Частична равносметка за представянето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Частична равносметка за представянето на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 окт 2010 10:15

Бъдещето ще покаже.
Така или иначе, спада в качеството на играта ни е налице ...
Смятам, че за този спад голяма вина ( освен разбира се футболистите ) носи и Ясен.
Доста народ забеляза, че последните мачове играем необяснимо защитно, дори когато съперника ни отсреща, не ни притиска.
Ако е пробвал нещо ново, като начин на игра, разбирам, но това явно не сработва !
Лошото е, че не сработва от няколко мача, и въпреки това, отново играхме така срещу Литекс .... и резултата го видяхме всички.
Така или иначе, ние сме просто фенове, и само предполагаме ....
Ясен със сигурност остава до коледа, и аз ще съм последният човек, който ще иска той да се махне, ако си върнем свежата и разообразна игра от началото на есента ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 окт 2010 11:54

Не,няма да се подобри-просто не става този треньор-не е необходимо да си кой знае какъв специалист-просто трябва да се огледаш в постиженията на даден треньор в отборите,в които е работил-няма как да прескочиш това,което всъщност можеш.Неприятното е ,че в Балгария има треньор,който може да води Левски,но поради една или друга причина е недолюбван от ръководителите на отбора,защото на него няма да могат да му редят състава -Илиян Илиев.Докато обаче начело са хора ,като Гонзо и Батков,за Илиян място на Герена няма.Както и за ,който и да е свестен треньор от Европа.
Как досега един,който разбира от футбол не видя колко сгрешено е всичко в тази игра,която се практикува при нас-в методика,физическа подготовка медикаментозно и физиологическо възстановяване,водене на мачове и т.н.
Мисля си ,че най-логичното би било ,ако съм един собственик на клуб да инвестирам в треньор,който знае какво прави и да му дам свободата и отговорността да решава сам .Всичко друго е ала-бала.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 окт 2010 11:57

olfix написа:Не,няма да се подобри-просто не става този треньор-не е необходимо да си кой знае какъв специалист-просто трябва да се огледаш в постиженията на даден треньор в отборите,в които е работил-няма как да прескочиш това,което всъщност можеш.Неприятното е ,че в Балгария има треньор,който може да води Левски,но поради една или друга причина е недолюбван от ръководителите на отбора,защото на него няма да могат да му редят състава -Илиян Илиев.Докато обаче начело са хора ,като Гонзо и Батков,за Илиян място на Герена няма.Както и за ,който и да е свестен треньор от Европа.
Как досега един,който разбира от футбол не видя колко сгрешено е всичко в тази игра,която се практикува при нас-в методика,физическа подготовка медикаментозно и физиологическо възстановяване,водене на мачове и т.н.
Мисля си ,че най-логичното би било ,ако съм един собственик на клуб да инвестирам в треньор,който знае какво прави и да му дам свободата и отговорността да решава сам .Всичко друго е ала-бала.

И Мъри нямаше успехи преди да дойде в Левски.Че и в Левски за известно време.само,че ръководството го изтърпя,докато почне да "жъне" плодовете от работата си!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 окт 2010 12:14

Да, наистина така стана и с Мъри. Докато научи играчите да контролират топката, вместо да я изритват напред, каква мъка бешеее, божеее.... Ако се представяхме както при Кратко Останич, разбирам да се иска смяна на треньора и т.н. Сегашното ни положение обаче предразполага треньорът да може да работи, така че нека го оставим на спокойствие. Всички знаем клишето "отбор не се гради за два месеца" или както там беше и в крайна сметка е вярно. Имате примера с ЦСКА, където купиха сто човека, смениха осем треньора и ги чакат по два месеца и айде. Сами виждате къде са те в момента и вярвам, че на никой не му се иска и ние да сме там....

