2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

パルマラット
Контакти:

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и Селекция на отбора

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 19:11

nore написа:Вижте какво, хубаво е човек да е оптимист по природа, но що се отнася до Черноморец, може да се каже че съдбата на отбора зависи изцяло от развитието на сагата около Петрол - всичко останало са спекулации.

В момента съм сигурен, че едва ли някой журналист или фен може да предвиди със сигурност какво ще се случи. Отборът може да продължи с високите си цели или поне да държи едно прилично за нашите стандарти ниво или до няколко месеца да изчезне - всичко е възможно.

Общината няма да остави отбора дори и Събев да се оттегли,защото Черноморец Бургас е символа на футбола на града както в Пловдив е Ботев.Надявам се да се развият благоприятно ситуацията със Петрол и отбора ни да продължи да мачка.Иначе някой минавал ли е край "гнездото на акули" да каже дали се работи по него или е в застой?Иначе информацията че продаваме Зайц за 100 000 евро в Металург Донецк е фалшива...

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 04 яну 2011 20:48

Аз пътувам постоянно по този път и се работи с пълна пара . Дори преди Нова Година садяха и декоративни борчета около входа . Мисля , че може би скоро ще се реже лентата .....
Всъщност , този проект не е спирал нито за миг , откак е започнало строителството му , само в края на юли за около месец бяха намалили темпото , май чакаха финансиране от някаква банка ...
Онези измекяри от евробилда нямат почти нищо общо с изпълнението на този проект , само някакви дребни строителни неща , но основната фирмата изпълнител е Дорослава .
Много им е гот на мазутите , тъпи да раздуват версията , че виждаш ли фирмичката им спонсор закъсала защото " лошия " Митко Събев ги прецакал с кините по строителството на кампуса Гнездо на Акулите . " А они просто немат дим у гъзо си "..., както казваше един мой приятел от Самоков , който не е сред живите - Байко . Извинявам се за лирическото отклонение , кампуса се строи и скоро ще е готов , така че спокойно Акули !

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 23:38

El greco благодаря много полезна информация. ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 05 яну 2011 11:57

Току що минах пак от там , край кампуса и на паркинга бяха , колите на фирмата , която монтира камерите за наблюдение , а онези които реазбират от строителство знаят , че това означава , че проекта е в много напреднал етап .

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 05 яну 2011 12:39

El greco написа:Току що минах пак от там , край кампуса и на паркинга бяха , колите на фирмата , която монтира камерите за наблюдение , а онези които реазбират от строителство знаят , че това означава , че проекта е в много напреднал етап .

Супер никъде не може да се виде в интернет до къде е сригнал проекта ако можеш направи някоя снимка да видим. ;)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 06 яну 2011 15:33

パルマラット написа:
nore написа:Вижте какво, хубаво е човек да е оптимист по природа, но що се отнася до Черноморец, може да се каже че съдбата на отбора зависи изцяло от развитието на сагата около Петрол - всичко останало са спекулации.

В момента съм сигурен, че едва ли някой журналист или фен може да предвиди със сигурност какво ще се случи. Отборът може да продължи с високите си цели или поне да държи едно прилично за нашите стандарти ниво или до няколко месеца да изчезне - всичко е възможно.

Общината няма да остави отбора дори и Събев да се оттегли,защото Черноморец Бургас е символа на футбола на града както в Пловдив е Ботев.Надявам се да се развият благоприятно ситуацията със Петрол и отбора ни да продължи да мачкаquote]
Братле, добре си схванал ситуацуята в Бургас
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 06 яну 2011 16:55

Да, общината няма да остави отбора ако Събев вдигне ръце, но нали си наясно че съдбата му няма да е много по-различна от тази на Нефтохимик в момента при липсата на сериозен инвеститор. А и при тях Евробилдинг започнаха да дават на заден с няколко странни изказвания от сорта на това, че ако никой друг не се включи в издръжката на отбора (имат предвид частния бизнес), щели да се откажат. Много несериозно - то се вижда че нямат ресурс да вкарат отбора в Б група, а какво да говорим за А!?! Изобщо нещата с футбола в Бургас не вървят добре като цяло, надежди някакви дава само това, че кампуса продължава се довършва, макар че и там си имам едно наум.

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 06 яну 2011 22:20

Кампусът е собственост на ФИЗИЧЕСКИ лица. Цялата информация по въпроса е публична. Просто я проверете - има едно нещо казват му Търговски регистър. Това е схема за източване на пари от Петрол Холдинг АД в полза на определени лица.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 07 яну 2011 00:48

Щом като могат ще източват!
На мен обаче ми е интересно как така Ершов врътна кранчето на Черноморец, а видиш ли не се е усетил и не е спрял парите за кампуса щом и там се източват пари на холдинга?

Мисълта ми обаче е друга - без значение какво ще стане с футболния клуб, този кампус (ако наистина се довърши докрай) остава за спорта в града по един или друг начин. В смисъл, че е направен за футбол и не виждам как някой ако реши може да му промени предназначението - има твърде специфичен план и разположение, мястото не е подходящо за нищо друго, освен за това, за което е замислено (пак с едно наум заради близостта на летището и шума от него).

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 07 яну 2011 23:31

На няколко места излезе информация че продаваме всички чужденци включително Хаири,Борел и Лис Мутис за 2 000 000 лева дано не е вярно.Време е Събев да поеме отговорност така на гърба на Петролхолдинг и аз мога.Сега ще си проличи всъщност какво означава Черноморец за Митко Събев.

Върни се в “Черноморец”