Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gri6ata1914
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот gri6ata1914 » 29 окт 2010 09:41

Реших и аз да се включа в дискусията...Първо наистина не трябва да се нападат някои хора за мнението им и дали са истински левскари. Това че виждаш даден проблем, не означава, че не ти пука за отбора! А относно лентата си мисля, че Гаджев наистина в последно време не показва качества да я носи, НО според мен сега не е подходящия момент за каквито и да е промени. Така или иначе му е дадена, няма смисъл сега да се правят промени. Формата му наистина е зле, напълнял е, не му се получава играта в центъра, НО той е бъдещето на Левски в настоящия състав. Няма човек, който да е капитан на отбора при отсъствието на старите пушки!!! Нито Грийн след 2-3 месеца може да е капитан, нито пък Жо или Младенов, както се чуха предложения. Гаджев наистина милее за отбора, вярно малко е импулсивен, но поне му пука за отбора. СПоред мен проблемът дойде от прекалено големите очаквания от нас към него! Когато го нямаше, всеки казваше, основно от спортно-техническото ръководство, ако Гаджев е здрав щеше да е друго, когато се върне няма да има проблеми в халфовата линия и в дефанзивен план и т.н. И неговото самочувствие също съвсем нормално е растяло след като е четял за тези изказвания!!! А и при нас се получиха прекалено големи очаквания! Според мен всичко около любимия отбор ще се изясни пролетта - дали ще вървим нагоре /дай Боже/ или всичко е било кратковременно избухване...Трябва да изчакаме зимната подготовка на ЦЕЛИЯ ОТБОР ЗАЕДНО и тогава да коментираме. Успех на всички Левскари и САМО ЛЕВСКИ !!! Нека подкрепяме играчите в трудни моменти!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 окт 2010 10:01

Въпросното лице не заслужава да е футболист на Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Драгалевци
Контакти:

Мнениеот Драгалевци » 29 окт 2010 10:09

Levskar_90 написа:
deepblue1963 написа:
Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.

Еми не съм фен на тъпите картони,на безбройните "сватбарски" шутове,на постоянното изпускане на човека си,след което защитата трябва да се справя и т.н.

Е и, ти какво очакваш 30 победи в А група. Имам един въпрос: Ако отбора е мега слаб и изпадне във Б група още ли, ще си му фен, и играе още по зле ??? Тогава ще се види кой подкрепя Левски. Аз съм от Варна и няма как да присъствам на всеки мач, а вие шопите имате честта, но при първия неуспех 500 човека на стадиона, защото вие сте не осъзнати фенове. Не сте фенове на Левски, ами на титлите му.

Абе варненеца, ти се изкара най-големия фен, я по-спокойно ако обичаш! Шопите може и повече да обичаме и да милееме за Левски отколкото ти го правиш това !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 окт 2010 10:54

Владимир Гаджев е български футболист, полузащитник. Роден е на 18 юли 1987 г. във Велинград. Висок е 179 см. и тежи 76 кг. Юноша на Левски (София).
.............................
Една вметка:казвате много е млад и зелен!!!
Хм,на 23-24 години навлиза в златните години за футбол,трябва да има 10 години футбол зад гърба си,кое му е зеленото,кое му е младото?Да не споменаваме имена от световния футбол на тия години какви лидери са и какви кариери имат зад гърба си!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 29 окт 2010 11:16

Последната купа за Левски явно не помните кой я донесе

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 окт 2010 11:18

bardon01 написа:Последната купа за Левски явно не помните кой я донесе

A предпоследната кой я донесе?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 11:32

Естествено,че Гаджев е бъдещето на Левски и той е олицетворение за важността на нашата школа.Аз пуснах тази тема най-вече заради случилото се на мача в Ловеч.След тази ситуация според мен е невъзможно, той да е капитана,а решението естесвено го взима Гонзо и Ясен.Само давам лично мнение, като истински левскар.А за аватара ми е ясно,че съм заклет привържаник и на Юве,за което се извинявам на тези които не им харесва,защото можеби са фенове на други грандове.Какво да направя като съм закърмен със синята идея и тази на торинци.Истината е,че те са моите любими отбори и който посегне на тях,ще види и другата страна от моята същност.Няма привържаник в България,който да е фен само на български отбор.Винаги има пристрастия и към чужд,но не от тези, които си избират по няколко и си показват шията,само когато един от 5-6 им отбора е на върха.Само Левски и Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 11:35

bardon01 написа:Последната купа за Левски явно не помните кой я донесе

За твое съжаление Мъри.Не мисля,че равен със Миньоро е нещо голямо.Просто в този момент се вижда колко сме силни синята гилдия и всеки помага с каквото може.Гаджев е част от синята идея и той е бъдещето на Левски.Небъркайте темите
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 29 окт 2010 11:55

forzajuve написа:Естествено,че Гаджев е бъдещето на Левски и той е олицетворение за важността на нашата школа.Аз пуснах тази тема най-вече заради случилото се на мача в Ловеч.След тази ситуация според мен е невъзможно, той да е капитана,а решението естесвено го взима Гонзо и Ясен.Само давам лично мнение, като истински левскар.А за аватара ми е ясно,че съм заклет привържаник и на Юве,за което се извинявам на тези които не им харесва,защото можеби са фенове на други грандове.Какво да направя като съм закърмен със синята идея и тази на торинци.Истината е,че те са моите любими отбори и който посегне на тях,ще види и другата страна от моята същност.Няма привържаник в България,който да е фен само на български отбор.Винаги има пристрастия и към чужд,но не от тези, които си избират по няколко и си показват шията,само когато един от 5-6 им отбора е на върха.Само Левски и Forza Juve

Той Гаджев не е основния ни капитан капитаните на Левски са Петков,Йовов и Кривия когато ги няма не виждам кой друг освен Гаджев да вземе лентата.
ИзображениеИзображениеИзображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 окт 2010 12:09

При условие, че той играе редовно в момента, нека е той. Кривия и Йовов не играят в момента, както и Петков, така че кой друг, Мариян Огнянов? ХАхаХАХАХАхАХ АХАХ !!!!!!! Когато Грийн научи български колкото Бардон знае, тогава нека е капитан. Казвам, понеже видях, че го предлагате. За предложението Минев да е капитан, повтарям "изречението" след "Мариян Огнянов".

Върни се в “Левски”