Я, измуча и някакво подобие с никнейм greenlandia. Чудя се, защо си прави труда да изкара нещо умно изпод пръстите си по клавиатурата. Както и да е.
Avgusta 1916, след цялото мучене и грухтене мисля че пак не ме разбираш, какво искам да ти кажа. Тъпанарщина е да отидеш на нов стадион и да почнеш да чупиш седалки още от първия мач. След това да ми излизаш с разни идиотски декларации и оправдания, които само принизяват агитката ви. Тъпанарщина е да тръгнеш да ми казваш, какво се правя на интересен, защото видиш ли и Левски и ЦСКА го правили. Вие не можете ли да останете на страна? Защо трябва да повтаряте същите тъпотии? Затова се радвам, че ви друснаха глобата. Другият път нека е по-сериозна.
Гледам се опитваш да мислиш понякога, ами прави го по-често. Поне можеш да напишеш мнение по-голямо от два реда, като някои от твоите колеги тук само могат да изсерат нещо и да си заминат. Че даже и не се бършат после - задниците им остават насрани.
Берое - Лудогорец - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Лудогорец ,Събота 13 Август 18.00часа
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Avgusta 1916
- Контакти:
ehh написа:Avgusta 1916, след цялото мучене и грухтене мисля че пак не ме разбираш, какво искам да ти кажа.
Ами да ти кажа не го разбирам много този език

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- greenlandia
Мучът само рогатите говеда , ние този език не сме го учили, но и не искаме!
Айде днес ще им мушнем една тройка, та друг път да знаят какво е в Стара Загора.
Айде днес ще им мушнем една тройка, та друг път да знаят какво е в Стара Загора.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Само едно искам да зная - имаше ли дузпа или им продадохте мача ?

Ако не е имало дузпа за Лудогорец - лошо, значи вече си имаме още един Литекс в "А" група.
Ако пък им продадохте мача, пак лошо ... Няма да сте последните !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Ае стига бе .. само не се оправдавайте със съдиите сега ... застанете като мъже и кажете паднахме и тва е .. успех по - нататък. Хората които са били в Зарата казаха че наистина сме били една идея по - добри. Чули нещо недочули ... тва че отбора има средства не значи че купува съдии. Ако не видяхте и декларация пусна клуба по тоя въпрос...
marmi52 написа:8-)
Само едно искам да зная - имаше ли дузпа или им продадохте мача ?![]()
Ако не е имало дузпа за Лудогорец - лошо, значи вече си имаме още един Литекс в "А" група.
А не могат ли просто да паднат или Берое са супер отбора и никой не може да ги бие без помощ от съдията или ако те самите не искат?Видяхте ги и този кръг че са осраха ама сега няма какво да чупят ми да видим с какво ще се оправдават сега.
Re: Берое - Лудогорец - 1:2 FT
И те са от тези фенове, на които отбора винаги играе прекрасно и все някой друг им е виновен за загубите.
Хайде сега тихо, до следващия мач !
Хайде сега тихо, до следващия мач !
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Само едно искам да зная - имаше ли дузпа или им продадохте мача ?![]()
Култуво мнение

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Re: Берое - Лудогорец - 1:2 FT
Крейзи форест влизат като на парад в "А" група, но през съдийската стаичка. Два кръга - две съдийски секири за противника им. Няма да ви е лесно сами срещу всички, набийте си го в лудите горски глави!