Кривия се отказва
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Кривия се отказва
защо всички добри бягат от Левски ,нека някой от ръководтвото да излезе и да обясни,Кривия,Гара,Йовов,Грийн,Гаджев и тасевски също са подали молби за освобождаване .Какво става ,вярно ли е ,че отбора е пред финансов колабс
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
batmanlevski написа:защо всички добри бягат от Левски ,нека някой от ръководтвото да излезе и да обясни,Кривия,Гара,Йовов,Грийн,Гаджев и тасевски също са подали молби за освобождаване .Какво става ,вярно ли е ,че отбора е пред финансов колабс
Тези,дето остават са се съгласили да играят без пари.Какво значи "молба за освобождаване",когато говорим за футболен клуб?Ако може да ме "осветлиш"...Иначе,в "Свободна тема" има подтема "Вицове,смешни случки,бла-бла..."Нещо си се объркал.
-
- Контакти:
Правилно, няма защо да гоним високи цели в първенството и ЕКТ с хора, които издържат по 20 минути на терена. Редно е да ги гоним с хора като Мариан Огнянов. Той заслужава да е титуляр, в много мачове показа борбеност, хъс, техника, непримиримост и напълно си заслужи титулярното място! Освен това е още е ЮНОША (млада надежда на отбора).
- aisogludingfioler
- Контакти:
ehh написа:aisogludingfioler написа:Още съм недоумение защо Сашо? И какво като има въздух за 20 минути? И да е на 40 пак ще е най-надъхания в целия отбор, а към момента точно такива ни трябват. Стари кучета, болни левскари и родени лидери... Без него ни остава само Ицо Йовов...
Ти добре ли си? Ако си треньор, който трябва да гони всяка година високи цели, защото ще го емнат феновете след първия провал, за какво ти е играч, който има въздух за 15-20мин?
Разсъждавайте повече трезво, отколкото емоционално.
Така е, трябва да дадем път на младите като Хмариян Огнянов. Случайно да си чувал, че в един отбор трябва да има и по-опитни бойци? Като оставаме само с Йовов кво правим? И то Йовов, който не се знае дали ще поднява договора си. В пъти повече предпочитам Сашо пред мангала, ако ще и на 40 да стане. Просто разликата е главоломна и Ром от Лом, ако ще и в Барселона да тренира никога няма да стигне Кривия. При по-младите не виждам нито един човек, който да е лидер.
konvoec написа:Правилно, няма защо да гоним високи цели в първенството и ЕКТ с хора, които издържат по 20 минути на терена. Редно е да ги гоним с хора като Мариан Огнянов. Той заслужава да е титуляр, в много мачове показа борбеност, хъс, техника, непримиримост и напълно си заслужи титулярното място! Освен това е още е ЮНОША (млада надежда на отбора).
Надявам се, че не си сериозен...
- milen.hristov
- Контакти:
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Сашо Александров е голям,истинска легенда.Очакваше се такава развръзка удавна ,говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов
Дори и в тази тема ти е крив Гонзо. Къде се говореше? В любимият ти дон гибон ли? Слагай червеният аватар...
Това е всеизвестен факт,ако не и вярваш попитай самият играч ,в какви взаимоотношения е със Стоилов.
На няколко пъти дори журналисти от гонг го питаха дали наистина е скаран с директора или не.Той отрече и аз му вярвам,но не могат да се пренебрегнат информациите като тази,аз просто я припомних,не казах,че е така.
Кой е взел решението(което може би е много правилно),май ГИ значи логично,ако това решение не ми харесва виновен ще е той.Никъде обаче не съм казал дали то е лошо или не,времето ще покаже.
aisogludingfioler написа:Още съм недоумение защо Сашо? И какво като има въздух за 20 минути? И да е на 40 пак ще е най-надъхания в целия отбор, а към момента точно такива ни трябват. Стари кучета, болни левскари и родени лидери... Без него ни остава само Ицо Йовов...
Бати болния левскар щом се колебае за Левски да играе или да става кмет! Оди си на село, смешен Бижутеро!!!
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Сашо Александров е голям,истинска легенда.Очакваше се такава развръзка удавна ,говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов
Дори и в тази тема ти е крив Гонзо. Къде се говореше? В любимият ти дон гибон ли? Слагай червеният аватар...
Каква близост със стоилов ве... именно тая правилна тиква му провали завръщането в Левски и го прати у Варна... Гонзо уж настояваше след това да се върне в Левски...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Сашо Александров е голям,истинска легенда.Очакваше се такава развръзка удавна ,говореше се,че не е в приятелски отношения с директора поради близостта си със Стоилов
Това е всеизвестен факт,ако не и вярваш попитай самият играч ,в какви взаимоотношения е със Стоилов.
На няколко пъти дори журналисти от гонг го питаха дали наистина е скаран с директора или не.Той отрече и аз му вярвам,но не могат да се пренебрегнат информациите като тази,аз просто я припомних,не казах,че е така.
Кой е взел решението(което може би е много правилно),май ГИ значи логично,ако това решение не ми харесва виновен ще е той.Никъде обаче не съм казал дали то е лошо или не,времето ще покаже.
Ти не можеш да пренебрегнеш нито една информация,която е анти-Гонзо,нали?Има си хас!Не беше ли Гонзо,който настояваше за Кривия?Или тогава не е знаел за "чувствата" м/у Александров и Стоилов?
"...попитай самият играч ,в какви взаимоотношения е със Стоилов."
"Ако не вярваш,че Кака ще ходи в Челси-питай самия играч."
"Ако не вярваш,че Зеедорф преподписа с Милан-питай Зеедорф."
"Ако не вярваш,че Абрамович уволни Анчелоти-питай Роман."
Дрън-дрън...
Ако не вярваш,че milen.hristov е анти-Гонзо-чети му постовете.
Абе май не сте добре. Забравихте ли мача с Гент в София. Кой започна титуляр, кой играеше с най-голямо желание, сърце, без нито една грешка, кой тичаше и се бореше най-много - Сашо Александров СМЕНИХА ГО ОКОЛО 60 МИН. Това 20 мин срещу слаби отбори ли са. Тези по-младите да не тичат повече 

Гонзо вън от Левски ! Гонзо и старши треньор -нали те видяхме че категорично не ставаш направи най-много загуби в цялата история на Левски !!!