Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот siniq_fen » 07 ное 2010 21:16

Въпреки много слабите игри навън всичко е възможно. Само не мога да си обясня разликата в нивото на мачовете в Европа и в България, но вероятно наистина без някои играчи просто сме друг отбор.
Само Левски!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 ное 2010 23:45

Пичове според мен в Белгия ще паднем. Вижте каква жалка защита имаме, а и вратарския ни пост (не помня да го е имало това откакто гледам мачове да нямаме един ДОБЪР вратар...)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 ное 2010 06:00

Това ще е луд мач, а белгийските отбори са най-непредсказуемите. Формата на белгийските тимове тази година за разлика от миналата хич не е добра. Андерлхт, Генк и Гент се представят доста посредствено в ЛЕ. Страх ме е да прогнозирам. Дадох прогноза за хикс в четвъртък. Малко преди края се радвах, че не съм познал, ма след мача... А за този ме е страх. Като помня миналият сезон Стандарт (Лиеж) как погнаха Арсенал с едно бързо 2-0 (те после "топчиите" биха с 2-3, де)...
Това, според мен ще е мач на голове, а не на надлъгване. Дано Ясен му е ясно, понеже, ако пак мисли да пробва "гениалнните" си тактики (като тази в Лисабон), ще ни опухат с едно каре и по-живо, по-здраво, кой откъдето е.

dani_z25
Контакти:

Мнениеот dani_z25 » 08 ное 2010 09:04

Според мен Лил ще си вземе последният мач , като преди това ще загубят от Спортинг.Гент са зле навън , това се видя и от мача с нас . Това означава 8 т. за Лил в крайното класиране (евентуално) , което по прости сметки значи , че на нас дори и 4 т. не биха ни свършили работа (не съм сигурен при равни точки головата разлика ли се гледаше или двубоите , не че сме по-добри в единия от показателите...).Две победи трудно ще вземем.Изпуснахме питомното вкъщи с Лил и сега ще гоним дивото.Според мен мача с Лил на Герена беше най-силният който изиграхме досега , и като мотивация и като постройка на терена , и единствено смяната накрая беше грешен ход(можеше да е 5 мин. по-късно и да не е в центъра на защитата).Трудно ще покажем тази игра в Белгия.Остава просто да се насладим на следващите два мача от Лига Европа , без излишни очаквания , да играят мъжки момчетата , ако може да вземат поне една победа и мисля че никой няма да има право да им се сърди 8-)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 ное 2010 10:13

Подкрепям напълно мнението ти. С изключение на злощастното гостуване в Лисабон, "Левски" игра грамотно, но по-важното е, че се усещаше желание за победа през всичките 90 минути на мачовете. Публиката се обедини и застана зад отбора. Мачовете срещу АИК, Гент, а защо не и срещу Лил вкъщи е накарало много хора да забравят глупостите дето им се случват по цял ден. Лично на мен, мача с Лил във Франция ми хареса най-много. Въпреки загубата. Грешки стават всеки ден. И не Иво, а Яската е виновен за равенството. А Иво...момчето толкова може. Стана му много гадно.

siniq_fen написа:Въпреки много слабите игри навън всичко е възможно. Само не мога да си обясня разликата в нивото на мачовете в Европа и в България, но ...

Не съм сигурен, но Атлетико и Фулъм, когато стигнаха финала в ЛЕ бяха съответно 5 и 8-ми или нещо подобно.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 08 ное 2010 11:33

metodito написа:Подкрепям напълно мнението ти. С изключение на злощастното гостуване в Лисабон, "Левски" игра грамотно, но по-важното е, че се усещаше желание за победа през всичките 90 минути на мачовете. Публиката се обедини и застана зад отбора. Мачовете срещу АИК, Гент, а защо не и срещу Лил вкъщи е накарало много хора да забравят глупостите дето им се случват по цял ден. Лично на мен, мача с Лил във Франция ми хареса най-много. Въпреки загубата. Грешки стават всеки ден. И не Иво, а Яската е виновен за равенството. А Иво...момчето толкова може. Стана му много гадно.

siniq_fen написа:Въпреки много слабите игри навън всичко е възможно. Само не мога да си обясня разликата в нивото на мачовете в Европа и в България, но ...

Не съм сигурен, но Атлетико и Фулъм, когато стигнаха финала в ЛЕ бяха съответно 5 и 8-ми или нещо подобно.

Maлко се бъркаш.На финала Атлетико бяха 15 в примера а Фулам 9.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 ное 2010 12:28

Да, не бях сигурен. Идеята ми беше, че не вървяха добре вкъщи, но в Европа стигнаха финал.

BLuE_AvALaNchE_7172
Контакти:

Мнениеот BLuE_AvALaNchE_7172 » 08 ное 2010 15:55

Не че ще кажа нещо ново, но за мен, пичове, мачът ще е много тежък, много... белгийците ще излезнат на живот и смърт, Левски в последните си 7 мача има 3 точки и не трябва да игнорираме тази статистика!! Колебливи сме много... защитата е несигурна, а на вратарския пост сме от сума години насам доста неубедителни.
Ясен постоянно се лута между Киро и Божката и най накрая никой от 2-мата не трупа реален игрови опит.
Дано до 1-ви се стегнат момчетата и покажат една сериозна игра! За мен Грийн, Гарра-Гарра и Гаджев са моторите! Това е! Дано и късметът е на наша страна, пък това, което се иска от нас, ние ще го направим! ю

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА В ГЕНТ!!! И именно в тази връзка ми е и въпросът: уча и живея в северна Германия. Някой идея за това как мога да се сдобия с 3-4 билета по сигурен път, до седмица-2? ВАЖНО!
ДА НАПЪЛНИМ БЕЛГИЙСКОТО ИМ СТАДИОНЧЕ, ПЪК СЛЕД МАЧА, ДАЙ БОЖЕ, ДА ИМ ИЗПИЕМ И УИСКИТО !!!

само ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 08 ное 2010 16:32

Спортинг (Лисабон) ги бием тук,но Гент ни бият там.
Levski 1 - 0 Sporting

Asenov.Net
Контакти:

Мнениеот Asenov.Net » 08 ное 2010 19:45

Няма да може да ги бием Спортинг.

Върни се в “Архив”