Cesc Fabregas написа:Не съм против ултрасите. Против тези съм, които не уважават противника и правят проблеми на стадиона. ПОд проблеми разбирам бой и чупене. Ако само се пее, има знамена, факли и тн-екстра! Това е хубаво и ми харесва. Не съм фен на разрушенията и простотията обаче, а нашия герой точно това е демонстрирал-своята инфантилност!Converse написа:Истината е, че Българските полицаи са абсолютни селяци и грубияни ! Брат ми, който е бил левскар едно време и е ходил по агитки ми е разказвал как за едното нищо полицаите са вадели палките и са почвали наред. Сега не е така, защото не е чак такава свободия. На нашите мачове охраняват 3С, от 1-2 години няма полиция, но съм сигурен, че тея от 3С не могат да се справят ако стане напечено ! Затова и са нужни полицаите, щото знаят как да реагират в точния момент, а охранителите нямат никакъв опит.
Сеск, защо си негативно настроен към ултрасите ?Нямам нищо против това, че е на еди-колко си години, против това съм, че се е самозабравил и си мисли, че щом е в "стадото" всичко му е позволено, а срещу него не може да има никакви действия!
![]()
Съвсем друга тема е това, че нашия герой явно си мисли, че след като пие, замеря полицията и и показва среден пръст е много интересен. Ккато му акзаха-просто не си е намерил майстора!
И аз съм като теб сеск но заради такева лапета като Хасково които нахлуват на терена ни дадоха служебна загуба на ЦСКА срещу Локомотив Мездра. Сори но такива хора не заслужават да са на стадиона.