Монтана - ЦСКА - 0:5 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монтана - ЦСКА - 27.08 / 18:00
Мача въобще няма да е лесен.Дано да победим!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Монтана не е слаб отбор и след тежката среща със Стяуа мача в най-добрият случай ще е хикс, а защо не и загуба на червените. Вие отстранете Стяуа, пък Монтана са бял кахър, защото може да са и две поредни загуби и тогава ще се започне едно оправдаване със съдя, публика, вятър, дъжд, жега, умора, малшанс и т.н. Успех все пак, но оставете малко сили и за вечното дерби, че как сме го закъсали май вие ще го отнесете!
Последна промяна от boi4eto68 на 25 авг 2011 07:39, променено общо 1 път.
- mistreated
- Контакти:
boi4eto68 написа:Стяула
???
Научи имената на отборите, после говори кой какво ще отнесе.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
boi4eto68 написа:Монтана не е слаб отбор и след тежката среща със Стяула мача в най-добрият случай ще е хикс, а защо не и загуба на червените. Вие отстранете Стяула, пък Монтана са бял кахър, защото може да са и две поредни загуби и тогава ще се започне едно оправдаване със съдя, публика, вятър, дъжд, жега, умора, малшанс и т.н. Успех все пак, но оставете малко сили и за вечното дерби, че как сме го закъсали май вие ще го отнесете!

- evolutionwow
- Контакти:
Предполагам, че ще победим Монтана. Проблема обаче е, че нашите момчета след като вкарат 1 или 2 гола намаляват оборотите, а на Монтана няма да им е трудно да ни ги върнат срещу слабата ни защита в лицето на коцето (в последните мачове е под всякаква критика) и Халилович.
Според мен ще е добре Радуканов да заложи на някои от младите играчи (Дечев,Крачунов,Карачанаков,Костов) поради картоните на Делев и Адемар е контузиите на Платини и Янчев.
Правилната схема за мен е :
--------------------М'боли
Бандаловски - Крачунов - Халилович - Дечев
-----------Стоянов - Галчев
-------Нелсън - Зику - Трифонов
------------------Костов
П.П. - Резултат 1-3
Според мен ще е добре Радуканов да заложи на някои от младите играчи (Дечев,Крачунов,Карачанаков,Костов) поради картоните на Делев и Адемар е контузиите на Платини и Янчев.
------------------Костов
П.П. - Резултат 1-3
evolutionwow написа:Предполагам, че ще победим Монтана. Проблема обаче е, че нашите момчета след като вкарат 1 или 2 гола намаляват оборотите, а на Монтана няма да им е трудно да ни ги върнат срещу слабата ни защита в лицето на коцето (в последните мачове е под всякаква критика) и Халилович.
------------------Костов
П.П. - Резултат 1-3
Според мен срещу Монтана ще излезем със същия състав с който ще излезем и срещу Стяуа, само на мястото на наказаните Адемар и Делев ще са Трифонов като бек и Саша Живец

0:3 за ЦСКА
catch me ... if you can !
Има време до мача с Монтана, сега на ред са румънците. Не виждам проблем да победим в неделя дори без Спас и Адемар. Има, кой да ги смени няма страшно. На мястото на Делев може да се включат Живец или Костов, а вместо бразилеца ще си играе Румбата. Въпроса ми е, какво стана с Мораес? В медиите пишеше, че вчера ще се гледа неговия случай, но никъде няма и думичка, какво е положението? Аз много се надявам бразилеца да остане в ЦСКА, защото е добър футболист и успешноо може да замени Спас ако го продадът в чужбина.
- mistreated
- Контакти:
redpride написа:Въпроса ми е, какво стана с Мораес? В медиите пишеше, че вчера ще се гледа неговия случай, но никъде няма и думичка, какво е положението? Аз много се надявам бразилеца да остане в ЦСКА, защото е добър футболист и успешноо може да замени Спас ако го продадът в чужбина.
Не само МОЖЕ, а е реално единствената ни алтернатива в момента. Дано нещата с него се наредят и да заиграе скоро в официални мачове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
0:2 Зику,Костов
- South_Park
мача в събота ли е - щото днеска е четвъртък и играем мач , който ще свърши в петък 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]