Луис, а сега на къде?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: Луис, а сега на къде?
Тапаци.. Айде вие си правете извода за кого говоря.
Може да звучи на пръв поглед странно, но защитавам с двете ръце Суарес, защото първо той е в пъти по - голям футболист от смешковците от Предградието. Когато ингилизите се класират на полуфинал на световно първенство, когато спечелят някоя купа от голям шампионат без служебната от едно време, тогава ще ги призная, че имат футбол. В последните двадесет години едно подобие на отбор в Англия непрекъснато го подпират и неговия треньор, дето само той си мисли, че става за такъв, а по - скоро е за друга професия, е най - добре да бъде изритан завинаги от спорта особено заради изцепката миналия сезон. Не можах да разбера какво е това наказание на Фъргюсън, че гледа мачове от скамейката. Чувал съм, че наказанието означава да си някъде на трибуните, но тези от ФА са платени лакеи и само това вършат, което си знаят. Ех, тази добра стара Англия! Добре, че Капело си тръгна оттам!
Винаги ще си останат жалки като национален отбор и с "хартиените" си в момента отбори на клубно ниво.
Винаги ще си останат жалки като национален отбор и с "хартиените" си в момента отбори на клубно ниво.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
Може да звучи на пръв поглед странно, но защитавам с двете ръце Суарес, защото първо той е в пъти по - голям футболист…[quote][/quote]
Точно в това е ключа за бараката. Когато става въпрос за други „звезди“ с недостойно обществено поведение, никой не им казва да си напускат клубовете. Те не са ли лош пример за децата? Обаче сега става въпрос за Суарес, от малката държава Уругвай, дай да го накажем публично (ако може да го изгорим вещицата на площада). Това е важното за феновете на статистиката (или по скоро на титлите) които се оказаха и големи защитници на доброто поведение – такива неща ги вълнуват, а не това какво може Луис с топката в крака. За съжаление футбола е „строг и справедлив“ и поставя в златната си историята футболисти като Марадона и Суарес, а тез‘ като Евра в папката „мъчеше се нещо да направи“ спомените ще са предимно от танците след мача.
Точно в това е ключа за бараката. Когато става въпрос за други „звезди“ с недостойно обществено поведение, никой не им казва да си напускат клубовете. Те не са ли лош пример за децата? Обаче сега става въпрос за Суарес, от малката държава Уругвай, дай да го накажем публично (ако може да го изгорим вещицата на площада). Това е важното за феновете на статистиката (или по скоро на титлите) които се оказаха и големи защитници на доброто поведение – такива неща ги вълнуват, а не това какво може Луис с топката в крака. За съжаление футбола е „строг и справедлив“ и поставя в златната си историята футболисти като Марадона и Суарес, а тез‘ като Евра в папката „мъчеше се нещо да направи“ спомените ще са предимно от танците след мача.
- Mighty Reds
- Контакти:
Много ми е интересно как утре вечер феновете на Аякс ще посрещнат "спортсмена-джентълмен-мирянина-обидения" афро-французин на Амстердам Арена
Аз също не бих стиснал израстъка на изгонения от националния отбор на Франция оксидиран тип, така че може да се счете, че подкрепям Луис Суарез. Такива са ми ценностите, мога да поздравя само хора, които уважавам ...

Аз също не бих стиснал израстъка на изгонения от националния отбор на Франция оксидиран тип, така че може да се счете, че подкрепям Луис Суарез. Такива са ми ценностите, мога да поздравя само хора, които уважавам ...
-
То стискането на ръце е ясно кога се прави, само Суарез да не стисне ръката на някой друг клуб през лятото.
-
- Контакти:
Mighty Reds написа:Много ми е интересно как утре вечер феновете на Аякс ще посрещнат "спортсмена-джентълмен-мирянина-обидения" афро-французин на Амстердам Арена![]()
никак няма да го посрещнат,понеже не е във групата за мача...

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
През 1986 на Световната купа в Мексико, Уругвай елиминира Шотландия след нулево равенство. В края на мача треньорът на Уругвай, Omar Borras, се обърна към треньора на Шотландия, за да си стиснат ръцете. Шотландецът, който е разочарован от елиминирането на отбора си, обаче, отказа да се здрависа. Името на този треньор? Алекс Фъргюсън! 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
Това е хубаво да го знаят феновете на Юнайтед. Ако не беше станало това със Суарез и коментираха постъпката на Фърги сигурно щяха да заяват, че само мъже на честа като например сърове са способни на такива постъпки.
- manutd legeng
- Контакти:
daniel875 написа:Може да звучи на пръв поглед странно, но защитавам с двете ръце Суарес, защото първо той е в пъти по - голям футболист от смешковците от Предградието. Когато ингилизите се класират на полуфинал на световно първенство, когато спечелят някоя купа от голям шампионат без служебната от едно време, тогава ще ги призная, че имат футбол. В последните двадесет години едно подобие на отбор в Англия непрекъснато го подпират и неговия треньор, дето само той си мисли, че става за такъв, а по - скоро е за друга професия, е най - добре да бъде изритан завинаги от спорта особено заради изцепката миналия сезон. Не можах да разбера какво е това наказание на Фъргюсън, че гледа мачове от скамейката. Чувал съм, че наказанието означава да си някъде на трибуните, но тези от ФА са платени лакеи и само това вършат, което си знаят. Ех, тази добра стара Англия! Добре, че Капело си тръгна оттам!
Пий си хапчетата,пич!И питай за други по-силни!
Това за двете ръце си е твое виждане което кореспондира с интелекта ти явно.
Мнението ти за английския футбол също си е твое право.
Но хегемона в Англия над 20 години и майстора в занаята Сър Фергюсън явно здраво са те комплексирали!

manutd legeng написа:... здраво са те комплексирали!Споко,не си само ти,плеяда са разяждащите се отвътре злобари!
Е, точно ти, да говориш за злоба и комплекси