ЦСКА - Славия - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Билети за Цска-Славия
Ако маче беше на "Армията" едно 6-7000 души не ни мърдаше, но днес не виждам как ще има повече от 2000. При все, че малко след края на мача започва и Ел Класико. Именно това може да откаже и доста хора в сряда (тогава даже Ел Класико и ЦСКА-Литекс си се засичат полувреме).

Супер странно ми звучи това,че фен на Цска няма да отиде на мача за да гледа друг мач...

Я заебете ел класико и си подкрепяйте отбора!
emarkon написа:Супер странно ми звучи това,че фен на Цска няма да отиде на мача за да гледа друг мач...![]()
![]()
Просто не съм в София. Иначе и аз показвах среден пръст на Ел Класико, повярвай. Защото - това е чувствотооо...

- Red_Girl
- Контакти:
mironi88 написа:
Просто не съм в София. Иначе и аз показвах среден пръст на Ел Класико, повярвай. Защото - това е чувствотооо...
...което в нас гори! Това е любовта, това ни е страстта! Обичам ЦСКА!

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Славия - 16.04 /21:00/
Имаме да им връщаме на 2-рия отбор на "Левски",така че едно 3-0 би било добър резултат
White Hart Lane написа:Тази година три победи над комунистите .
Сега сигурно ще се появи онзи борец за справедливост slavia_forever и ще ми изтрие поста а твоя може би ще го остави, но както и да е... Та Славия постигна една победа над ЦСКА и ти се размечта, ама мечтите са безплатни.. айде при бате Венци..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
j0rka7aa написа:White Hart Lane написа:Тази година три победи над комунистите .
Сега сигурно ще се появи онзи борец за справедливост slavia_forever и ще ми изтрие поста а твоя може би ще го остави, но както и да е... Та Славия постигна една победа над ЦСКА и ти се размечта, ама мечтите са безплатни.. айде при бате Венци..
Ще бием бе хора споко

- BLUE CHAMPIONS