Хора, моля ви ... стига сте гласяли Киров за крилото !
Човека просто - не е за там !
Защото си е нападател !
Може и да играе ( има нужната бързина и комбинативност ) ... и като втори ( лек ) нападател, но в схема с двама в атака ...
Ясен го мъчи с това крило ....
Как ще изглежда Левски през пролетта
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- seanconnery
- Контакти:
Re: Как ще изглежда Левски през пролетта
Ако останем със старата схема, и според мен това е оптималната единайсеторка. Мнението ми за Матондо като крило е по-скоро негативно, но да се надяваме, че ще се представи на ниво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Според мен ,може и да се опита да се обиграва и схемата 4-4-2.Защото в мачовете от ЛЕ като гост се видя ,че определено схемата ни не е много удачна. Според мен не е изключено да се пробва и схема 4-4-2. За вратаря и защитниците общо взето е ясно. като халфове отзад Д.Димов Или С.Грийн или Гаджев, отляво С.Грийн или Йовов или Видович, отдясно Гаджев или М.Огнянов или Киров, отпред Тасевски изглежда непоклатим като е възможно когато е контузен или наказан да бъде заменен от Гаджев или Йовов или Кривия. В нападение Дембеле е ясен за мястото до него ще спорят Матондо, Дани Младенов или Киров като белгиеца най-верочтно ще бъде първи избор.
-
Е, то вече мачове в Европа нямаме ...
А и за 4-4-2, няма равностоен партньор на Гарра !
Иса само ще се шматка край майстора ...
За Антонов да не говорим.
По мое мнение, трябва да си продължим със старата схема, като се гледа да се поизчистят слабостите допускани от миналият полусезон.
Като единствено може да се пробва вариант със само един деф. халф.
Дали това ще е Димов или Серж Грийн, вече Ясен ще реши ... в зависимост, дали Сержиньо ще е централен бранител до Милиев.
А една двойка - Дарко-Гаджев зад тройката нападатели, ще придава достатъчно креативност и разнообразие в атаката ни !
А и за 4-4-2, няма равностоен партньор на Гарра !
Иса само ще се шматка край майстора ...
За Антонов да не говорим.
По мое мнение, трябва да си продължим със старата схема, като се гледа да се поизчистят слабостите допускани от миналият полусезон.
Като единствено може да се пробва вариант със само един деф. халф.
Дали това ще е Димов или Серж Грийн, вече Ясен ще реши ... в зависимост, дали Сержиньо ще е централен бранител до Милиев.
А една двойка - Дарко-Гаджев зад тройката нападатели, ще придава достатъчно креативност и разнообразие в атаката ни !
Трябва да видим дали Матондо става за крило. Ако се впише добре на тази позиция, може да си останем със старата схема, като Йовов може да е опорен халф до Гаджев, а при лош развой на мача да застава до Тасевски - 4-1-2-3.
Ако Матондо не е за крило, може да се заложи на "диаманта", с халфове Гаджев, Йовов, Видович (или Александров, ако черногорецът се окаже слаб футболист, а може и някой от по-младите) и Тасевски на върха на ромба. А Видович може да е и на позицията на Минев, но това зависи от представянето му в контролите. До Дембеле ще е Матондо или Младенов, в зависимост от моментната им форма.
Друг вариант е т.нар. "коледно дърво" - 4-3-2-1 с Тасевски и Младенов зад Дембеле.
Може да се пробват и 1-2 по-офанзивни схеми, които вече почти не се използват. Все пак трябва да печелим титла, а без голове и победи няма да стане.
Ако Матондо не е за крило, може да се заложи на "диаманта", с халфове Гаджев, Йовов, Видович (или Александров, ако черногорецът се окаже слаб футболист, а може и някой от по-младите) и Тасевски на върха на ромба. А Видович може да е и на позицията на Минев, но това зависи от представянето му в контролите. До Дембеле ще е Матондо или Младенов, в зависимост от моментната им форма.
Друг вариант е т.нар. "коледно дърво" - 4-3-2-1 с Тасевски и Младенов зад Дембеле.
Може да се пробват и 1-2 по-офанзивни схеми, които вече почти не се използват. Все пак трябва да печелим титла, а без голове и победи няма да стане.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- brat domingo
- Контакти:
Йовов според мен трябва да се пенсионира вече. Есента беше много слаб, особено през втората част на полусезона. Дал е много на Левски, но айде стига толкова
brat domingo написа:Йовов според мен трябва да се пенсионира вече. Есента беше много слаб, особено през втората част на полусезона. Дал е много на Левски, но айде стига толкова
+1
Далеч съм от мисълта да кажа,че не става(Йовов) не съм капацитет но знам едно човек който цял живот е играл нападател сега не е сериозно от него да се чака да руши играта и отделно да гради нашата.Може би ако играем ромб той е ляв халф и Димов го покрива може и да се получи,но като го гледам той не знае как да вземе топката полудявах на мачовете който играе опорен всеки момент очаквам да загуби топката и да ни вкарат
brat domingo написа:Йовов според мен трябва да се пенсионира вече. Есента беше много слаб, особено през втората част на полусезона. Дал е много на Левски, но айде стига толкова
ОК, но и към момента е един от НАЙ-Можещите и знаещи футболисти в отбора. Не е нужно да бягаш като луд, за да направиш нещо красиво... Ицо си има слабости, ФАКТ! Но е безценен като футболист който може да поведе по-неопитните и незнаещи млади или чуждестранни футболисти. За мен по-голямото разочарование е Кривия, не Йовов.