ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: 4000 аплодираха Ботев

Мнениеот 1912BOTEV » 09 авг 2010 00:13

Ами освен да прекръстим темата на Ботев-Локо!? Стига сме обръщали внимание на комплексарите от Лаута, които даже не богат да виждат цветно, защото цветовете на отбора им е черно-бял! Нека си коментираме нашия отбор, нашата публика, нашите вълнения. А като дойде момента, ще си ги мерим тогава.
Напред, КАНАРИ!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 09 авг 2010 00:24

Пичове най-важното е че играе Нашият БОТЕВ на нашият стадион. На нашата контрола има повече фенове отколкото на поредното столично дерби с участието на некой "гранд".
Да си пожелаем добра игра през сезона и не забравяйте че макар и от В пак може да се срещнем с буферите примерно в мач за купата.
Айе КАНАРИ-И-И-И-И-И-И-И-И-И-И-И-И-И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 09 авг 2010 00:25

абе поне НИЕ не бяхме такива бе; ако Локото (на много от техните фенове( светът им се върти околко това да се измерват с Ботев цял живот, то поне ние не бяхме така и никога не ни е пукало толкова много повече ли сме в пловдив, кой по-малко цигани имало за фенове, кой повече на мач събирал, кой по - стар бил, кое била сливане, кое била вливане, кое било заличаване, кое не знам си кво ... всички изеднъж станахме някви супер адвокати, мега стаистици ... безкрайни ЛАИЦИ!!!!

Ние поне не бяхме такива. А ся кво стана - битер тях снахаме; след всеки мач, след всяка контролка няква кой колко имал, кой по най най, кой колко набил и кой колко изпил ...

СПРЕТЕ СЕ!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 09 авг 2010 00:32

fire написа:Поздрави за победата,ако въобще считате за успех победа в контрпла и то преди старта вивъв В група....????! Но нека все пак,бъдете обективни и не заблуждавайте хората с подобни заглавия! Кой има полза от лъжи..????? Днес мача беше наистина посетен за отбор играещ във В група,но в никакъв случай на стадиона нямаше повече от 1600-700 души!!!!!! В най-оптимистичния вариант 2000!!!!! Кого лъжите,себе си или аудиторията????? Успех в "елитната" В група! ПП: снимките публикувани от колегата потвърждават твърдението ми!

Ахх..густооо!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 авг 2010 00:54

не бе 4000 и според мен е доста преувеличено , някаде 2000-500 там бяхме . все пак стана супер купон , особено 2-то полувреме си беше голяма веселба .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 09 авг 2010 01:01

Hacko1912 написа:абе поне НИЕ не бяхме такива бе; ако Локото (на много от техните фенове( светът им се върти околко това да се измерват с Ботев цял живот, то поне ние не бяхме така и никога не ни е пукало толкова много повече ли сме в пловдив, кой по-малко цигани имало за фенове, кой повече на мач събирал, кой по - стар бил, кое била сливане, кое била вливане, кое било заличаване, кое не знам си кво ... всички изеднъж станахме някви супер адвокати, мега стаистици ... безкрайни ЛАИЦИ!!!!

Ние поне не бяхме такива. А ся кво стана - битер тях снахаме; след всеки мач, след всяка контролка няква кой колко имал, кой по най най, кой колко набил и кой колко изпил ...

СПРЕТЕ СЕ!

Голата истина

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 авг 2010 01:01

кво толкова се заяждате не мога да разбера , подкрепяйте си отборите и тва е . айляк :)колко енергия губите в излишни дразги ако я обедините в някое полезно действие може да станете милионери :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 09 авг 2010 01:16

Lauta-Army написа:Голата истина

коя е голата истина бе Лаута, че станахме дребнави и провенциалисти като вас ли :?:

;) :mrgreen:

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 авг 2010 07:12

Хлебарките пак налазиха, нормално, но защо трябва да им се обръща толкова внимание?
Ако ги игнорираме, те няма да има за какво да живеят и ще се върнат по селата да пасат патките.

Имам и въпрос към модераторите, защо провокативни постове не бъдат веднага изтривани, а потребителите целящи провокации не бъдат наказвани?

В крайна сметка, каквито и да са цифрите, вчера със сигурност бяхме повече от ваксаджиите в събота. Не, че това е важно за мен, приемам го като нещо нормално, всеки пловдивчанин знае какво е съотношението ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 09 авг 2010 08:48

Ванко_Ултраса написа:Реално около 2 000 човека, но както винаги вие имате навика да си послъгвате и удвоявате бройката.
Видяхте, че ние събираме хиляди на тренировка и контролни мачове...за представяне пък няма да говоря и вие да не видите нещо от нас.Доскоро на тренировки и представяне на отбора ви хората можеха да се преброят с просто око.Видяхте, че ние първи започнахме да правим шоу на представянето на отбора и вие да не останете по-назад се опитахте да ни имитирате.

Да питам само не ви ли омръзна да ни копирате и да крадете песни и хореографии от нас?
Пожелавам ви от сърце да си купите рейс...да не кажете, че съм дошъл да се заяждам с вас... :lol:

Ванка,Ванка...циганин мамин. Първо да те питам,кога пуснаха интернета в маа'лата? РЕАЛНО драги ми смехурко вие колко песни имат да ги копираме? РЕАЛНО коя хореография точно сме взели от вас,че не се сещам? Скъсаната шатра на нашия стадион? РЕАЛНО Вие колко души бяхте срещу Черно Море? И пак ама много РЕАЛНО,отивай на Трибуна Джесика и се обеси. Реално,да не кажеш,че съм те обидил? Май да...ем нарочно беше.
SINCE 1912

Върни се в “Ботев”