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 окт 2010 12:39

Вижте,аз не искам да спорим-Левски изигра достатъчно мачове,за да видим,че това да си подават топката не се практикува в отбора-напротив кюска се от защитниците напред ,или ако Дарко е на терена и попадне топката у него,извежда Гарата,другото са гениални мигове на просветление на Жо или Йовов.Колкото и време да му дадем на Ясен все тая-така или иначе няма да го махнат засега-ще го махнат,когато вече нищо не може да се поправи.Забравяте ,че Мъри е играл в отбори,които винаги са имали дух на победители...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 окт 2010 15:24

olfix написа:Не,няма да се подобри-просто не става този треньор-не е необходимо да си кой знае какъв специалист-просто трябва да се огледаш в постиженията на даден треньор в отборите,в които е работил-няма как да прескочиш това,което всъщност можеш.Неприятното е ,че в Балгария има треньор,който може да води Левски,но поради една или друга причина е недолюбван от ръководителите на отбора,защото на него няма да могат да му редят състава -Илиян Илиев.Докато обаче начело са хора ,като Гонзо и Батков,за Илиян място на Герена няма.Както и за ,който и да е свестен треньор от Европа.

Виждам, че си доста добре запознат с треньорската кариера на Яс. Петров с какво тя е по-лоша от тази на Ил.Илиев? Според мен са приблизително равни дори до момента с леко предимство за Ясен.
За медикаментозното и физиологическо възстановяване съм съгласен,но това не е работа на старши треньора , все пак той е трньор по футбол ,а не специалист по биохимия и физиотерапия. Най-малкото последните се учат в друго ВУЗ ;) .Иначе подобно е и състоянието във всеки един клуб у нас. Самия факт,че тази година нямаме толкова много контузени както в предишните няколко години говори добре за настоящото ръководство.
Аз съм доволен общо взето от физическото съсътояние на Левски, разбира се има и какво да се желае- все пак да не се забравя ,че сезона за Левски започна доста по-рано и отбора има изиграни доста повече мачове и то на максимално натоварване,така че е напълно нормално и да има спад и умора. Между другото Левски за първи път има доста висок състав,което за мен е още един плюс. Нека не забравяме какво каза миналата година В.Грозни след като гледа Левски с тези ниски футболисти Левски не може да разчита на никакъв успех в Европа. Само бих казал ,че ако Мъри беше треньор Гарра Дембеле никога нямаще да стъпи в Левски понеже е ...много висок. За всеки,който е запознат с работата на Мъри е ясно,че той не храесва офанзивни футболисти по-високи от 180 см. Да напомням как изглеждаше Левски през последната година на Мъри - една голяма мъка в най-важните мачове от сезона срещу ЦСКА, Тампере, Локомотив (Сф) и Литекс от общо 8 мача Левски завърши веднъж наравно и загуби 7 пъти и вкара цифром и словом 1 гол( и той нередовен- след игра с ръка на Дарко срещу Литекс -1:2).
Вярно е ,че в момента в Левски повече се разчита на индивидуалните качества на играчите отколкото отборната игра,но за мен най-правилния футбол е най-успешния , не се брои колко време си играл с топката и как си я контролирал ,а колко гола си вкарал.
Иначе разбирам,че в последните дни отново изпълзяха разни специалисти ,които основното което правят е да съсипват от критика Ясен и Гонзо. За мен трябва да си изчака до края на полусезона и тогава може да се прави някаква равносметка.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 30 окт 2010 20:55

ААА,много моля!!!
Само не ми излизайте с аргумента,че сме псевдолевскари и критикуваме при първата грешна стъпка.
Защото вече и за неспециалисти стана ясно ще сме тактически адски немощни.Имаме чисто технически най-добрите играчи в БГ,но ни липсва гросмайсторски тактик като Илиян.Гледате ли от началото на сезона Берое как стои на терена с играчи на ниво Б група,познайте на кого се дължи това!?Левски играе както ние с приятели едно време пред 33 блок в Студентски град.Играем на защитници и нападатели,а въобще в речника на треньорския щаб отсъства думичката "пакетно придвижване".Ще ставаме и по зле.
Спешно Илиян Илиев треньор!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Върни се в “Левски”