Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот AnalBreaker » 16 ное 2014 06:30

CTAHKO написа:
джони написа:скандалното е ,че Сан Марино дава 12 точки на Италия,а на България 0,точно толкова е и разликата между двете песни

Кое му е скандалното :? Искаш Сан Марино да гласуват за Хасан и Ибрахим ли :roll: Я провери къде се намира Сан Марино, виж каква им е религията, опитай си да си представиш възможностите да гласуват за България и после пак ми обяснявайте, че този конкурс не е политически 8-) Всеки случай с Хасан и Ибрахим, няма как да се случи тази работа, колкото и гологлави тепегьози като Слави и стоящите зад него религиозни общности като ДПС да се опитват да ги пробутват ;) Хората ни бият шамарчетата и ни казават "Исляма да си стои при Вас! Ние не го искаме"! Ама иначе ние сме лошите, дискриминиращите и нетолерантните де В противен случай могат да ни спрат някой и друг фонд 8-)

Сам Марино не гласували за нас, защото сме имали деца с име Хасан и Ибрахим... :lol: :lol: :lol:

Какво се е случило с теб бе СТАНКО ? Май споровете ти с малоумниците във форума са увредили и теб :| :|
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2014 07:46

CTAHKO написа:Всеки случай с Хасан и Ибрахим, няма как да се случи тази работа, колкото и гологлави тепегьози като Слави и стоящите зад него религиозни общности като ДПС да се опитват да ги пробутват ;) Хората ни бият шамарчетата и ни казават "Исляма да си стои при Вас! Ние не го искаме"! Ама иначе ние сме лошите, дискриминиращите и нетолерантните де ;) В противен случай могат да ни спрат някой и друг фонд 8-)

Неееее, в Западна Европа, хич няма мюсюлмани.
Ама въобще не приемат милиони емигранти от Северна Африка и Близкият Изток.
Нееее, там има нетърпимост към мюсюлманите, и за това наказаха 2 дечица. :mrgreen:

А Зинедин Зидан, горкият, през цялата си кариера беше дискриминиран. :lol:

Добре. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 ное 2014 10:22

To реално и ние се преебахме, щото дадохме 12 точки на Италия и на онова, дет само викаше и нищо хубаво нямаше в песента му. Сливиците му излезнаха..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 ное 2014 10:38

viali69 ти си болен ве човек,върви си в Русия и не се връщай бахти платените комунисти
Браво на нашата принцеса 8-)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 ное 2014 10:57

CTAHKO написа:
джони написа:скандалното е ,че Сан Марино дава 12 точки на Италия,а на България 0,точно толкова е и разликата между двете песни

Кое му е скандалното :? Искаш Сан Марино да гласуват за Хасан и Ибрахим ли :roll: Я провери къде се намира Сан Марино, виж каква им е религията, опитай си да си представиш възможностите да гласуват за България и после пак ми обяснявайте, че този конкурс не е политически 8-) Всеки случай с Хасан и Ибрахим, няма как да се случи тази работа, колкото и гологлави тепегьози като Слави и стоящите зад него религиозни общности като ДПС да се опитват да ги пробутват ;) Хората ни бият шамарчетата и ни казават "Исляма да си стои при Вас! Ние не го искаме"! Ама иначе ние сме лошите, дискриминиращите и нетолерантните де ;) В противен случай могат да ни спрат някой и друг фонд 8-)

Станко, ако говорим за религия, къде е логиката Хърватска да ни дава най-много гласове. Това са най-ревностните католици в Европа, сигурно само поляци и италианци може да се сравняват с тях. Хърватите са изключително етнически нетолерантен народ, Ходил съм няколко пъти там и не видях цигани, негри и т.н. Първоначално бях много изненадан от техния вот. Хайде, в Холандия и Кипър има не малко българи, Сърбия - въпреки всички конфликти, повечето сърби ни приемат за православни братя(и затова като братя, често си се пошляпваме :mrgreen: ) Но Хърватска ? Но после като се замислих, хърватите колкото и да са фанатици, не смесват музиката и политиката (нещо, което ние правим постоянно). Достатъчно показателен факт е, че в Хърватска една от най-слушаните певици е Цеца Ражнатович (знаем какво е правил покойния и мъж в Хърватска) и един от най-големите и фенклубове извън Сърбия е точно там ;)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 16 ное 2014 10:57

Браво супер се представи. Другата година номер 1 ;)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот pampi » 16 ное 2014 11:04

organzata написа:
diplomat написа:Сигурно, може би и ще разбера омразата към едни деца, а? :evil: А как реши, че момичето точно е от Турция, просто не знам... :shock:

Къде бе момко прочете,че съм писал,че е от Турция.Вероятно е от такъв произход,като се има предвид от къде идва,или още по-лошо помакиня.

