и не знам какъв точно ремонт на секторите ще правят, ама може да сложат едно осветление да речем, да може мачовете да се играят по тъмно... за мен лично ще е много яко
Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
според мен терена трябваше да разширят лятото по английски тип, винаги ми се е струвал малък терена, за да се играе достатъчно хубав футбол на него ...и освен туй като дойде отбор като Монтана трудно вкарваме да речем, и вкарваме след мелета или случайно, отколкото с красиви комбинации.... ама верно пък, че и отбори като левски и цска трудно ни бият ...и все пак предпочитам хубав голям терен и да се гледа истински красив футбол с добри комбинации и т.н.
и не знам какъв точно ремонт на секторите ще правят, ама може да сложат едно осветление да речем, да може мачовете да се играят по тъмно... за мен лично ще е много яко

Тича е бита карта нищо не става от тва игрище
А Голям отбор без хубав стадион едва ли може да има..така че ако направят Варна добре..
А Голям отбор без хубав стадион едва ли може да има..така че ако направят Варна добре..
Момчета, какво е състоянието на трибуните на стадион Тича? В смисъл, има ли пропадания и зеещи фуги между редовете, както на други стадиони строени върху насипи? Правен ли е цялостен ремонт (с изливане на нов бетон) откакто е построен стадиона?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒ Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
r.h. написа:Момчета, какво е състоянието на трибуните на стадион Тича? В смисъл, има ли пропадания и зеещи фуги между редовете, както на други стадиони строени върху насипи? Правен ли е цялостен ремонт (с изливане на нов бетон) откакто е построен стадиона?
Да изливал се е бетон още по времето на покойния Георги Илиев, след това и при следващите собственици са се правили козметични ремонти, като поставяне на пластмасови седалки, огради и т.н.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Това е добра основа за бъдещи подобрения.
Какви са плановете за предстоящите ремонти? Осветление, табло, увеличаване на капацитет?
П.С. Всъщност колко точно е броя на седалките към този момент? В един блог попаднах на информация за 8 250.
Предполагам, че все някой от вашите си е играл да ги преброи с точност.
Какви са плановете за предстоящите ремонти? Осветление, табло, увеличаване на капацитет?
П.С. Всъщност колко точно е броя на седалките към този момент? В един блог попаднах на информация за 8 250.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒ Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
r.h. написа:Това е добра основа за бъдещи подобрения.
Стадиона е даден от областния управител показно пред обществеността, но на "обединени клубове "Черно море"". Това са клубове по волейбол, баскетбол, колоездене и т.н., докато футболния клуб не е част от това обединение. Все още не са дадени права на ТИМ да стопанисва стадиона и за това нищо не е пипнато, а докато не се изчистят тези недоразумения май няма и да бъде направено нищо... Освен, може би, ако отбора не направи нещо голямо през футболния сезон (медали, купа, титла...).
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Ами чакаме
!!!
Какво да правим
???
Какво да правим
вчера на мача видях на паркинга до Тича бележка, която уведомява клинетите, че същия ще работи до 30.09. някой да е подочул какво ще се прави там? да не би да е свързано със стадиона! подход към козирката ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- зеленобелия
- Контакти:
Clarion написа:вчера на мача видях на паркинга до Тича бележка, която уведомява клинетите, че същия ще работи до 30.09. някой да е подочул какво ще се прави там? да не би да е свързано със стадиона! подход към козирката ...
Най вероятно ремонта ще продължи от 1 до 23 октомври,когато са изборите.