. Стадионът беше пълен до максимален капацитет.
Дали тактиката на Роси е страхлива, това не го определят по форумите.
Литекс се премести на Армията и е по-удачно да кажеш, че откакто това стана, повтаря грешките на някогашното ЦСКА и пада от Лц. С ЦСКА не сме играли отдавна и не виждам как може пак да играем с тях, но да видим. Инак сме с положителен баланс и с ЦСКА, и с Литекс...

Виж как си противоречиш. Уж медиите нямат идея колко сте били, а питаш за средната посещаемост на отборите. Тактикатане се определя по форумите, но по форумите може да се коментира. Че е страхлива си е моемнение, но също така смятам, че е правилна към момента. Литекс до колкото ми е известно рита във Втора професионална лига (или както там се казваше) и глупости не ми се коментират. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 сеп 2017 00:12

Идеален за нас резултат с много картони, тоже в наша полза.Като игра пълна отврат. Гледам, че левскарите се самонавиват.Нищо времето ще покаже.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2017 00:13

Ozzimozzi написа:Виж как си противоречиш. Уж медиите нямат идея колко сте били, а питаш за средната посещаемост на отборите. Тактикатане се определя по форумите, но по форумите може да се коментира. Че е страхлива си е моемнение, но също така смятам, че е правилна към момента. Литекс до колкото ми е известно рита във Втора професионална лига (или както там се казваше) и глупости не ми се коментират. ;)

Няма противоречие, утре Левски ще кажат точната бройка. Да, всеки има право да коментира. И не, Литекс според шефовете си рита в ППЛ и се оплаква пред КАС, че не е в клубните турнири.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 сеп 2017 00:19

преди малко се връщам от мача. Въпреки че не победихме и аз и момчетата, с които бях останахме доволни от видяното. Имаше много борба и един отбор на Левски, който изигра перфектно тактически мача. Лудите след изгонването на Митрев нямаха нито едно чисто положение за разлика от нас. Перфектно изигран мач. Жалко че не победихме. Поздравления за Делио. С други треньори такива мачове ги губехме с разлика.
За съдиите ясно.. Както винаги грешките бяха в полза на отбора на Киро.
110 години любов!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 сеп 2017 00:20

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Виж как си противоречиш. Уж медиите нямат идея колко сте били, а питаш за средната посещаемост на отборите. Тактикатане се определя по форумите, но по форумите може да се коментира. Че е страхлива си е моемнение, но също така смятам, че е правилна към момента. Литекс до колкото ми е известно рита във Втора професионална лига (или както там се казваше) и глупости не ми се коментират. ;)

Няма противоречие, утре Левски ще кажат точната бройка. Да, всеки има право да коментира. И не, Литекс според шефовете си рита в ППЛ и се оплаква пред КАС, че не е в клубните турнири.

Добре, ще се доверим на вашето броене, а за останалите отбори - от медиите. На Литекс шефовете са объркали едно В с П, а дали са се оплаквали някъде нито имам информация, нито ме интересува. Виж любопитно ми е от къде у теб този интерес към ВПП и в частност Литекс?

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”