sps написа:Какви 7/7 бе. Как завърши Валенсия - Мангалчестър миналата година? 0:1
Най-скъпите билети в света са тези на Арсенал
като казвам 7/7 имам предвид само мачове в елиминационната фаза.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sps написа:Какви 7/7 бе. Как завърши Валенсия - Мангалчестър миналата година? 0:1
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Ест, че не бъркаш, ама аз това ен го отричам и ен го забравям! Ама все казвате, как в Примера било надбягване м/у два коня, а дефакто СТАТИСТИКАТА показва същото и за ВЛ! Ама това все някакси не го виджате или го забравяте...
smoothc написа:Мегън,извинявай,но аз никога не съм твърдял подобно нещо! Статистиката не отричам,че реално показва същото,но основната разлика в полза на Премиършип е следната:1.В Англия вероятността Арсенал,Ливърпул или Челси да стане шампион,без да броим основните конкуренти Юнайтед и Сити е много по-голяма,отколкото Севиля,Виляреал или Валенсия да станат шампиони!
2.В Испания т.нар "дербита"-Реал-Атлетико М,Реал-Валенсия,Реал-Севиля или пък Барса-Севиля,Барса-Еспаньол,Барса-Валенсия,повечето фенове на футбола отдавна не ги причисляват към категория дерби-т-е-липсва конкуренцията,липсва неизвестността,противопоставянето,тръпката(говоря по принцип,без да причислявам феновете на отборите)...Дори доста сериозна индикация за това са коефициентите предлагани от букмейкърите за срещата:1,20 5,00 10,00!! Това дерби ли е изобщо?
3.В Премиършип повечето мачове са доста завързани,т.нар изненади са част от всеки кръг! Тотнъм-Арсенал,Челси-Тотнъм,Ливърпул-Евертън,Юнайтед-Сити...Аз лично не съм виждал коефициент 1,20 за фаворита в едно такова дерби!!
milan199440barca написа:Първенствата в Англия и Испания от тяхното създаване: вземете броя на титлите на Реал и Барселона и ги сравнете с броя на титлите на Ман (Ютд) и Ливърпул.
Сигурен съм, че и двата испански отбора имат над 20 титли в Испания, докато в Англия още гонят това постижение. надявам се, че ще разберете какво имам предвид![]()
milan199440barca написа:КЕШ и ШЛ е печелена от 4 различни англиски отбора и от само 2 испански. Това е за цялата история.
milan199440barca написа:От създаването на Висшата лига нещата са равни. Шампион става отбора на Фъргюсън, който се редува чат-пат с Арсенал и Челси. Блякбърн и Нюкясъл взимат по една титла за цвят. В Испания положението е същото: Реал и Барселона се редуват. От време на време става шампион някой трети отбор като Атлетико или Валенсия.
Смуут, не се обиждай, ама показа, че изобщо нямаш пердстава кой са истинските дербита в Испания. Да, прав си в мачовете Реал - Атлети и Барса - Еспаньол интрига (почти) няма, но забравяш дербита като Сосиедад - Атлетик Билбао - винаги с еполучават много интересни и зрелищни мачове; Депортиво - Селта - галисийското дерби, жалко, че сега се провежда в Сегунда
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост