Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"
аз пък искам Реал-Мадрид - Макак–ШУмен в Мадрид
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- sir George
- Контакти:
Месершмит написа:Обаче губим възможността да имаме национален стадион
Колега,тази възможност отдавна ни е отнета!За молове,казина съм съгласен,че са ненужни,но няма лошо ако се направи някакъв,макар и малък бизнес център!Тази централизация на всичко в столицата е пагубна за държавата!Винаги могат да се поставят условия първо да се построи стадион и после да се правят прилежащите сгради!Иначе съм на мнение,че стадионът наистина не отговаря на изисквания за провеждане на мероприятия от висок ранг и е по-добре да се бутне отколкото да се правят козметични промени.Все пак всички знаем как се "освежават" пътища,паркове и т.н.Смятам,че не сме дорасли да имаме и общ стадион с "любимците"!
Обаче губим възможността да имаме национален стадион
ти сериозно ли вярваше че ще има национален стадион в Пловдив

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

тва което ще бъде построено си зависи от лапането при 20милиона лапат по малко хора и по по-малко при пет пъти повече и нагоре лапане има за всички и по много
изобщо не ми е ясно що ще идва тая комисия след две седмици и след половин час да я бяха пратили решението и беше подсказано вече едва ли тия мишки ще се решат на друго.
на педeрасчо атанасов и г-н празни приказки(титюков) отдавна нямам никакво доверие.вчера бях на стадиона,поразгледах и видях точно това което казва стоичков.
малко извън темата,но нека се знае ,че след селския, пeдерасчо и титюков са най-голямото зло за Ботев.при положение,че имаме отделен бюджет за школата и пари за ремонт на стадиона децата ни ходят да ритат по селата,защото в цял пловдив няма 1 терен за футбол(а само за молове се намират)и също така ако влезем в а група няма къде да играем пак заради номерата дето ни въртят от общината.нека се знае и че пeдерасчо чрез мекеретата си от п24 и с други подли номера се опита и да отблъсне цветан василев.има още много други подвизи кдето са правили тези двама големи "ботевисти" и то все умисъл,но айде да не си отварям устата
малко извън темата,но нека се знае ,че след селския, пeдерасчо и титюков са най-голямото зло за Ботев.при положение,че имаме отделен бюджет за школата и пари за ремонт на стадиона децата ни ходят да ритат по селата,защото в цял пловдив няма 1 терен за футбол(а само за молове се намират)и също така ако влезем в а група няма къде да играем пак заради номерата дето ни въртят от общината.нека се знае и че пeдерасчо чрез мекеретата си от п24 и с други подли номера се опита и да отблъсне цветан василев.има още много други подвизи кдето са правили тези двама големи "ботевисти" и то все умисъл,но айде да не си отварям устата

botev_1912 написа:Ако варианта е или 30 000 модерен стадион със скъпи билети или 50 000 стадион в сегашното положение - дето не е виждал официален мач десетки години /а и няма да види/ то за вас не знам кой е правилния избор, но за мен вече съм си го направил /не че зависи нещо от мен де/
Да махнем и бюста на Ботев и да направим един мъничък, 20х20см АМА ЗЛАТЕН и да го преместим, че да не пречи на паркинга? Къв е тоя грозен камък, а?
SHYNE написа:Обаче губим възможността да имаме национален стадион
ти сериозно ли вярваше че ще има национален стадион в Пловдив![]()
Надявах се много, все пак мечтите са безплатни.
Иначе най-нормалното нещо е стадиона да е там където са феновете. Ще дам само един пример, на мачовете на младежкия национален отбор ходят няколко стотин души. На последния мач на национален отбор игран в Пловдив имаше близо 30 000 души. Помня че не си намерих място та гледах мача прав, стадион Христо Ботев беше препълнен. Това беше преди около 15 години, младежка квалификация, бихме УЕЛС мисля с 3:1.
Вариант 1-бутане на стадион Пловдив - средствата по събарянето на стадиона от кой ще бъдат поети от общината,държавата или инвеститора ?Тук става въпрос от порядъка на няколко милиона(не мога точно да преценя колко) лева които ще бъдат употребени в събарянето на стадиона ,а именно комисии по събаряне,детонация или машини за разрушаване,кранове ,багери ,транспортни средства и много работна ръка,депониране на отпадъците(къде?-може би на на депото в Първенец,преставете си хиляди камиони да минат от там за много кратко време ,а освен това сигурно ще се запълни и капацитета на депото)и други разходи.Освен това си преставете колко ли хиляди тона желязо са положени в основите на стадиона ,отделно метални стълбища,козерки,дограми и др.-отново говорим за милиони левове.Ако прибавим и терена отреден да се даде като компенсация за построяването на нов стадион ,мисля ,че комисионните са много добре разпределени `а мисля и концесията на самия стадион за ползване от инвеститора ще е поне 25години ,тъй ,че Пловдив ще има такъв стадион какъвто е в момента(ако не и по зле) .
Вариант 2-ами архитекта си го каза 15-20милиона лева и стадиона ще е пригоден за експлоатация ,на кой да вярваме на специалистите или на печалбарите въпрос с не -повишена трудност ама пусти комисонни и имоти.
Вариант 2-ами архитекта си го каза 15-20милиона лева и стадиона ще е пригоден за експлоатация ,на кой да вярваме на специалистите или на печалбарите въпрос с не -повишена трудност ама пусти комисонни и имоти.
за испанците е много по изгодно да кажат,че ще ремонтират стадиона за 15-20 милиона държавни пари и така ще имат гарантирана печалба.докато в другия случай те ще са ИНВЕСТИТОРИТЕ,парите те ще ги дадат те,държавата ще участва с терени и други безполезни обекти.от всичко това те са си направили сметката да са на + ,но никой не може да им гарантира че ще си избият парите.така,че нека някой хора първо мислят и после пишат къде са печалбарите и в кой вариант са комисионите и кой иска да ги вземе
Последна промяна от smith12 на 24 юни 2011 10:53, променено общо 1 път.

- botev_1912
- Контакти:
канарче написа:botev_1912 написа:Ако варианта е или 30 000 модерен стадион със скъпи билети или 50 000 стадион в сегашното положение - дето не е виждал официален мач десетки години /а и няма да види/ то за вас не знам кой е правилния избор, но за мен вече съм си го направил /не че зависи нещо от мен де/
Да махнем и бюста на Ботев и да направим един мъничък, 20х20см АМА ЗЛАТЕН и да го преместим, че да не пречи на паркинга? Къв е тоя грозен камък, а?От тия две неща, които си изброил, и двете са ми еднакво противни и аз лично не бих приел посредствено шаренко стадионче, заради което са бутнали паметник като стадион Пловдив.
Явно предпочиташ да не се прави нищо по стадиона
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]