Тодор Тимонов в Локомотив Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Локо (Пд) ще се пробва за Тимонов

Мнениеот 1926 » 19 окт 2011 15:49

костенурк написа:
Пловдив1926 написа:
костенурк написа:Кви пари на масата,вие освен свободни трансфери на негри,един футболист не сте купили като хората.Коко сигурно пести за новата фолк фурия :lol:

Ще си докараш някой инфаркт от комплекси ;) На тоя негър свободен трансфер квартирката му на месец струва колкото половината ви отбор. Излетяхте в облаците, добре, че ви тресна лилавата гръмотевица да слезете на земята :)

Тия ги разправяй на хората дето са гледали последния ви мач срещу Светкавица.Пак сте играли с наколенки,иначе сте фрашкани с пари,само дето Коко не знае :lol:

Ти ако разбереш какви пари взимат французите и Сержиньо ще ти се счупи черупката. А на Лимона ако Коко Динев му даде заплатата на Драги Коцев ще си направи и татус на Локото. ;)
А на оня от едното селото с единия отбор само ще му кажа че Тимонов се радваше на головете ни срещу Цска като малко дете. И не беше с гадже на мача. Видях го с очите си.
Aз за Тимонов нямам кой знае какъв спомен като футболист. Ако е добър , не ми пука за кого е играл преди. Важно е да вземем и онова момче от Любимец. Лявото крило!!
Последна промяна от 1926 на 19 окт 2011 15:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 окт 2011 15:49

Какво ли ще стана, ако тая Принцеса земе да мушне 1-2 голчета на жълтите с черно-белия екип. Сигурно е, че доста хора трудно ще го преживеят :lol:
Що се отнася до Тодор Неделев, той е в плановете за зимната ни селекция 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 окт 2011 15:53

костенурк написа:
Пловдив1926 написа:Не, неградски, на теб ти изнася да повтаряш, че едва ли не всеки резултат ни е резултат от машинации и тото. Защото просто не ви остана друго - турски собственик, посредствено съществуване в средата на Б група и последната радост - злобата срещу големия отбор на Пловдив. :mrgreen: Самото ти присъствие в тази тема показва нивото на комплекси при вас, което чупи тавана.

Дончо Донев написа в Марица че бил най срамния мач на Локомотив в неговата история.Темата е за наш бивш футболист,затова пиша.Колкото до останалите глупости няма да ти отговарям подобаващо,иначе пак ще ме банират.Ай лека и успех на трансферния пазар :lol: :lol: :lol:

На теб тва ти е най-голямата радост от живота от който по принцип си баниран. Недей да мислиш, чак тук се усеща болката ти. Дончо си има право на мнение и си го изразява, подписва се отдолу и го публикува. Също както направи и Вальо Грънчаров.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 19 окт 2011 15:54

Имам един Вьпрос защо Сьр Хубчев не виждал командоса по какви пречини ?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 окт 2011 15:57

bianchi написа:Имам един Вьпрос защо Сьр Хубчев не виждал командоса по какви пречини ?

Защото, ако дойде на Кънчова поляна, може да му окапе мустака :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 окт 2011 15:58

drughi написа:
bianchi написа:Имам един Вьпрос защо Сьр Хубчев не виждал командоса по какви пречини ?

Как така да "дойде" ?! Разкрихме те, че си жълтур, край!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 19 окт 2011 16:04

Пловдив1926 написа:
drughi написа:

Как така да "дойде" ?! Разкрихме те, че си жълтур, край!

Защо се ебаваш, с мен аз сьм усигорил 3 милиона бюджет взел сьм сетра от 1948 година табелките сьм сменил и имам косачка за 10 000 лева,какьв ти е проблема,че сьм невидим.Даже сьм усигорил, работа на една наша Легенда вьв Чистота имай малко Уважение .

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 19 окт 2011 16:14

Как така да "дойде" ?! Разкрихме те, че си жълтур, край![/quote]
Защо се ебаваш, с мен аз сьм усигорил 3 милиона бюджет взел сьм сетра от 1948 година табелките сьм сменил и имам косачка за 10 000 лева,какьв ти е проблема,че сьм невидим.Даже сьм усигорил, работа на една наша Легенда вьв Чистота имай малко Уважение .[/quote]
Айде стига сте се ебавали с хората.Гладайте си нашите резили.Тимонов се бил разбрал с бай ти Насьо,това е.Разтрогвал и идва.Само идиотщини в тоя клуб.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Тимонов ще се пробва в Локо (Пд)

Мнениеот Пловдив1926 » 19 окт 2011 16:20

Хахахаха ще припадна от смях. Насиооооо заминавай с двестаааааа :) Поне да го подстрижат като мъж :)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Тимонов ще се пробва в Локо (Пд)

Мнениеот drughi » 19 окт 2011 16:45

Нека дойде бре. Стига с тия предварителни нагласи. Какво като е играл при селяците. Ако става за нас, нека си играе, ако не става, ще носи помощната врата за тренировките, знаете ли колко тежи? :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”