История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот Futbolen_istorik » 15 дек 2011 12:13

Искам си Акаунта написа:
Futbolen_istorik написа:Господинчо това е мит, за изкупуването на нематериалните активи, какво точно купиха, направиха си реклама това е истината. Като търсиш под вола теле истинския Нефтохимик документално и материално е в Поморие, а не материалното е въздух

Гледам , че още в началото на темата си се представил като "човек търсещ истината" . Така , че меко казано е несериозно да говориш за митове и легенди . В интерес на истината в Поморие няма нищо което да свързва отбора с Нефтохимик - нито документално , нито материално , нито духовно . Ама щом питаш , ще ти кажа - купиха едно кухо дружество което не разполагаше с никакви материални активи , но пък имаше правата върху търговската марка "Нефтохимик" . Понеже се изявяваш като разследващ журналист - може да обясниш на останалите връзката Черноморец 919 - Вихър Айтос

Няма такъв филм кухо дружество, стига си измисля и не съм журналист
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 12:22

Futbolen_istorik написа:

Добре - специално за теб пояснявам. "Кухо дружество" е най-общо казано фирма ( ЕТ , ООД , АД или каквото си харесаш друго ) , която не развива дейност , няма материални активи , няма пари в брой , няма собствен капитал и т.н . Но не е закрита и си стои в графа "не развиваща дейност" поради някаква причина . В конкретния случай - дружеството не е било закрито заради търговската марка "Нефтохимик" , която се води нематериален актив . Така по-ясно ли е ?

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 15 дек 2011 12:54

Искам си Акаунта написа:
Futbolen_istorik написа:

Добре - специално за теб пояснявам. "Кухо дружество" е най-общо казано фирма ( ЕТ , ООД , АД или каквото си харесаш друго ) , която не развива дейност , няма материални активи , няма пари в брой , няма собствен капитал и т.н . Но не е закрита и си стои в графа "не развиваща дейност" поради някаква причина . В конкретния случай - дружеството не е било закрито заради търговската марка "Нефтохимик" , която се води нематериален актив . Така по-ясно ли е ?

Слушай господинчо, Ботев Пловдив също така го възстановиха взеха старото дружество Ботев, което е останало след създаването на АД-то Ботев, но това не им върна емблемата, и такива кухи дружества има всеки отбор който е АД, поради факта че закона не разрешава вливане на предишните дружества в АД-тата , а си остават с техните задължения, а се основаха нови дружества АД-та, на Ботев бившето дружество е имало 600 000 задължения но е минало давност и го възстановиха, ами ако Митьо Селския реши да си възстанови АД-то кой ще е истинския Ботев, ами в момента има Берое в 4-та дивизия възстановен от кухо дружество и претендира че е истинския, утре ще взема кухото дружество на ЦСКА или Левски и ще го вкарам в релси, и получавам ЦСКА или Левски. Всички кухи дружества стоят и не ги закриват за да мине давността на задълженията им, и да не ги плащат.
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 13:50

Futbolen_istorik написа:Слушай господинчо, Ботев Пловдив също така го възстановиха взеха старото дружество Ботев, което е останало след създаването на АД-то Ботев, но това не им върна емблемата, и такива кухи дружества има всеки отбор който е АД, поради факта че закона не разрешава вливане на предишните дружества в АД-тата , а си остават с техните задължения, а се основаха нови дружества АД-та, на Ботев бившето дружество е имало 600 000 задължения но е минало давност и го възстановиха, ами ако Митьо Селския реши да си възстанови АД-то кой ще е истинския Ботев, ами в момента има Берое в 4-та дивизия възстановен от кухо дружество и претендира че е истинския, утре ще взема кухото дружество на ЦСКА или Левски и ще го вкарам в релси, и получавам ЦСКА или Левски. Всички кухи дружества стоят и не ги закриват за да мине давността на задълженията им, и да не ги плащат.