Бре, бре...Горката България, пълна е с психически обременени и най- вече неграмотни хора...
Аркадаш, да ти кажа някои нещица, та да спреш да плещиш глупости и да се излагаш. Вярно е, че в Делиормана, коренното население е турско, НО след Освобождението и най-вече след присъединяването на Южна Добруджа към България започва масово преселение на хора по спогодби съответно между Румъния-Турция, Румъния-България и България-Турция. На мястото на преселилите се турци пристигат добружанци- българи от Северна Добруджа, балканджии от Габровско, Търновско и други общини и македонски българи. Държавата им дава безвъзмездно между 30 и 50 декара земя... Да не говорим, че до Разград има голяма общност от българи, така наречените Капанци, дето съм сигурен, че са десет пъти по българи от тебе, аланкоолу... Аман от тапанари и необразовани плямпачи... Разград е български град бе, амсалаци такива...Нарочно използвам турцизми, та да ви вляза в риториката, будали с будали... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 ное 2014 11:19

Кашчей написа:
dunavfc написа:Аз просто не виждам смисъл от тоя мазохистичен напън, да се правиш на тъп или на интересен. Наистина не го разбирам. Какъв е смисъла да се провокираш с някакви анонимници в някакъв форум. Кажи си мнението, опровергай нещо с което не си съгласен, ама ти си търсиш сам излишният оффтопик.

Амиии... и аз не виждам смисъл в мазохистичният ти напън да ползваш имадже-шаке, след като са ти били дузпата, но ти упорито си държиш двете жаби в подписа 8-)
Форумът е място за размяна на мнения, а не за категорични оценки, въпреки че често се среща последното, а и аз съм го правил понякога, което не е повод за гордост. Мнението ми за Крисия, Евровизия и конкурсите и си е лично мое. Детето е дете и иска да изпъкне, да бъде забелязано, в което няма лошо. Лошото е в родителите, които са я кръстили така и поставят под съмнение българското в нея.
Мен ме остави настрани, защото темата не е за тъпотата кашчеева, въпреки че много колеги биха се зарадвали на подобна :mrgreen:

А бе, русенски балък, виж си ник-нейма бе... :lol:
Радетел за чистота на българските имена...ИнтИлИктуалец-пазител на бългЪрщината... :lol:
За тези които не знаят "балък" на турски е риба, т.е. Балъков - Рибаров...Кашчейчо, батушка, кво ще кажеш по тоя въпрос, трябва ли Балъков да се прекръсти та да ти влезе у морала, ами Бербатов(пак турцизъм), дето чрез неговата фондация откри за света Хасан и Ибрахим... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 11:37

pampi написа:
Кашчей написа:
dunavfc написа:Аз просто не виждам смисъл от тоя мазохистичен напън, да се правиш на тъп или на интересен. Наистина не го разбирам. Какъв е смисъла да се провокираш с някакви анонимници в някакъв форум. Кажи си мнението, опровергай нещо с което не си съгласен, ама ти си търсиш сам излишният оффтопик.

Амиии... и аз не виждам смисъл в мазохистичният ти напън да ползваш имадже-шаке, след като са ти били дузпата, но ти упорито си държиш двете жаби в подписа 8-)
Форумът е място за размяна на мнения, а не за категорични оценки, въпреки че често се среща последното, а и аз съм го правил понякога, което не е повод за гордост. Мнението ми за Крисия, Евровизия и конкурсите и си е лично мое. Детето е дете и иска да изпъкне, да бъде забелязано, в което няма лошо. Лошото е в родителите, които са я кръстили така и поставят под съмнение българското в нея.
Мен ме остави настрани, защото темата не е за тъпотата кашчеева, въпреки че много колеги биха се зарадвали на подобна :mrgreen:

А бе, русенски балък, виж си ник-нейма бе... :lol:
Радетел за чистота на българските имена...ИнтИлИктуалец-пазител на бългЪрщината... :lol:
За тези които не знаят "балък" на турски е риба, т.е. Балъков - Рибаров...Кашчейчо, батушка, кво ще кажеш по тоя въпрос, трябва ли Балъков да се прекръсти та да ти влезе у морала, ами Бербатов(пак турцизъм), дето чрез неговата фондация откри за света Хасан и Ибрахим... 8-)

Пампи, Крисия е име до живот, а не ник, който се ползва само на едно място. Да не искаш да кажеш, че твоето рождено име е Пампи, та си се загледал в никовете? И моля, не смесвай фамилии и лични имена, защото нито на Балъков някой далечен прадядо се е казвал Балък, нито на Бербатов се е казвал Бербат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 ное 2014 11:51

Кашчей написа:
Пампи, Крисия е име до живот, а не ник, който се ползва само на едно място. Да не искаш да кажеш, че твоето рождено име е Пампи, та си се загледал в никовете? И моля, не смесвай фамилии и лични имена, защото нито на Балъков някой далечен прадядо се е казвал Балък, нито на Бербатов се е казвал Бербат.

За разлика от тебе, батюшка, не обсъждам имената на хората и не давам акъл, кой как да си кръщава децата, защото това е въпрос на ЛИЧЕН избор... Принадлежността към дадена нация, не е въпрос на етнос и религия, а на себеосъзнаване , затова имаме американска нация, без да имаме народ с общи корени, аланкоолу. В Щатите ще те затворят в лудницата, ако кажеш, че един испаноговорящ или негър е по-малко американец от един потомък на ирландски заселници... Виж им президента бе, отде иде и какъв е...Ако искате силна България и обединена българска нация, спрете да разсъждавате като муджахидини... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”