Манчестър Юнайтед - Челси
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси
МАЛЕЕЕЕ...НЕ,НЕ и НЕ...Нашият просто ТРЯБВАШЕ да вкара!Пасът на Руни беше дълъг,ъгъла бе малък,но просто Митко трябваше да я задъни.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Без име написа:sl321 написа:Момчета , две 100 % засади и при двата гола.Така е много лесно....
Втората Нани се изтегля навътре към полето, а не продължава към вратата на Челси, тъй че чисто съдийска преценка дали ще я свири или няма.
Цъ цъ,това е най-голяма смешка която съм чувал скоро

В 100 % засади при първите два гола!!!
Честита победа на всички фенове на МЮ.
Уникален мач!
Имаше от всичко в него.Поздравления и за Челси,които стояха много добре и се противопоставиха на МЮ,създадоха много положения,но футболът е на голове.Ние успяхме да си вкараме положенията за разлика от сините.
Пропуска на Торес е просто ВЕЛИК,НЕВЕРОЯТЕН,рядко виждано нещо успя да сътвори господин 50 млн.
Не знам колко е сериозна контузията на Чичарито,но ми се струва,че Бербо сега ще получи шанс за игра.Пропусна чист гол,за радост на него пропуска не се оказа фатален.Тогава щяха да го разпънат,както ще направят с Торес.
Много добър Джоунс,с всеки мач показва по-добри и по-добри игри.Както каза коментатора на мача засега е топ трансфера в цялата Английска Висша лига.
Уникален мач!
Имаше от всичко в него.Поздравления и за Челси,които стояха много добре и се противопоставиха на МЮ,създадоха много положения,но футболът е на голове.Ние успяхме да си вкараме положенията за разлика от сините.
Пропуска на Торес е просто ВЕЛИК,НЕВЕРОЯТЕН,рядко виждано нещо успя да сътвори господин 50 млн.
Не знам колко е сериозна контузията на Чичарито,но ми се струва,че Бербо сега ще получи шанс за игра.Пропусна чист гол,за радост на него пропуска не се оказа фатален.Тогава щяха да го разпънат,както ще направят с Торес.
Много добър Джоунс,с всеки мач показва по-добри и по-добри игри.Както каза коментатора на мача засега е топ трансфера в цялата Английска Висша лига.
Получи се страхотно дерби,абсолютно в стил Премиършип,но най-важното за мен е,че Манчестър Юнайтед спечели!
Честита победа на всички фенове на Манчестър Юнайтед!
Честита победа на всички фенове на Манчестър Юнайтед!

- liverpool-4ever
- Контакти:
ЕЙ ТОЯ СЪЩИЯ ТОРЕС БЕШЕ 2007/2008 СИГУРНО НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ.. ТОЯ ПРОПУСК ВЛИЗА В ИСТОРИЯТА !!!!

Неприятна новина:Чичарито ще бъде аут за почти месец!
Ашли Коул е абсолютен неспортсмен,дори не му се извини!
Ашли Коул е абсолютен неспортсмен,дори не му се извини!
Последна промяна от smoothc на 18 сеп 2011 21:45, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Две засади и 2-0. Торес намали на 3-1 и съдията побърза да успокои сините с измислен жълт картон на Рамиреш и измислена дузпа,която Руни пропиля. Пропуските на Рамиреш и Торес са престъпление,но за да биеш Ман Юн в Англия трябва да свири рефер от Юпитер.В Челси има играчи,които не са за този отбор-Стъридж ,Мерейлеш ,Лукако,Лампард,Коул.Въпреки пропуските Торес намира себе си.Лъжливият съдийски комфорт на Ман Юн отново ще им изиграе лоша шега в Европа,защото Барса чака.
Челси ще промени отбора си,но трябват нови попълнения и време.До тогава мястото ни е в тройката,но нищо повече.
Челси ще промени отбора си,но трябват нови попълнения и време.До тогава мястото ни е в тройката,но нищо повече.
smoothc написа:Неприятна новина:Чичарито ще бъде аут за почти месец!
Горе долу толкова и очаквах,като видях влизането на Коул.
Сега вече Бербатов наистина ще получи шанс,дано да се възползва.Оуен,Диуф също чакат своя момент,така че нашия не трябва да се отпуска.
- t0bl3ro_bg
Нашия няма място сред резервите дори.. какъв пропуск направиха двете кукли.. ле ле ле.. Дано да купим вече халфове, че ще ни бият като чували Барселона
Бербатов вероятно ще започне като титуляр срещу Лийдс,заедно с Майкъл Оуен.В средата очаквам Парк,Гигс,Карик и Валенсия.Вратар-Линдегаард.В защита:Фабио,Смолинг,Евънс и Евра!