Бойкотът продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Бойкотът продължава!

Мнениеот hristov25 » 01 окт 2010 00:41

ОК бойкотирайте си само, че ЦСКА няма да се оправи по този начин. Иска се подкрепата на всички фенове без изключение. Въпреки това всеки сам си избира какво да прави - демокрация!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2010 12:01

Няколко пъти чета подобни теми и все се чудя,защо нападате така момчето cska_90.Реших да се включа,защото и аз съм като автора на темата.Аз също не ходя на Тича,заради Велизар Попов.Отнесох от няколко колеги-моряци,малко критики и те ме накараха да заявя във форума,че докато В.П. ни води,аз на Тича няма да стъпя(първо мислех да е временно,след мача с Калиакра).И вие сте намалели драстично,Тича и той започна да пустее,но по-важно е,че всеки си избира какво да прави.Дали да ходи на мач,дали ще го гледа по ТВ или на видеостена някъде,всеки си решава сам.
Дерзай cska_90.Като не ти харесват(образно казано),доматите на сергията,няма да си купиш от тях,нали? :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2010 14:36

Бля..бял..бля
Ай сега да ви видя големите фенове в понеделни къде ще сте??У вас нали??Се пак играем с Локо ,не е ЛЕ,няма шоу-за к'во ви е да ходите!!!Смешници!! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2010 15:05

cska_90 написа:
delqnski47 написа:Не знам кой кво е бойкотирал,ама Сектор Г беше пълен! :lol: :lol:
Тия 14 и останалите,ако продължават да не ходят,май в скоро време ще ги изместят! :lol:

Добре- :lol: :lol: :lol: :lol:
Сектора НЕ беше пълен-двете клетки отстрани-къде ги забравяш!!!
Миналата година 370000-сега 17000-разлика има нали???Ама 16 900 от тия дето бяха неска-са ИЗМИСЛЕНИ фенове дето ходят само в ЛЕ-аз лично познавам 10 човека-които бяха на мача и не знаят и 5 играча-ама отиват щото е голям мач -еи така за кеф-от тях дори трима бяха и на мача на ЛЕвски-за какво говориме!!!Само гледай срещу Локо колко ще има пак-еи тия дето бяхме на Ариана!!
А за протеста-еми срещу ТНС имаше 30-неска бяхме 250-дано следващият мач сме повече!!
А и да не забравя-тъпия УШЕВ пак се изяви!! :evil:

Един съвет от мен;
Престани да ДЕЛИШ феновете на ЦСКА!Това е изключително ГРЕШНО,което правиш и много дразнещо!!!Хипер тъпо е да вадиш нож на нас!Някои ''червени'' фенове може и да не им пука много много за ЦСКА и да не ходят редовно на мачове,но има и такива ,които имат семейства,работа,училище,финансови и семейни проблеми, и т.н!
Всеки може да се напива,да се друса,да се ЕБЕ,да ходи на мач и т.н.!Стига да има възможност...
Така че стига си говорел глупости!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2010 15:21

Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????
А опраедания-винаги може да и намериш стига да искаш!!
Не обвинявам никого-всеки сам решава кога и как да ходи!!Но не може хора(тука НЕ визирам тебе)-които ходят на 3-4 мача в годината да ми обясняват какво било правилно и да ми дават съвети!Разбирам хора-които ходят на всеки мач,но селяци,чиито фенство се изразява само в това да изпеят КЗЛ,да се снимат в центъра на Г да ги види мама( :oops: ) и да ходят да гледат Хълк да ми дават наклон-айде мерси!!И когато шепа хора се опитваме да правим нещо за отбора -водени единствено и само от любов да ни наричат наркомани и платени фенове-няма да стане!!И същите тия фенчета дето сега ми приказват как трябвало безрезервна подкрепа и незнам си какво-ще си седят на топло в понеделник-я защото име късно,я защото нЕма с какво да се приберат или просто за тази година им стига вчерашният мач-да ти имам и подкрепата! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2010 15:28

cska_90 написа:Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????
Не обвинявам никого-всеки сам решава кога и как да ходи!!Но не може хора(тука НЕ визирам тебе)-които ходят на 3-4 мача в годината да ми обясняват какво било правилно и да ми дават съвети!Разбирам хора-които ходят на всеки мач,но селяци,чиито фенство се изразява само в това да изпеят КЗЛ,да се снимат в центъра на Г да ги види мама( :oops: ) и да ходят да гледат Хълк да ми дават наклон-айде мерси!!И когато шепа хора се опитваме да правим нещо за отбора -водени единствено и само от любов да ни наричат наркомани и платени фенове-няма да стане!!И същите тия фенчета дето сега ми приказват как трябвало безрезервна подкрепа и незнам си какво-ще си седят на топло в понеделник-я защото име късно,я защото нЕма с какво да се приберат или просто за тази година им стига вчерашният мач-да ти имам и подкрепата! :evil:

Като не искаш някой да ти държи сметка за каквото и да е, ти също не дръж сметка на другите какво правят!
И между другото снощи що не отидохте на мач? Можеше да нахлуете, да пробвате да пребиете Хълк, да изтърбушите вратите и тогава бъди сигурен, че щяха да изхвърлят ЦСКА и от ЕКТ, а даже и от А група! Гениално, нали? Ще ти се сбъдне мечтата, защото Титан при това положение ще се махне!
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2010 15:30

vaskonti написа:
cska_90 написа:Е и аз имам такива проблеми,но миналата година не съм изпуснал мач,нали?????

Като не искаш някой да ти държи сметка за каквото и да е, ти също не дръж сметка на другите какво правят!
И между другото снощи що не отидохте на мач? Можеше да нахлуете, да пробвате да пребиете Хълк, да изтърбушите вратите и тогава бъди сигурен, че щяха да изхвърлят ЦСКА и от ЕКТ, а даже и от А група! Гениално, нали? Ще ти се сбъдне мечтата, защото Титан при това положение ще се махне!

Абе ти нямаш ли си друга работа -а се занимаваш с мене!?Ще правя каквото си искам-не съм длъжен да ти давам обяснения,нали?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2010 15:32

Аз не искам да ми даваш обяснения, въпроса ми беше риторичен. ЯСно ми е, че адекватен отговор от теб няма шанс да се получи...
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2010 15:34

vaskonti написа:Аз не искам да ми даваш обяснения, въпроса ми беше риторичен. ЯСно ми е, че адекватен отговор от теб няма шанс да се получи...

Е тогава -защо пишеш-тая тема е за хората -които се интересуват-а не за такива като тебе-дето от 10000 години на мача не са ходили-ама са големи фенове!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2010 15:48

Егати любовта бе!Нахлувания на терена,бой над играчи,чупения на седалки(като прибавим и обществени предмети и превозни средства)!С една дума ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Има разлика между ''ЛЮБОВ'' и ''ВАНДАЛИЗЪМ''!Вашто не е любов:знам че няма да те убедя в това!Питай някой нормален човек,който познаваш,какво мисли за вашата ''любов''!Той ще ти отговори най добре!
А иначе има хора,които се оправдават,че не ходят на мачове!Но има и такива,които,пак ти казвам,не могат поради различни причини!Ти явно можеш да ходиш,което е добре!Радвам се за тебе...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”