Yellow major написа:Кашчей написа:Всъщност, феновете на Ботев, на кой точно Ботев са фенове?На този, който 10 години бе управляван от Христолов и те първоначално го подкрепяха, а след това се мъчеха да освободят или на някой друг Ботев?Кой е истинският Ботев:Създаденият през 1912 и просъществувал до преди 2 години или този, който бе създаден преди 2 години, като обединение между едно Сдружение от Пловдив и един ФК от Сопот?
Абе приятел, що не питаш феновете на Левски на Витоша ли бяха или на Локото на Велбъжд ли са? Стига комплекси бе хора! Каква е тази злъч към Ботев Пловдив? Досега 99 години защо никой не оспорва кога е създаден отбора? Това интернета на много хора им действа пристрастяващо и почват да се мислят на откриватели на историята не само на собствените си клубове, ами се захващат за работа и подкарват и другите. Аман от такива "Историчари"!
Аз много фенове съм питал, само вас не бях питал.Наистина, кой отбор подкрепяхте преди 4-5 години-Ботев или Ботев?Кой е истинският Ботев, наследникът на оня Ботев, с който се припознавате сега?А за Локомотив.... там съм без думи, защото от съдебното решение се вижда, че това е повече Велбъжд, но темата е за друго в момента и Локомотив няма място в нея.Дори се чудя, Славия на кой Ботев ще подарява документи, след като никой от вас не може да потвърди, че точно този Ботев е автентичният?!