Тема за Драголюб Симонович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Дуци реално взе да тренира ЦСКА
Защо дойде Дуци, като ще го махат толкова скоро? И защо Радуканов бе разкаран, щом ще разкарват и Дуци? Нещо ме съмнява тази новина, но да видим.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тема за Драголюб Симонович
Часове след победата на ЦСКА с 1:0 над Левски, Sportal.bg намери главния мениджър на червените Драголюб Симонович. Сърбинът даде сензационно интервю пред нашата медия, че цялата драма, която се разигра с неговото име в седмицата преди вечното дерби е нарочно дирижирана постановка на ЦСКА.
Г-н Симонович, честита победа! Но трябва ли да ви честитим, работите ли в ЦСКА?
- И вчера, и днес и утре - все съм си в ЦСКА. Никой не ме е гонил и съм на работа в клуба. Аз съм главен мениджър на ЦСКА.
Гледахте ли мача с Левски и с кого?
- Гледах го, разбира се. Гледахме го заедно с Димитър Борисов.
Цяла седмица преди дербито се твърдеше, че има скандали между вас и Пенев. Общо взето вие бяхте замесен във всичко…
- Сега ще го кажа за първи път. Всичко преди мача беше предварително планирано. Скандалите с моето име бяха дирижирана постановка на ЦСКА, която имаше конкретна цел. В крайна сметка постановката успя, всички се вързаха. Постигнахме целта си и бихме Левски.
Твърдите, че скандалите в ЦСКА с вашето име са дирижирани от клуба?
- Да, точно така. След смяната на Милен Радуканов знаехме, че ще ни атакуват от всички страни. Ръководството взе трудно решение за треньорския пост, но в крайна сметка то се оказа правилно. Целта ни беше цялата атака от враговете на ЦСКА да се изсипе върху мен. На мен не ми пука, нека ме плюят. Повтарям - нарочно направихме постановката. Искахме играчите да бъдат оставени на спокойствие. Да не се пише за скандали между тях, а всичко да бъде хвърлено върху мен. Задължително трябваше спокойствие на отбора. Извън тима имаше напрежение, но питайте футболитите дали е имало при тях?
Кой е "архитектът" на целия този театър, който твърдите, че е създаден от ЦСКА?
- Аз го предложих. Казах, че след рокадите, които се направиха в клуба, напрежението ще избие в някаква посока и ще е пагубно ако то се стовари върху футболистите или Димитър Пенев. Затова инсценирахме някои неща и всички започнаха атаки срещу мен. Радвам се, че успяхме с този план, а играчите свършиха най-важното - биха Левски.
Значи не сте изгонен от ЦСКА и вие не сте си тръгвал?
- Не.
Имате ли право да седите на пейката до Димитър Пенев?
- Мога да седя където си искам. И на пейката, и на централната трибуна.
Хареса ли ви представянето на двата отбора в дербито? Не смятате ли, че беше на много ниско ниво за тимове с претенции като ЦСКА и Левски?
- На този етап за нас най-важното нещо бе да спечелим мача. Представяте ли си какво щеше да стане ако бяхме загубили. Футболисти и треньори се справиха отлично. Това е моят коментар.
Просто идея си нямам какво да мисля за този сърбин. Преценките ми за него варират от крайно отрицателно, до крайно положително! В случая е прав за едно - целият огън през седмицата беше насочен само срещу него, а играчите бяха оставени на мира. Дали е възможно да е нарочно търсен ефект или не...въобще не мога да преценя.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Дуци: Излъгахме Левски и България - всичко в ЦСКА бе театър
Сценаристите да се оглеждат за Дуци Симонович и за неговите истории.Каква сапунка може да се направи

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
За да не се повтарям ... тук е моето мнение cska/viewtopic.php?f=2&t=85521&start=80
Дуци доказа че е не само страхотен психолог и треньор, но и страхотен тактик !!! РЕСПЕКТ
Дуци доказа че е не само страхотен психолог и треньор, но и страхотен тактик !!! РЕСПЕКТ
catch me ... if you can !
И ако това е било театър, кой имаше нужда от него
Толкова ли ви е страх от Левски, че трябва да правите циркове? Представям си какво щеше да бъде, ако Левски наистина беше качествен отбор. То не бяха уреждане на съдии, то не бяха клоунади. А в крайна сметка пак няма да сте шампиони, щото Лудогорец ще ви изпързаля. Апропо, какво ли ще измислят Титан преди мача с Лудогорец?

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- samocskasamo
- Контакти:
Знам от хора които познават Дуци от години,че макар да е любител на чашката/а то кои ли вече не е/-е страшен тарикат и генеален психолог,сьщо хубавото е било че каквото си постави за цел го прави.дано успее в ЦСКА
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Дуци винаги е бил голям веселяк 

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Udoji90
- Контакти:
Ахахаха, на Дуци бих му стиснал ръката! Много хора на негово място биха били прекалено честолюбиви, за да привлекат медийните слухове към себе си, но не и той. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За мен това всичко във вестниците и по сайтовете е било вярно, целият този панаир и сега са се разбрали и за да излязат от схемата, и сеира чисти, са стъкмили такова глупаво оправдание. За мен това не е истина. Още повече, че наистина ли ги е страх от този беззъб Левски в момента?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:За мен това всичко във вестниците и по сайтовете е било вярно, целият този панаир и сега са се разбрали и за да излязат от схемата, и сеира чисти, са стъкмили такова глупаво оправдание. За мен това не е истина. Още повече, че наистина ли ги е страх от този беззъб Левски в момента?
Заради теб ще се цитирам от другата тема тук:
Преди всеки важен мач на ЦСКА, медиините атаки валят със страшна сила особено ако става дума за вечното дерби.Винаги се пише за какви ли не проблеми в ЦСКА, но не и в отбора на ПодуЯнци ,там "никога няма проблеми" и никой журналист не пита там получават ли си парите на време, имат ли финансови проблеми агент Тара пак ли е нагласил първенството, защо го споменават в WikiLeaks и тем подобни сайтове, никой не пиша преди мача какво ще се случи ако сините паднат и че това ще е фатално както за титлата така и за треньорския щаб , не това беше много по безинтересно на фона на ЦСКА и найстина ако някой не е следил първенството а само е гледал телевизия и е слушал радио и е чел вестници 100% си е мислил, че ЦСКА изостава в класирането, че край едва ли не една загуба ще доведе до апокалипсис и какво ли още не. На всички нас ни е ясно, че ПодуЯнци си служат със медиите чрез агент Тара, който или е техен собственик или участва с акции и т.н. Иначе е съвсем нормално, психо войната преди подобен вид срещи, но е долно когато медиите взимат позиция и страна и атакуват само единия отбор! Но ако оставим платените медии на страна , то психо войната е нещо нормално ... едни други да се атакуват двата отбора.Помним ясно казанската афера, както и преди мача със Стяуа и всичко което се говореше за Мораеш как щели да го купат и всички други нападки. Този път обаче на 28.10.2011 година в петък 17:45 ЦСКА не само победи Левски с 1:0 с игра на терена , но ЦСКА победи Левски и в психо войната и то категорично ! Въпреки всичките платени медии и помията която се изливаше срещу ЦСКА , въпреки всичко , ЦСКА победи категорично ПодуЯнци със страхотната хитрина на Дуци Симонович, които доказа че освен страхотен психолог и треньор е и страхотен тактик, Защото ЦСКА победи Левски с тактика и на терена и в психо войната !!!
catch me ... if you can !