1916 написа:Въобще няма да споря и да изброявам съдийски решения в полза на Интер или Ювентус. Някой път съдиите те ощетяват, друг път ти "помагат" - така е във футбола! Не отричам, че е имало аванти за Юве, но да ми представяте Интер като някакви светци е смешно.
Какво означава това "светци"? Аз не казвам, че никога не е имало съдийски грешки в полза на Интер, както и не отричам великите моменти на Ювентус. Не отричам трите ви финала за ШЛ през 90 те, факта, че сте печелили всички европейски клубни турнири или, че гръбнакът на световния шампион от 2006 е съставен от ювентинци. Не отричам Трезеге, Зидан, Недвед или Дел Пиеро. Но с чиста съвест твърдя, че дълги години бяхте най-съдийският отбор в Европа (сега не сте съдийски отбор). Една част от наистина многото ви титли (само за Италия говоря) бяха абсолютно скандални и се дължаха изключително на съдийството. И Интер, случайно или не, беше най-прецакан от това.
Абстрахирайки се от съдийството, вие си оставате велик отбор, защото историята ви включва много повече от отвратителните ви съдийски титли през 98, 2003, 2005, 2006 (последните две отнети). Имате достатъчно много титли, достатъчно много привърженици и достатъчно голямо име в европейския футбол. А и все пак имате много добра статистика срещу нас. Вие сте единственият отбор в серия А, срещу който имаме негативен баланс доколкото зная. Тук не става въпрос за това кой е светец и кой дявол. Тук става въпрос за истината (както е истина и това, че едната от титлите ни беше донякъде помрачена от някои съдийски глупости, ощетили Рома). И Интер и Ювентус са велики отбори и привържениците им би трябвало да показват поне малко повече уважение към врага. Аз уважавам Юве, въпреки, че не мога да ви понасям (най-вече заради съдийките мизерии от миналото, с които не прецакахте няколко пъти). Уважавам и играчите ви, легендите ви и т. н.
Повечето от вас, обаче, се чудят каква тъпотия да измислят. И то след като в момента, както писах и по-горе и вие не сте цъфнали, след като дори не играете за Европа. Барем минете групите следващата година, щото сегашният ви състав е доста по-слаб от Ювентус от най-силните му години. Но на вас само Интер ви е в устата.
За нас не се тревожете. Ще възкръснем отново. Ние сме велик отбор, рано или късно ще се вдигнем. Ако трябва и 20 години ще чакаме, но ще се вдигнем и ще бъдем номер едно!