Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот cska - maina » 05 фев 2011 20:19

drakona25 написа:Табаков е преотстъпен в Любимец, така че за да играе в чорбата би трябвало да се преговаря с Левски. Като знам какви мизерници са червените едва ли могат да извадят и 20 000 евро за това се съмнявам , че ще стане трансфер. Колкото до тоя пич дето се прави на голям ЛЕВСКАР а аватара му е с емблема на Бате Борисов мога да му кажа само да почне да гледа друг спорт , а не футбол след като определя Балтанов за талант , а тои не може да спира топката или да запали комбайна и да жъне търновските ниви по добре.

Защо говориш наизуст, по-инерция ли? Табаков е СОБСТВЕНОСТ НА Любимец :twisted:чуй му интервюто [offtopic]http://www.novsport.com/news130138_1040.html[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 06 фев 2011 15:44

Mat написа:
delqnski47 написа:
как няма да го пусне като има да му дава 8 заплати и незнам колко премии ааа?

Ти кво си мислиш!Че кат подпише с ЦСКА и ще спре да съди Сливен ли!?!

не аз искам всички играчи които напуснат да съдят сливен и по точно Лечков който не обича да плаща,но исках да ви кажа че този играч няма класа за отбор от първата шестица

Пич грешиш гледъл съм го момчето е добро има страхотен пас, и е достоен за заместник на Т.Янчев.Така мисля аз ;)
2000

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 фев 2011 15:48

Този индивид никога няма да играе в ЦСКА. Не виждам, каква причина има да идва в отбора. Левски го изгониха чак в Любимец, а ние ще го прибираме. Нека ми припомни някой, какво е направил досега в кариерата си Табаков. Според мен нищо. Вкарваше някакви голове при юношите и после нищо-вечна надежда. Е, няма нужда такива сме ги гледали достатъчно. Явно е и леке щом след като си показвал фланелка против ЦСКА, сега искаш да играеш при тях.

Потребителски аватар
pantevich72
Контакти:

Мнениеот pantevich72 » 10 фев 2011 15:30

[b][b][b]ПРЕЗ МЪЖКАТА БАНЯ МАНГАЛ!!!!!!!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 фев 2011 22:17

redpride написа:Този индивид никога няма да играе в ЦСКА. Не виждам, каква причина има да идва в отбора. Левски го изгониха чак в Любимец, а ние ще го прибираме. Нека ми припомни някой, какво е направил досега в кариерата си Табаков. Според мен нищо. Вкарваше някакви голове при юношите и после нищо-вечна надежда. Е, няма нужда такива сме ги гледали достатъчно. Явно е и леке щом след като си показвал фланелка против ЦСКА, сега искаш да играеш при тях.

Аз го разбирам.Къде е Любимец, къде е ЦСКА?! То такива "звезди" и отбор от оберлигата да ги пожелае, ще твърдят, че да играят там е детската им мечта! И в двата псевдогранда има такива, като повечето са от ЦСКА,щото са били отбор с традиции и големи изисквания и там по-трудно се пробива до мъжкия отбор, създали са всички легенди на българския футбол и с основание се гордеят с това,...но това е миналоТО. И точно Предразсъдъците им са виновни за да нямаме никакъв футбол и най-големите трансфери да са по 500-600 хил. евро, да не ни броят за живи дори в Люксембург вече и да ни плюят дори....естонците вече ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”