Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

valkaredgi

Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Мнениеот valkaredgi » 04 юни 2011 12:25

през март месец 1990 година социалистите /бивши комунист/ създадоха урода дпс.вие бихте ли гласували за антибългарска партия като бсп или дпс.за ндсв е същото щом управлява с тези две партиики в коалиция.
според мен бсп+дпс+ндсв=работят против българия.

ако искате всеки петък да е пълно с килимчета на всяко кръстовище тогава гласуваите за тях.също и за миглена кунева никога не бих гласувал.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2011 12:34

Атака на тези избори очаква да събере доста по малко вот заради новата партия от тв скат.От там в момента доста усилено плюят Сидеров,че бил предал идеята им.Очератват се интересни избори 2в1

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 04 юни 2011 12:36

Old_death написа:Лично аз няма да участвам в тая измама,наречена гласуване.При тоя избирателен закон,когато ни принуждават да гласуваме за анонимници,ще минат и без моя глас.Могат да разчитат на вота ми,когато въведат мажоритарния принцип на гласуване у нас.Искам да виждам за кой давам гласа си,а не да гласувам за една партия,която ще злоупотреби с вота ми,нареждайки кандидатите си в листи!

БЪРКАШ СА!!!!

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 04 юни 2011 12:41

LSFC 1914 написа:

Ако повечето от митингите му протичаха по този начин, щях да гледам на него далеч, далеч по сериозно, но щом в деня за почит на загиналите в баташкото клане ми говори за електроразпределителни дружества, бензинища и монополи., не заслужава нито внимание нито нищо, освен презрение.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 04 юни 2011 12:46

Хора, вие нормални ли сте?! 18 гласа за Сидеров..... :shock:

haha

Мнениеот haha » 04 юни 2011 12:54

Волен Сидеров води :lol: Хора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите ;) Иначе,не знам за кого ще гласувам,нека първо се разберат всички кандидати.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 юни 2011 12:57

haha написа:Волен Сидеров води :lol: Хора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите ;) Иначе,не знам за кого ще гласувам,нека първо се разберат всички кандидати.

гласувай за ДПС

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 04 юни 2011 13:02

LSFC 1914 написа:
haha написа:Волен Сидеров води :lol: Хора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите ;) Иначе,не знам за кого ще гласувам,нека първо се разберат всички кандидати.

гласувай за ДПС

Ако мислиш, че в българия има две партии едната е Атака, а всички, които не гласуват за нея, гласуват за втората- ДПС си в голяма грешка.

haha

Мнениеот haha » 04 юни 2011 13:03

Няма да гласувам нито за тях,нито за психопат като Сидеров.
За ДПС може ти да гласуваш,все пак от тази партия Божидар Искренов се беше кандидатирал за кмет.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”