daniel875 написа:Madridist написа:daniel875 написа:Искам да ти кажа, че ако ти или който и да е си вярва толкова много като Моуриньо неминуемо ще те сполети успеха. Разбра ли ме най - сетне? Просто трябва да вярваш в нещо и да се стремиш, но не го имай точно Моуриньо като подражание с лошите му черти. Всеки от нас ги използва на моменти тези особености от характера на португалеца, но се съмнявам, че чак толкова го правим всички.
Той е малък голям треньор. Това е. Не искам да се заяждам с теб. И пак казвам - не се подценявайте никога. Човек може много, стига да знае какво иска и как да го иска. Ето това изпозва Моуриньо.
Големи глупости, ама на килограми... аз от утре силно почвам да си вярвам, че съм Путин и до месец, ме гледай като новия премиер на Русия. Ако Бенитес бил арогантен, щял да жъне успехи. Ама не бил и се провалил. Уникално!
Да те светна сега, за една особена, СПЕЦИАЛНА разлика. Моу напусна Челси, но феновете на отбора още тъгуват по него. Моу напусна Интер- там тъгата (на фона на "успехите" на Гафа") е още по осезаема. Интеристите пяха песни под хотела му, когато гостува с Реал в Милано. Със сигурност е със специален статут и в Порто, отбор който измъкна от кризата още пресен- зелен. Феновете на Реал го посрещнаха със скептицизъм, подковани от малоумни журналисти, за грозна игра. Десет кръга след началото на Бернабеу вече пеят името му. По начин по който на Пелегрини никога нямаше да пеят дори след десет сезона.
А сега, да направим равносметка с Рафа- пусни една анкета във форумите на Ливърпул, дали го желаят пак да ги оглави? След 3-4 години мазохистично
In Rafa We Trust , испанеца си тръгна без капка подкрепа... а в Интер феновете искат да се разкара САМО след 10-тина кръга!!! Та, елементарното ти възприемане на успехите на Жозе, някак не се връзва с обичта на хората...
Иначе, нахъсани злобни хора по света много. И треньори също. И винаги било лесно да си на мястото на Моу- вземал тимове с пари, с готови отбори, късмет имал, бил нахален... и кво? Той успява, а другите не- що? Ми щото така- ми хубаво...