Ми не е така защото няма реална класа в отбора.
Дзеко не е от най-големите нападатели, доста добре се справя в германия да видим, тоя трансфер ми прилича като застраховка защото Тевез пак са му взели беберона и ще напуска през лятото.
Нямат реално футболист световна класа.
Рио Фърдинанд ли имат, Видич ли имат, Рууни ли имат, Тери ли имат, Лампард ли имат Дрогба ли имат ?
Иначе имат защитници да затворят някои мач.
Челси - Ипсуйч Таун 7:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Преди Челси - Ипсуйч Таун
Frankie Lampard написа:
В началото на сезона вярвах безрезервно,но сега нещата са различни.Трябва да се оправим по-бързо,защото има реална опасност да отпаднем от Копенхаген,които са много по-силни отколкото ги изкарват някои хора.
Специално лъвовете от Копенхаген са ми любимци в Дания.Малко хора знаят че са създадени през 1992 година след обединението на два от най-успешните отбори в Дания,но всички титли и купи не им ги признават както например на Черно Море в България.Въпреки това са хегемон в Дания и са изключително силен отбор.Направиха 1-1 с Барселона и ако Челси ги подцени ще си изпати.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Тевез е световна класа-това им е единственият футболист от световна класа,но пък всички останали футболисти са им почти от световна класа.Джо Харт,Давид Силва,Венсан Компани,Де Йонг,Коларов,Боатенг,Балотели,Адам Джонсън,Коло Туре и т.н са все футболисти от много висока класа.Като цяло имат най-балансирания отбор,но нямат треньор като Сър Алекс,който да ги мотивира.
FCUnitedofManchester написа:Ми не е така защото няма реална класа в отбора.
Дзеко не е от най-големите нападатели, доста добре се справя в германия да видим, тоя трансфер ми прилича като застраховка защото Тевез пак са му взели беберона и ще напуска през лятото.
Нямат реално футболист световна класа.
Рио Фърдинанд ли имат, Видич ли имат, Рууни ли имат, Тери ли имат, Лампард ли имат Дрогба ли имат ?
Иначе имат защитници да затворят някои мач.
Не съм на твоето мнение като футболисти Манчестър Сити разполага със страхотен потенциал и ако имат добър треньор който да ги подреди както трябва ще са машини.Един Дзеко е точно за висшата лига,а Адебайор ще бъде продаден.
Frankie Lampard написа:Ballancee написа:И като стана дума за Манчестър С. току що беше обявено ,че са подписали със Един Дзеко което автоматично значи ,че може тима да бъде включен като претендент за титлата с тази яростна селекция която няма граници.
Абсолютно излишна покупка.Сега освен Адебайор и другата им 30+ милионна придобивка Марио Балотели няма да помирисва терен,а със сигурност Балотели не е много по-слаб футболист от Джеко,тъкмо напротив.Гледал съм му много мачове,не е лош нападател,но изпуска адцки много чисти положения.
Не се знае . В момента Манчини робува само на нападатели и пробва всеки който е над 20 млн. С Адебайор и Санта Круз не се получи и си заминават , положенията с Тевез също не е ясно , какво ще стане лятото , Балотели е със твърд характер и при един скандал и него ще изгонят а той не се поплюва има голям език. Така, че Манчини пробва всеки който може да привлече , ако не стане лятото ще го продаде. Тоест нямат изградена политика за това ккакво е нужно на тима , едвали тима се нуждае единствено от нападатели . Но Джеко според мен ще има успехи. Междодругото днес разбрах, че е голям фен на Андрий Шевченко .
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ми аз лично специално си направих труда да ги проверя и видях,че досега имат 16 победи и 3 равни в първенството и си направих труда да си изтегля няколко техни мача,и да ги изтегля,и останах доста впечатлен.А звезда им е Гронкяер,който игра в Челси преди години.
Frankie Lampard написа:Ми аз лично специално си направих труда да ги проверя и видях,че досега имат 16 победи и 3 равни в първенството и си направих труда да си изтегля няколко техни мача,и да ги изтегля,и останах доста впечатлен.А звезда им е Гронкяер,който игра в Челси преди години.
В първенството са си без конкуренция спор няма.Стойностен отбор от скандинавска държава като Дания които се борят до последно.Ще бъде интересен дубой.Челси все пак са големият фаворит.
-
- Контакти:
Еми аз не знаех, че Катар е третата по богатство на природен газ в светът и четвърта по нефт с 1.5 млн души население
Тук става въпрос за трилиони. За трилиони става въпрос и в Емирствата и в Саудитска Арабия. На тея араби парите никой не им ги знае, а какви количества злато притежават, не е истина - тонове. Тея ако решат ще купят Меси, Шави и Иниеста без да им мигне окото . Еми нали на някакъв саудитски шейх, който го даваха по телевизията само яхтите, който има струват 2.3 милиарда. Смятайте за какво става въпрос.

Я бързо да лягате всички да спите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Frankie Lampard
- Контакти:
По-добре свиквайте,защото скоро Манчестър Сити ще са фактор.Само ако си намерят някой стойностен треньор като Моурньо примерно...