Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Фен клуб на "Левски" продава дрога на деца

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 ное 2011 17:37

POPCORN написа:
MainEventer написа:
POPCORN написа:ахах какво се правиш на ударен.всички знаем кой е тоя фенклуб!

А сред вашите фенове няма наркомани, така ли ?

откъде да знам бе..сигурно има..само че едно е да има наркомани едно е да се разпостраняват и продават наркотици!наркомани има на всякъде не само по стадионите...само че е смешно същите тия хора да се правят на невинни и постояно да издигат някакви плакати за справедливост и тн..ако има справедливост няма да са на стадиона ами в решетките!

Защо говориш, че няма такива дето пласират от Г сектор като това ама изобщо не е вярно!!! :lol: Казах ти за едни момчета с лъскаво знаме!!!

А Буземеца и той ли не е фен на ЦСКА а?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 ное 2011 17:38

MainEventer написа:
POPCORN написа:откъде да знам бе..сигурно има..само че едно е да има наркомани едно е да се разпостраняват и продават наркотици!наркомани има на всякъде не само по стадионите...само че е смешно същите тия хора да се правят на невинни и постояно да издигат някакви плакати за справедливост и тн..ако има справедливост няма да са на стадиона ами в решетките!

Тия да ги вкарват в затвора и с доживот да не посещават мач, никъде по света. Ама и сред вашите има такива. Така, че нека да не се правим на Светци. Не говоря конкретно за теб.

както казах сигурно има.но пак казвам едно е да има 5-6-7 наркомана друго е фенклуб на ЦСКА примерно да продава дрога!Както и да е!Дано поне този път има наказания...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2011 17:38

Batkoto написа:за играч като "Кюрда" можете само да си мечтаете .. никога няма да имате играч от такава класа,а от ЦСКА са излезли поне дузина :idea:

Няма ли да кажеш нещо за "наркотиците",за "опетненото име на Апостола",за това как се "издържа ПФК Левски"?Тц,тц,тц...Излагаш се!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 ное 2011 17:40

Защо говориш, че няма такива дето пласират от Г сектор като това ама изобщо не е вярно!!! :lol: Казах ти за едни момчета с лъскаво знаме!!!

абе аз през живота си не съм палил цигара, ти ми говориш за буземец и тн.въбоще не се занимавам с такива работи.както казвам сигурно има.ама ти ми говориш за един човек, а птри вас е целият фенклуб.незнам колко членуват в него но определено не са малко.още по кофти е че заради тия хора , много фенове на Левски не ходят на мачовете на отбора.,,, . А най-смешното е че всеки път издигат няккави трансперанти за справедливост и тн!И кога съм казал ,че няма?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 ное 2011 17:42

POPCORN написа:

абе аз през живота си не съм палил цигара, ти ми говориш за буземец и тн.въбоще не се занимавам с такива работи.както казвам сигурно има.ама ти ми говориш за един човек, а птри вас е целият фенклуб.незнам колко членуват в него но определено не са малко.още по кофти е че заради тия хора , много фенове на Левски не ходят на мачовете на отбора.,,, . А най-смешното е че всеки път издигат няккави трансперанти за справедливост и тн!И кога съм казал ,че няма?

Ти и повечето хора тука бъркате връзката.Тя не е на футболно или клубно ниво.А на квартално.Общото между тези момчета от агитката на Левски,ЦСКА и други дето не се занимават с футбол не е футбола а квартал Люлин.Тука няма нищо общо с футбола, просто чрез футбола зарибяват децата!!!

Въпреки това няма как да знам дали това е точната истина, защото поне това са слуховете на стадиона и във форумите.Но дали е така само един господ знае!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 23 ное 2011 17:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 ное 2011 17:45

няма нужда, щом дори клинични случаи като теб са стигнали сами до прозрението :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 ное 2011 17:56

В този форум модератор няма ли :?:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 ное 2011 17:59

Levski 1914 написа:В този форум модератор няма ли :?:

Понамина един, накефи се на провокациите и замина :? след малко пак ще намине да "пораздаде" подаръци на "сините"
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 ное 2011 18:20

blue avalanche написа:"По неофициална информация на Mediapool ..."
Ясно!
ПП.Mediapool са...кои?

Един от най-сериозните новинарски сайтове.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 ное 2011 18:51

Avanti_Ragazzi написа:

Предполагам имаш предвид ЛБ??? За тях е ясно е че си работят със СЗ!!Ама не могат да се сравняват нещата-щото при нас в момента те са никой-докато при вас те са хората,които управляват целия ви сектор!
За Буземеца и Животното също е ясно-ама доколкото знам тия с години не са стъпвали на мач!!
Изображение

Върни се в “Левски”