Наистина ли си бавно схватлив ... или умишлено се правиш на глупав . Всички професионални футболни отбори в България трябваше преди години да се регистрират по Търговския закон , защото дотогава бяха по закона за спорта . Това с давността не знам откъде си го чул , ама няма никакво отношение към въпроса . Всеки един кредитор на който си извади изпълнителен лист , прекъсва давностния срок . Не съм се интересувал как точно са нещата при Ботев , защото не ме интересува. Щом 4-то дивизионния Берое претендира да е истински , значи е възможно да има известни основания . Особено щом не претендира , че е Олимпик (Галата ) . Пак ти казвам - Евробилдинг купиха "кухия футболен клуб "Нафтекс" ( Нефтохимик ) , не едноименната фирма . Единствените "активи" с които разполагаше клуба бяха "нематериални" . Тоест - нямаха ликвидна стойност . Търговската марка "Нефтохимик" , логото , спечелените трофеи и т.н . Дали са се обединили след това с Атлетик заради лиценза ( както съм чувал ) , дали са получили при сделката и лиценза на Поморие ( също за "В" група ) не ме интересува много . Факт е , че те се казват Нефтохимик , и на екипите им стои емблемата която е била и по времето на Порточанов . Иначе казано - Този Нефтохимик , е правоприемник ( наследник ) на онзи който е създаден през 1962 ( ако не бъркам ) . При Черноморец нещата стоят по съвсем различен начин . Ще те помоля обаче , ако имаш други въпроси , задавай ги на Лични . Не , че нещо ми пречи да ти отговарям и тук , но това са неща които съм писал много пъти и останалите съформуци ги знаят

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 15 дек 2011 18:28

Искам си Акаунта написа:
Futbolen_istorik написа:Слушай господинчо, Ботев Пловдив също така го възстановиха взеха старото дружество Ботев, което е останало след създаването на АД-то Ботев, но това не им върна емблемата, и такива кухи дружества има всеки отбор който е АД, поради факта че закона не разрешава вливане на предишните дружества в АД-тата , а си остават с техните задължения, а се основаха нови дружества АД-та, на Ботев бившето дружество е имало 600 000 задължения но е минало давност и го възстановиха, ами ако Митьо Селския реши да си възстанови АД-то кой ще е истинския Ботев, ами в момента има Берое в 4-та дивизия възстановен от кухо дружество и претендира че е истинския, утре ще взема кухото дружество на ЦСКА или Левски и ще го вкарам в релси, и получавам ЦСКА или Левски. Всички кухи дружества стоят и не ги закриват за да мине давността на задълженията им, и да не ги плащат.

Наистина ли си бавно схватлив ... или умишлено се правиш на глупав . Всички професионални футболни отбори в България трябваше преди години да се регистрират по Търговския закон , защото дотогава бяха по закона за спорта . Това с давността не знам откъде си го чул , ама няма никакво отношение към въпроса . Всеки един кредитор на който си извади изпълнителен лист , прекъсва давностния срок . Не съм се интересувал как точно са нещата при Ботев , защото не ме интересува. Щом 4-то дивизионния Берое претендира да е истински , значи е възможно да има известни основания . Особено щом не претендира , че е Олимпик (Галата ) . Пак ти казвам - Евробилдинг купиха "кухия футболен клуб "Нафтекс" ( Нефтохимик ) , не едноименната фирма . Единствените "активи" с които разполагаше клуба бяха "нематериални" . Тоест - нямаха ликвидна стойност . Търговската марка "Нефтохимик" , логото , спечелените трофеи и т.н . Дали са се обединили след това с Атлетик заради лиценза ( както съм чувал ) , дали са получили при сделката и лиценза на Поморие ( също за "В" група ) не ме интересува много . Факт е , че те се казват Нефтохимик , и на екипите им стои емблемата която е била и по времето на Порточанов . Иначе казано - Този Нефтохимик , е правоприемник ( наследник ) на онзи който е създаден през 1962 ( ако не бъркам ) . При Черноморец нещата стоят по съвсем различен начин . Ще те помоля обаче , ако имаш други въпроси , задавай ги на Лични . Не , че нещо ми пречи да ти отговарям и тук , но това са неща които съм писал много пъти и останалите съформуци ги знаят

От всичките ти отговори става ясно че си от Нефтохимик, и че мериш с 2 аршина, за теб може а за другите не може, и ще те попитам къде са трофеите на Нефтохимик, и за емблемите ще ти дам пример с Левски и Ботев, а тия измислици и легенди за кухи клубове ги разправях на някой от детската градина, реално знаеш ли какво е станало, отишли са при Събев и са го питали дали има нещо против да преименуват Атлетик на Нефтохимик и да ползват емблемата и екипите, и много ясно че им е казал няма проблеми ползвайте ги, за какво са му като не му пука за Нефтохимик и го закри. И още един път ти казвам Евробилдинг, не са купували нищо от Събев, стига филмира хората.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 дек 2011 18:35

От всичките ти отговори става ясно че си от Нефтохимик, и че мериш с 2 аршина, за теб може а за другите не може, и ще те попитам къде са трофеите на Нефтохимик, и за емблемите ще ти дам пример с Левски и Ботев, а тия измислици и легенди за кухи клубове ги разправях на някой от детската градина, реално знаеш ли какво е станало, отишли са при Събев и са го питали дали има нещо против да преименуват Атлетик на Нефтохимик и да ползват емблемата и екипите, и много ясно че им е казал няма проблеми ползвайте ги, за какво са му като не му пука за Нефтохимик и го закри. И още един път ти казвам Евробилдинг, не са купували нищо от Събев, стига филмира хората.

