Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот modor » 11 яну 2016 16:31

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MF2TIJRtuxg[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 яну 2016 16:34

tevez написа:А може и Лукин да играе десен бек, все пак не виждам кой от Александров, Лукин и Карнер ще е резерва. Може би и тримата ще играят. Вече, ако се вземе десен бек, един ще е на пейката, а ще играят тези, които са в по-добра форма.

Дано тия дни официално да се отървен от Махмуда и Китамбала.

През годините се убедихме, че, докато даден футболист не изиграе няколко официални мача, не може да се счита за сигурен трансфер. :lol: :lol:
Да не слагаме каруцата пред коня.
За Лукин ми е думата.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 11 яну 2016 16:41

Миналата седмица, Гонзо спомена, че ще имаме 5 нови. Преди няколко дни се спомена, че се чакат българИ и чужденци. Дотук сме с двама сигурни чужденци: Нар и Бурабия, както и очакваме трети - Лукин. Следователно, освен Александров явно и нападателят ще е българин -> очаквам тези дни да вземем Венци Христов, колкото и други работи да се изприказваха преди това. Явно Христов и Нгом ще са ни звездите в атака...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 яну 2016 16:45

Левски отмъкна Франсис Нар под носа на чешкия гранд Славия (Прага). Това съобщиха чешки журналисти специално за TV7.

Припомняме, че на 9-и януари нападателят подписа договор за 3 години със "сините". Нар бе купен от последния в Чехия Баник (Острава). Сумата по трансфера на този етап се пази в тайна. Сериозен интерес към ганаеца обаче е имало и от Славия (Прага).

"Франсис е един от най-добрите играчи на Баник, а може би няма да е пресилено ако кажа, че той е и сред най-добрите нападатели в чешкото първенство", заяви Михал Квашница от "deniek.cz" за TV7. - В Баник той имаше един единствен проблем - слаби съотборници. Франсис е много бърз. Освен като нападател може да бъде използван и като офанзивен полузащитник. Той е сред най-популярните играчи в Острава. Преди няколко седмици Славия (Прага) проявяваше интерес към него, но явно от Левски са ги изпреварили. Баник имат големи финансови проблеми и това ги е накарало да продадат най-добрия си играч. Франсис има голям потенциал за в бъдеще, дано да покаже какво може в Левски и да продължи кариерата си в още по-голям клуб", добави Квашница.

Спортниет репортер Петр Шедиви, който работи за един от най-големите вестници в Чехия "iDnes", намекна за трудна адаптация на Нар.

"Франсис имаше нужда от 7 астрономически часа, за да вкара първия си гол в Чехия. Ако се заровим още по-подробно в неговата статистика, тя показва, че е вкарал 7 гола за над 3000 минути игра общо в чешкото първенство или средно по 1 попадение на 450 минути. Беше най-добрият в Баник, но това не беше особено трудно. Трябва да е ясно, че той игра в слаб отбор. Франсис може да бъде използван и като крило. Бърз и техничен е, но му трябва още мощ. Мисля, че може да бъде приятната изненада във вашето футболно първенство", заяви Шедиви за TV7.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 яну 2016 16:47

riftwar написа:Миналата седмица, Гонзо спомена, че ще имаме 5 нови. Преди няколко дни се спомена, че се чакат българИ и чужденци. Дотук сме с двама сигурни чужденци: Нар и Бурабия, както и очакваме трети - Лукин. Следователно, освен Александров явно и нападателят ще е българин -> очаквам тези дни да вземем Венци Христов, колкото и други работи да се изприказваха преди това. Явно Христов и Нгом ще са ни звездите в атака...

Христов е флегматична балерина. Изобщо не ни трябва.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 яну 2016 16:53

Голям товар падна от Левски

Левски се раздели с Умар Диаби и съвсем скоро същото ще стори с Махмудов и Китамбала. Това заяви спортният директор на "сините" Георги Иванов.

"С Умар Диаби вече се разделихме. Скоро същото ще сторим и с Китамбала и Махмудов, тъй като сме се разбрали. До голяма степен успяхме да осъществим плануваната селекция. Надявам се съвсем скоро да успеем да привлечем нападател", заяви Гонзо.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 11 яну 2016 17:24

Дотук сме добре с трансферите.
Намирам, че привлечените играчи имат ниво и възможност да се откроят в Левски.
Ясно е, че Нар е загадка, докато не започнат мачовете, но от видяното има потенциал.
Александров и Бурабия са добри и в известен смисълса едно ниво по-високо от тези, които ще заместват.
Бурабия, като халф е поне една класа над Гаджев, същото касае и Александров в сравнение с Белаид.
Спряганият за нападател Венци Христов не желая да коментирам.
ДАНО ДА НЕ Е ТОЙ!
По-добре без нападател, отколкото с него, лично мнение, не ангажирам никой с него, но съм скептик към него, много голям скептик.
Тоя не е за Левски!
Сега дано станат нещата за другия защитник - Лукин.
Имам подозрения, че ще се уредим с добър нападател - наше момче, но да видим, изтече една клюка...
На мен ми се струва направо фантастична, но знае ли човек...
ДАНО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2016 17:30

Трима взехме, още трима и нещата може да загрубеят... За Лудугорец. :lol:

Надявам се да успеем да привлечем и Лукин + още едно крилце и някой по-здрав нападател или десен бек.
Но всъщност, евентуално с румънеца можем да решим проблема на десният бек, а Нар може да пасне на крилото.
Така че, можеби ще ни трябва само един здрав и висок нападател. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 яну 2016 17:40

ivaka написа:Имам подозрения, че ще се уредим с добър нападател - наше момче, но да видим, изтече една клюка...
ДАНО!

Жокерче ще дадеш ли?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 яну 2016 17:49

tevez написа:
ivaka написа:Имам подозрения, че ще се уредим с добър нападател - наше момче, но да видим, изтече една клюка...
ДАНО!

Жокерче ще дадеш ли?

Да. Играе с оранжев екип и в момента е рпед делема.Но този трансфер се пече на много високо ниво.Гнома не е лесен но ще клекне заради бинеса си.
Последна промяна от Kris_men2000 на 11 яну 2016 17:50, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”