ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT
парци написа:Колко лева за билет?
6-7 лв. - кило домашна ракия, кило зрял фасул или БГ национали?

Нека да защитим Любо Пенев! Той е добър треньор и най-подходящия за момента!
Треньорът ли е виновен, че Ивелин Попов не можа да вкара от дузпа?
Треньорът ли е виновен, че футболистите бяха слаби срещу Малта?
Ако треньора е виновен, най-лесно е - ще бъде сменен с друг... Но кой друг? И тогава по-добре ли ще бъде? Аз лично силно се съмнявам!
Ако треньора е виновен, най-лесно е - ще бъде сменен с друг... Но кой друг? И тогава по-добре ли ще бъде? Аз лично силно се съмнявам!
Да дават на Домуса от Разград отбора да го реди и пренареди по свой вкус. Все ми е тая какво ще мислят ЦСКАрите и всички останали, май само в това ще има някакъв смисъл... МНОГО ЗЛЕ.
Освен че имаше и други футболисти, които можеше да извика.
Освен че имаше и други футболисти, които можеше да извика.
Жълто-черен Пловдив написа:Ей голям резил брахме снощи. Толкова немощен национален отбор скоро не помня да сме имали. Според мен не е имало бойкот, просто толкова си могат. А и нямаха ден.
Ядосвам се, но какъв е смисълът. Такива са реалностите. Ние сме една треторазредна футболна сила.
Ехоо, правим равен с Малта. Падаме от Норвегия, това не е треторазредна сила, ние сме в четвърта урна, а сме за пета - при футболните джуджета.
rada88 написа:Нека да защитим Любо Пенев! Той е добър треньор и най-подходящия за момента!
Ами кой да е виновен,че Попов е най-слабия играч в трети мач,но е титуляр,кой да е виновен,че пуска слаби играчи или те са единствените и незаменимите.Кой да е виновен,че срещу малтийците играем с един чист нападател,а безумно слабите Манолев и Миланов всеки мач са титуляри.Това били играчите,това бил треньора незаменими,айде де,без Ивелин Попов и Любо Пенев футбол няма в България.
Да едва Петев,да направи отбор,че ми омръзна да гледам тази пародийна сбирщина,смятаща себе си за незаменима да се подиграва с националната фланелка.
rada88 написа:Нека да защитим Любо Пенев! Той е добър треньор и най-подходящия за момента!
A кой избра Попов в състава и му даде да бие дузпа? Виновен е и още как.
Повтарям други мнения, но не може да играеш с отбор с 11 играча в защита и да пуснеш само един нападател.

Може и да са го писали и преди мен.
Стоичков, на времето, излезе със схема 2-4-4 срещу Малта, ако беше излязъл с 1-3-6 пак щеше да същото, смяха му се на схемата, но тя проработи.
Сега чичовото излиза със схема 4-5-1 срещу Малта?!?!!!??
(hugehugefacepalm)x6541685135165
При 1:1 пуска Маркиньос и заменя единствения нападател с друг?!?!!?(hugehugehugefacepalm)х65855615484615698789
Този не е треньор, не е селекционер, този е най-скъпият боклук на стойност 60хил. лв./месец!
Стоичков, на времето, излезе със схема 2-4-4 срещу Малта, ако беше излязъл с 1-3-6 пак щеше да същото, смяха му се на схемата, но тя проработи.
Сега чичовото излиза със схема 4-5-1 срещу Малта?!?!!!??

При 1:1 пуска Маркиньос и заменя единствения нападател с друг?!?!!?(hugehugehugefacepalm)х65855615484615698789
Този не е треньор, не е селекционер, този е най-скъпият боклук на стойност 60хил. лв./месец!
- shotgun blues
- Контакти:
Тия Малта не заслужават никакво уважение,монополисти мафия и съдии
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]