Нищо остъй го си приказва . Всеки Бургазлия знае ,че Събев даде цялата документация и там нематериални активи на Милен Георгиев и Танев безвъзмездно (даже публично от управата на нафтата благодариха за това) . В замяна Евробилдинга му строиха гнездото на акулите .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 19:06

Futbolen_istorik написа:От всичките ти отговори става ясно че си от Нефтохимик, и че мериш с 2 аршина, за теб може а за другите не може, и ще те попитам къде са трофеите на Нефтохимик, и за емблемите ще ти дам пример с Левски и Ботев, а тия измислици и легенди за кухи клубове ги разправях на някой от детската градина, реално знаеш ли какво е станало, отишли са при Събев и са го питали дали има нещо против да преименуват Атлетик на Нефтохимик и да ползват емблемата и екипите, и много ясно че им е казал няма проблеми ползвайте ги, за какво са му като не му пука за Нефтохимик и го закри. И още един път ти казвам Евробилдинг, не са купували нищо от Събев, стига филмира хората.

Вземи си смени ника на "футболен лаик" . Какви 2 аршина , какви 5 лева . Реално много добре знам какво е станало , защото се познавам лично с един от хората които са говорили със събев . Цената е 300 000 лева . И не е платена само от Евробилдинг , те само допълниха остатъка . Клуба беше спасен от бивши негови футболисти . Вярно Танев им помогна , но за да си направи ПР най-вече .
Черноморец 919 - регистриран 2005г. Като си голям разбирач , обясни на всички по какъв начин отбора заигра директно във "В" група , а не по селата както се полага на новооснован клуб . През 2006 е извършена пререгистрация и става ПСФК Черноморец Бургас АД , което име носи и досега . Тогава и официално събев влиза в клуба .
Отбора на Дражев и другия Черноморец играят във "В" по едно и също време , като ползват едновременно и стадиона в Акациите през сезон 2005/2006 . Лятото на 2007 Дражев не регистрира футболистите си в срок , поради което отбора му не е допуснат до участие в първенството . Към момента този отбор не развива дейност . НО не е закрит .
п.п Не ми е в стила ... но защо не си гледаш Олимпик Галата , ами си се захванал с бургаския футбол.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 19:09

Bartolomej написа:

Нищо остъй го си приказва . Всеки Бургазлия знае ,че Събев даде цялата документация и там нематериални активи на Милен Георгиев и Танев безвъзмездно (даже публично от управата на нафтата благодариха за това) . В замяна Евробилдинга му строиха гнездото на акулите .

Явно обаче Милен Георгиев не знае , защото ми е разказвал нещо съвсем друго . И нещо не мога да разбера - в замяна на това че им е дал безплатно нематериалните активи ли , събев е разрешил да строят кампуса ? Ако е така , съм съгласен защото Евробилдинг имат да прибират още към 1,2 млн за извършените дейности ;) Всъщност имат да си ги взимат от ПСФК Черноморец Бургас АД , не от събев

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 дек 2011 19:34

Явно обаче Милен Георгиев не знае , защото ми е разказвал нещо съвсем друго . И нещо не мога да разбера - в замяна на това че им е дал безплатно нематериалните активи ли , събев е разрешил да строят кампуса ? Ако е така , съм съгласен защото Евробилдинг имат да прибират още към 1,2 млн за извършените дейности ;) Всъщност имат да си ги взимат от ПСФК Черноморец Бургас АД , не от събев

Явно , за да си интересен можеш си пишеш глупостите цял живот ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 19:42

Bartolomej написа:

Явно , за да си интересен можеш си пишеш глупостите цял живот ...

Достатъчно съм интересен и без да пиша нищо . Има достатъчно глупаци които правят това вместо мен ... аз само уточнявам детайлите ;)

Върни се в “Черноморец”