Полицаите прекаляват с правата си

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Полицаите прекаляват с правата си

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 24 окт 2010 15:21

Cesc Fabregas написа:
Converse написа:Истината е, че Българските полицаи са абсолютни селяци и грубияни ! Брат ми, който е бил левскар едно време и е ходил по агитки ми е разказвал как за едното нищо полицаите са вадели палките и са почвали наред. Сега не е така, защото не е чак такава свободия. На нашите мачове охраняват 3С, от 1-2 години няма полиция, но съм сигурен, че тея от 3С не могат да се справят ако стане напечено ! Затова и са нужни полицаите, щото знаят как да реагират в точния момент, а охранителите нямат никакъв опит.
Сеск, защо си негативно настроен към ултрасите ?
Не съм против ултрасите. Против тези съм, които не уважават противника и правят проблеми на стадиона. ПОд проблеми разбирам бой и чупене. Ако само се пее, има знамена, факли и тн-екстра! Това е хубаво и ми харесва. Не съм фен на разрушенията и простотията обаче, а нашия герой точно това е демонстрирал-своята инфантилност! ;) Нямам нищо против това, че е на еди-колко си години, против това съм, че се е самозабравил и си мисли, че щом е в "стадото" всичко му е позволено, а срещу него не може да има никакви действия! ;)
Съвсем друга тема е това, че нашия герой явно си мисли, че след като пие, замеря полицията и и показва среден пръст е много интересен. Ккато му акзаха-просто не си е намерил майстора! :!:

И аз съм като теб сеск но заради такева лапета като Хасково които нахлуват на терена ни дадоха служебна загуба на ЦСКА срещу Локомотив Мездра. Сори но такива хора не заслужават да са на стадиона.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 15:30

emi_loko_plovdiv_usa написа:
Cesc Fabregas написа:
Converse написа:Истината е, че Българските полицаи са абсолютни селяци и грубияни ! Брат ми, който е бил левскар едно време и е ходил по агитки ми е разказвал как за едното нищо полицаите са вадели палките и са почвали наред. Сега не е така, защото не е чак такава свободия. На нашите мачове охраняват 3С, от 1-2 години няма полиция, но съм сигурен, че тея от 3С не могат да се справят ако стане напечено ! Затова и са нужни полицаите, щото знаят как да реагират в точния момент, а охранителите нямат никакъв опит.
Сеск, защо си негативно настроен към ултрасите ?
Не съм против ултрасите. Против тези съм, които не уважават противника и правят проблеми на стадиона. ПОд проблеми разбирам бой и чупене. Ако само се пее, има знамена, факли и тн-екстра! Това е хубаво и ми харесва. Не съм фен на разрушенията и простотията обаче, а нашия герой точно това е демонстрирал-своята инфантилност! ;) Нямам нищо против това, че е на еди-колко си години, против това съм, че се е самозабравил и си мисли, че щом е в "стадото" всичко му е позволено, а срещу него не може да има никакви действия! ;)
Съвсем друга тема е това, че нашия герой явно си мисли, че след като пие, замеря полицията и и показва среден пръст е много интересен. Ккато му акзаха-просто не си е намерил майстора! :!:

И аз съм като теб сеск но заради такева лапета като Хасково които нахлуват на терена ни дадоха служебна загуба на ЦСКА срещу Локомотив Мездра. Сори но такива хора не заслужават да са на стадиона.

Видя ли ултра-респектиращия клип :lol: Ей такива много ги обичам, изобщо не знае на кой свят е, ама се кани, псува, мята и тн! Все пак е гледал Грийн Стрийт ХулЕганс 6 пъти и е опасен нази-ултрас :lol: :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 15:40

Cesc Fabregas написа:Видя ли ултра-респектиращия клип :lol: Ей такива много ги обичам, изобщо не знае на кой свят е, ама се кани, псува, мята и тн! Все пак е гледал Грийн Стрийт ХулЕганс 6 пъти и е опасен нази-ултрас :lol: :oops:

Знаеш (надявам се) приказката за цар Соломон, животните и магарето ;)
На такъв много работи можеш да му вкараш (има откъде), но акъл не можеш, защото няма откъде 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 24 окт 2010 15:42

Кашчей написа:
Cesc Fabregas написа:Видя ли ултра-респектиращия клип :lol: Ей такива много ги обичам, изобщо не знае на кой свят е, ама се кани, псува, мята и тн! Все пак е гледал Грийн Стрийт ХулЕганс 6 пъти и е опасен нази-ултрас :lol: :oops:

Знаеш (надявам се) приказката за цар Соломон, животните и магарето ;)
На такъв много работи можеш да му вкараш (има откъде), но акъл не можеш, защото няма откъде 8-)

напълно съм съгласна с това така е
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 17:09

Хасково написа:Mnogo si otvoren po forumite na jivo sa6tiq li si ???

Много си отворен зад оградата на стадиона, що не напсуваш и не замеряш някой полицай на улицата? Ще предположиш ли какво ще ти се случи? А ако си съвсем смелчага, пробвай ако някога отидеш в Лондон да замеряш някой тамошен полицай. Е тогава ще видиш какво му се вика "превишаване на правата".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 22:22

vaskonti написа:
Хасково написа:Mnogo si otvoren po forumite na jivo sa6tiq li si ???

Много си отворен зад оградата на стадиона, що не напсуваш и не замеряш някой полицай на улицата? Ще предположиш ли какво ще ти се случи? А ако си съвсем смелчага, пробвай ако някога отидеш в Лондон да замеряш някой тамошен полицай. Е тогава ще видиш какво му се вика "превишаване на правата".

Абсолютно си прав! :!: :!: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

haha

Мнениеот haha » 25 окт 2010 19:20

Авторче,пожелавам ти следващият път полицаите да те спукат от бой,та да ти дойде малко акъл :!:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 25 окт 2010 21:44

Какъв е този хулиган :) Не ме разсмивай повече.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Върни се в “ЦСКА”