Атанас Джамбазки е новият треньор на Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Атанас Джамбазки е новият треньор на Литекс!

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2011 14:13

ehh написа:Това назначаване на подобен треньор, веднага след победа над хита Лудогорец, по късни доби и набързо, определено говори, че има нещо.
Времето само ще покаже какво.

Аз ще ти подскажа какво...Литекс се отказват от борбата за титлата.Защото Ганчев прозря най-накрая,че титлата в България без пробив в ШЛ е просто поредното парче желязо във витрината!Нищо повече!!За него,поне...
ПС.Смятам,че приоритетът му в момента е заводът за автомобили,а футболния клуб...ала-бала.Така ги виждам аз нещата.Дано не се окажа лош пророк,но интересът му към футбола започва да поизстива.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 25 окт 2011 15:43

Трябва да се даде време на Джамбазки. Един треньор може да се коментира чак след година работа. Когато назначиха Червенков пак имаше скептични коментари, но после Литекс игра много силно. Знам, че Джамбазки много разбира от заучени комбинации, поне съм виждал отборите, които е водил да правят. Времето ще покаже дали това е добър избор, но нека да оставим човека да работи на спокойствие. Вчера Литекс извади най-доброто и показа, че може да бие всеки, въпрос на нагласа към мача. Двамата бразилци да ги качват на самолета и да им продължат кариерата по плажовете на Бразилия, колкото по-скоро, толкова по-добре.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 окт 2011 16:15

blue avalanche, много далече си от истината, а и Ганчев още преди 2-3 години сподели, че футболът за него е на 7-8 място като приоритет.

От тази "заменка" на треньор, Литекс ще изкара в близко бъдеще над 2 милиона евро, а ако станеш шампион същата сума с триста зора може да стигне 250К евро.
Последна промяна от PFC Litex на 25 окт 2011 17:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 окт 2011 16:28

@PFC Litex
Не можах да разбера втория абзац от мнението ти. Какво искаш да кажеш?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 окт 2011 17:07

Помисли и ако не се сещаш, то ще споделя по-късно ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2011 17:27

PFC Litex написа:blue avalanche, много далече си от истината, а и Ганчев още преди 2-3 години сподели, че футболът за него е на 7-8 място като приоритет.

От тази "заменка" на треньор, Литекс ще изкара в близко бъдеще над 2 милиона евро, а ако станеш шампион същата сума с триста зора може да стигне 250К евро.

Това с какво противоречи на написаното от мен?Титла-митла,дрън-дрън...Пласираме играчи в национала,продаваме играчи чрез национала-прайм пари!
ПС.Впрочем,Литекс не пуснаха ли декларацийка съвсем скоро,че Пенев е "бетон" в Литекс,че медиите създават напрежение в клуба,че бла-бла-бла...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 окт 2011 20:05

Браво, с постът си доказа, че слушаш "Спортно шоу Гонг", сега сподели лично твое мнение, а не да плагиатстваш.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2011 20:30

PFC Litex написа:Браво, с постът си доказа, че слушаш "Спортно шоу Гонг", сега сподели лично твое мнение, а не да плагиатстваш.

Защо трябва да споделям нещо "различно"?Мнението ми съвпада с изразеното по радиото.Ти дай лично твоето мнение,как "бетонираният" Пенев,"изведнъж" "рЕзко" напусна и се озова в национала... :o

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 окт 2011 21:27

blue avalanche написа:Ти дай лично твоето мнение,как "бетонираният" Пенев,"изведнъж" "рЕзко" напусна и се озова в национала... :o

Явно и не четеш
PFC Litex написа:От тази "заменка" на треньор, Литекс ще изкара в близко бъдеще над 2 милиона евро, а ако станеш шампион същата сума с триста зора може да стигне 250К евро.

Какво визирам, следи футболният живот в България и ще разбереш
Изображение

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 25 окт 2011 22:10

с анонимника Джамбазки, тоя сезон Литекс финишира геройски на 6-то място, а следващият сезон ,битката с Монтана и Враца за оставане в групата ще бъде жестока :mrgreen:

Върни се в “Литекс”