Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:59

bojkyy написа:
Rivaldo10 написа:Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.

Именно![/quote]

Ето това е продукт от труда не един гениален футболист и треньор Йохан Кройф,който още като треньор на Барселона започва да развива детската школа по негова методика .А след като прекратява треньорската си кариера,мисля че остава консултант на ДЮШ на Барселона.И м/у другото поколението на Шави е първото от тази школа
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 мар 2011 01:00

Frankie Lampard написа:
bojkyy написа:На Англия веднъж им подариха световната титла след това? Абсолютна посредственост

Кое са им подарили. Бил ли си роден тогава, че приказваш. Единствената подарена титла е тази на Испания. С купени рефери и допинг. Доказано ! Имаше даже слухове, че ще им я отнемат. Виж кой е треньор на Барселона. Човек изгонен от футбола за употреба на забранени симуланти. Виж как играят футболистите на Барселона. Не е ли странно съвпадението.

Как играят футболистите на Барса бе ? Калацитет... казвам само - Барселона 3 пъти печели ШЛ - Челси.... ??? То хем плюете по къде къде по-стоиностен отбор ами и не ви прави впечатлиние. Както и да е, тая година пак ще видим кои е по-по-най като се срещнат Барселона и Челси... И спри с тия глупости , че едва не испанския футбол се крепи на забранени стимуланти... Един от Сити сегаа маи не играе заради стимулантите.. :roll: :|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 01:01

bojkyy написа:
Rivaldo10 написа:Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.

Мача е Интер-Арсенал ;) Тогава в Арсенал нямаше нито един англичанин,а в Интер нито един италианец :) :) :)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 01:05

DAILY написа:
Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Кой е този каймак и кой го определя? Аз лично бих взел Гигс пред който и да е друг футболист,защото аз лично не знам за втори като него.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2011 01:06

Rivaldo10 написа:Сега се сещам , че в Биобао са играли през всичките години само испанци , нито един чужденец. И за разлика от настоящето , този отбор е бил от водещите в далечното минало , ако добре си спомням с 8 титли. И едните и другите споменахте доста големи имена, за който са казани твърде хубави думи. Нека не умаловажаваме постигнатото от тях , в един леко безсмислен спор.

Атлетик Билбао има 8 титли на Испания и 23 Купи на Краля. Единственият испански клуб освен Реал и Барса,който никога не е изпадал. Отбор-феномен,който няма аналог в света с тази тяхна политика да налагат футболисти единствено от баски произход :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 01:06

sMotLiO написа:
DAILY написа:
Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Кой е този каймак и кой го определя? Аз лично бих взел Гигс пред който и да е друг футболист,защото аз лично не знам за втори като него.

Втори който да е уж велик и винаги да е бил в сянката на някой ли, прав си няма
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 01:06

Не съм съгласен и с твърденията , че купите са най-важното във футбола. По тази логика по-малките отбори не трябва да имат фенове! Феновете , който подкрепят отборите си , въпреки че те нямат сили да спечелят трофей , трябва да бъдат уважани. Големите отбори лесно се обичат! В Англия са ми симпатични Някасъл , отбор който не е спечелил трофей от около 60 години , но на стадиона им има по 52 000.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 01:07

bojkyy написа:
CTAHKO написа:
bojkyy написа:С какво са велики изброените от теб футболисти. Гигс за 100 години футбол, винаги е бил в сянката на някой, един футболист няма как да е в подобно положение. Беркамп, с нищо не ме е впечатлил в мачовете които съм му гледал, отбора на Арсенал вървеше напред благодарение на Анри, Пирес и Люмберг. Дзола направи няколко сезона в Челси, но какво спечелиха, нищо, великите футболисти печелят купи. Вярно за феновете на Челси Дзола е велик, но за феновете на футбола едва ли. А щом си ги гледал тея футболисти, значи си в доста напреднала възраст

Аз съм ги гледал както съм гледал и Реал с Бутрагеньо и Уго Санчез,а така също и Барселона със Стоичков и Ромарио както и Милан с холандското трио.И това не означава,че сме в напреднала възраст,а че познаваме по-добре историята от някой 20 годишен пикльо,който от 2 години е фен на Реал или Барселона и в момента се чувства на гребена на вълната без да познава историята :!: :!: :!:

Ти ми казваш за хора играели през 90-те или няколко години по-рано. Но да си гледал Джордж Бест в съзнателния си живот, определено те прави човек в напреднала възраст, даже мирише на пръст около теб. А пикльо може да си ти, но определено аз не съм. Странно как казваш на човек, че е пикльо като дори не го познаваш, само показваш, че си прост

Че тебе пък кой те е наричал пикльо :?: :) :) Ако се определяш като такъв,нямам нищо против :) В случая имах предвид новоизлюпените фенове на двата испански Гранда заради титлите ви,но както и да е :) Всеки има право да се самоопределя какъв иска да стане като порастне :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 01:08

Rivaldo10 написа:Не съм съгласен и с твърденията , че купите са най-важното във футбола. По тази логика по-малките отбори не трябва да имат фенове! Феновете , който подкрепят отборите си , въпреки че те нямат сили да спечелят трофей , трябва да бъдат уважани. Големите отбори лесно се обичат! В Англия са ми симпатични Някасъл , отбор който не е спечелил трофей от около 60 години , но на стадиона им има по 52 000.

Не казвам, че малките отбори не трябва д аимат феновете. Имам предвид, че няма как да си велик след като всеки сезон се бориш да не изпаднеш
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 01:09

bojkyy написа:
sMotLiO написа:
DAILY написа:

Втори който да е уж велик и винаги да е бил в сянката на някой ли, прав си няма

А Меси беше в сянката на Роналдиньо,а Роналдиньо и Ривалдо бяха в сянката на ФЕНОМЕНА. Поправям се -ти си супер ограничен :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”