Кашчей написа:percival написа:Някой да твърди обратно ,че всичко е легитимно ? Как винаги ,търсиш дългата клечка ,не е истина.
Това ми беше и последното писане по твой коментар,не мисля и да ги виждам повече.След като няма добър контрол над форума ,поне има добри опции.
Ще си вържа черно, че няма да ме виждаш![]()
Добър контрол е когато не се допускат обиди и не се трият неудобни, но истински мнения!
Да коментираме ли мненията на Шивача за говедата и тяхното хранене в тема, несвързана със селското стопанство, отрасъл "животновъдство"!?!Това оставено мнение добър контрол ли е?
Да ти коментирам ли статията за Платини в ГОНГ днес?За поредните безумни мисли-дали на ръководство, или на журналист надали е от значение!?!
Ако от ЦСКА решат да направят този ход и Румънският футболен съюз постъпи така, както повелява ПСТФ на ФИФА, и те ли ще са перуки, пройдохи, мърши?
шивача се пише с малки букви, бан заради това

точно пък мен си ме наказват постоянно, даже и завчера бях на спа

иначе, аз вярно пиша на границата и я прекрачвам, но поне го правя навсякъде и постоянно, а не избирателно, със злоба и липса на интелект

а и не се държа като мишка, както ти го правиш, бягайки от неудобните въпроси, с които сам си се омазал

и понеже пелифоревър те попита: нима всичко в Левски, бфс, Лудогорец, Черноморец, мол Русе е наред, ти си тръгнал да оправяш ЦСКА... ха ха -ха