Или сега или никога!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Или сега или никога!!!

Мнениеот NOMER14 » 18 ное 2010 10:31

luxorus написа:Човече,според мен Левски нищо не е надградил,че сега да разваля.Разликата ви от миналата година и сега се казва Гарра Дембеле и Сержиньо Грийн,Гарра-та си заминава за Турция,както вървят слуховете и ако не продължите в ЛЕ не знам как ще задържите и холандеца.Разбира се и аз искам да не се случи,защото съм БЪЛГАРИН и ми се ще да видя силни БГ отбори в ЕКТ,но при сегашното ръководство,визирам Батков и Гонзо,няма как да стане.
Лично мнение.

За Гарата и Грийн си много прав , но всички отбори в света имат 2-3 звезди и "плява" около тях....
Разликата идва от стойността на звездите и от стойността на "плявата" :shock:

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 ное 2010 01:31

Момчета, каквото направихте до тук, това е ! И с Дембеле и без него, все тая. Дембеле е вече бита карта а играта на Левски е повече от прозрачна и предвидима. Всички знаят от къде може да дойде опасност и ще вземат мерки и теглилки това да не се случва. Дембеле повече не може да помогне на отбора, защото ще бъде заключван всеки мач а той няма ли възможност да бележи, мача го отписвайте. Ще имате някакви епизодични проблясъци, които няма да донесат нищо съществено, така че правилния ход е да продават Дембеле, докато още струва нещо. С един двама силни играчи, отбор не може да е постоянен. За това Литекс са добри, защото са стабилни на повечето постове а и резервите са стабилни, та и да останат без някой титуляр, това няма да ги събори. Така ги виждам нещата аз де, всеки с мнението си :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 ное 2010 17:33

Ти Литекс за отбор ли го смяташ? В България има само два отбора на ниво и това са софийските грандове, независимо в каква форма са. Останалото е пълнеж, адитиви. Нали все пак трябва да има първенство, да се играе. Така е във всички държави. И най- нормалното е понякога, за разнообразие, за промяна, случаен отбор от втория ешелон в "А" група, по стечение на обстоятелствата да стане шампион. Няма страшно. Но класата и традициите са на посоченото по- горе място.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”