Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш
Според мен Уорнък е горе долу на нивото на Кончески.Ако не го вземем няма да е кой знае каква загуба.Още повече Джонсън би трябвало с времето да може да се адаптира в ляво.
Ами честно казано не си спомням някой изпъден млад талант да е преуспял след това...Уорнък и Гътри се сещам на първо четене да играят във Висшата Лига, но не са постигнали нещо невероятно.
Mighty Reds написа:Джонсън в ляво - т'ва го вкара Рафа в безсилието си последния сезон, не е естетична тая гледка, неумели отигравания, спирания, пасове, в тоя ред на мисли - някой знае ли к'во става с Инсуа, докога е под наем, или пък вече са го продали.
liv_fc, мисълта ми за "далновидността" не беше конкретно насочена към Уорнък, по-скоро за политиката на клуба към младите, оставени така да напуснат, повечето без реален шанс за първия тим.
Инсуа е под наем с опция за закупуване.Ако не се лъжа опцията е 3,5 млн. паунда.Имаше по едно време спекулации че турците не го харесвали и ще прекратяват наема още сега.
Иначе Джонсън в ляво според мен не е чак толкова грозна гледка.Може би с още няколко мача и ще си заиграе както трябва.Кели в дясно не е кой знае колко лош.Може би с опита ще стане голям играч от него.
- Mighty Reds
- Контакти:
liv_fc написа:Ами честно казано не си спомням някой изпъден млад талант да е преуспял след това...Уорнък и Гътри се сещам на първо четене да играят във Висшата Лига, но не са постигнали нещо невероятно.
А-а-а-а, не съм казал, че сме изтървали кой знае к'ъв гений, 'ма ми е болно за Немет, сякаш имаше хляб(и салам) в него, съдейки по последното му европейско ли, световно ли (за младежи).
Ами аз лично сякаш не мога да го възприема Джонсън като ляв бек, някак си недодялан ми е там, но щом Краля и Рафа са го слагали там - кой ли пък съм аз, че да ги съдя

За Мартин Кели - само добри добри думи мога да кажа, там не съм ви опонент

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Може да включим и Балаш Джуджак, към днешните спекулации
Немет и Лаури Дала Вале на всякъде ги пишеха като супер таланти, но така и не получиха шанс.
За Лаури все си мисля че голяма грешка направи Ходжсън.
Иначе Джуджак не е лошо крило,но е на нивото на Макси.Ако предположим че Суарез пристигне и го мъчим за ляво крило тогава Джуджак още повече не ми се връзва къде ще играе.
Иначе Джуджак не е лошо крило,но е на нивото на Макси.Ако предположим че Суарез пристигне и го мъчим за ляво крило тогава Джуджак още повече не ми се връзва къде ще играе.
Frank de Boer (Ajax head coach) has told Amsterdam channel AT5 that Suarez will only leave for an absurd high figure. He didn't say how high but did say that Dzeko-ish figures'would be welcome for every Dutch club.
Meanwhile AT5 also says that Suarez told his teammates he thinks the deal will go through within two days.
Иначе Джуджак мисля, че е по-бърз от Макси, а и май има по-хубав удар, но аз съм го гледал само 3-4 пъти. Този сезон унгареца има 16 попадения в 28 срещи с екипа на ПСВ.
Еми значи на практика сме го взели Суарез.До срещата с Фулъм дано да сме взели поне още едно попълнение.
Иначе за Джуджак според мен на този етап не ни трябва.Ок даже и да предположим че е по-добър от Макси.Все пак предвид схемата на игра титуляри може би ще са Каут и Суарез по крилата и Торес в центъра.За резерви имаме Коул,Макси,Йованович,Пачеко и Н'Гог.Според мен на този етап си е достатъчно.Може би е по-належащо да си оправим и защитата.
Иначе за Джуджак според мен на този етап не ни трябва.Ок даже и да предположим че е по-добър от Макси.Все пак предвид схемата на игра титуляри може би ще са Каут и Суарез по крилата и Торес в центъра.За резерви имаме Коул,Макси,Йованович,Пачеко и Н'Гог.Според мен на този етап си е достатъчно.Може би е по-належащо да си оправим и защитата.
liv_fc написа:Сега пък нова спекулация за Бабел....според немския "Билд" ще премине за 7 млн евро в Хофенхайм
От сериозна медия или... Мирър?