Банско - Левски София 23.11.2011г. / 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Re: Банско - Левски София 23.11.2011г. / 13:30

Мнениеот sangio » 22 ное 2011 15:18

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Немога да разбера, защо гласите двама деф. халфа ? :)
Нали Костов смени схемата и от 2 кръга гастролираме с един разбивач ... ;)
Според мен ще си почне Сержиньо, ако не е контузен нещо де ...
Иначе можеби Димов.
Ще ми е интересно обаче, кои ще са офанзивните футболисти !?
Сигурен съм само за Арс и Младенов ...

Милиев и Гаджев-наказани.Арш и Тасевски-контузени
При това положение:
-----------------------------------------------------------------Митрев-------------------------------------------------------
-------------Башлиев-----------------------Грийн-------------------------Иванов----------------------Старокин-----------------
----------------------------------Димов----------------------------------------------Балтанов-----------------------------
-----------------------------------------------Йовов-----------------Цветков--------------------------------------
-------------------Младенов-------------------------------------------------------------Христов------------------------

Сигурно ли е , че това ще е състава ... нали ужким Костов каза , че няма да играем с 2-ма деф. :?: Нали и ужким привика и юноши ... :roll: :?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 ное 2011 15:20

Юношите на Левски Тодор Чаворски и Асен Георгиев ще подсилят отбора за гостуването на Банско в турнира за Купата на България.

Чаворски е централен нападател и дори записа един мач в А група под ръководството на Ясен Петров. Георгиев пък е централен защитник и бе на няколко лагера с първия отбор. Миналата есен той игра в приятелски мач с Черноморец, на който скъса кръстни връзки и се възстановява около 8 месеца.

Двамата футболисти са родени през 1993 година и често тренират с първия отбор на Левск

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 15:43

sangio написа:Милиев и Гаджев-наказани.Арш и Тасевски-контузени
При това положение:
-----------------------------------------------------------------Митрев-------------------------------------------------------
-------------Башлиев-----------------------Грийн-------------------------Иванов----------------------Старокин-----------------
----------------------------------Димов----------------------------------------------Балтанов-----------------------------
-----------------------------------------------Йовов-----------------Цветков--------------------------------------
-------------------Младенов-------------------------------------------------------------Христов------------------------

Сигурно ли е , че това ще е състава ... нали ужким Костов каза , че няма да играем с 2-ма деф. :?: Нали и ужким привика и юноши ... :roll: :?[/quote]
Ми,то други няма...Как ще ги разположи по терена-това е друг въпрос...
ПП.Разбира се,че това е "моят състав". :lol:

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 22 ное 2011 15:54

а какво е състоянието на Калво ... има ли вероятност да се появи ... !? Нали имаше вероятност да е на пейката срещу Видима ... :?: :?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 22 ное 2011 16:30

Според мен Грийн ще си играе дефанзивен,а може би Башлиев ще е до Иво.Все пак Мюлдер си имаме за десен бек.Определено ще е интересно да видим как ще се справим без 4 основни футболиста:)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 17:15

olfix написа:Според мен Грийн ще си играе дефанзивен,а може би Башлиев ще е до Иво.Все пак Мюлдер си имаме за десен бек.Определено ще е интересно да видим как ще се справим без 4 основни футболиста:)

Може и така.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2011 21:27

blue avalanche написа:
sangio написа:Милиев и Гаджев-наказани.Арш и Тасевски-контузени
При това положение:

Сигурно ли е , че това ще е състава ... нали ужким Костов каза , че няма да играем с 2-ма деф. :?: Нали и ужким привика и юноши ... :roll: :?

Ми,то други няма...Как ще ги разположи по терена-това е друг въпрос...
ПП.Разбира се,че това е "моят състав". :lol:[/quote]

Като се замисля по темата за юношите в стартовия състав на следващия мач, някак не ми се вярва Костов да пусне млади лъвчета, или поне не като титуляри. Просто дотук резултатите на отбора са толкова противоречиви, че не ми се мисли какво би станало при някакаво евентуално закучване на мача с Банско. Не мисля че някой ще поеме такъв риск, най-малко Костов, и при положение че купата е сигурна виза за Европа :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
diss
Контакти:

Мнениеот diss » 23 ное 2011 10:04

Някой знаели дали ще дават някъде мача?

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 23 ное 2011 10:07

diss написа:Някой знаели дали ще дават някъде мача?

От 15 минути ровя из нета но нищо не пише...
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 ное 2011 10:08

diss написа:Някой знаели дали ще дават някъде мача?

И аз това се чудя :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Архив”