на есен няма да има какво да ударим, защото червените фалират...щом са ги махнали от царско село за неплатени неща по договора им там...
по темата - имам рип-нат целия мач, даже неотдавна го гледах пак защото е интересно да слушаш автентичния коментар и да гледаш как се е променила играта за 16 години. ако някой предложи фрии хостинг някъде бих ви го качил да си го имате всички, които се интересувате
имам и още един мн интересен...мисля че е 96-та за купата, бием ги 4-2 след като ни повеждат 2-0 и записваме рекордна поредна победа в дербито.
Левски-ЦСКА 7-1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-ЦСКА 7-1
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
-
- Контакти:
Велики футболисти, Велик мач, НАСКО за пореден път показа колко е голям, както и целия отбор на Левски...
Ех спомени !!!
Ех спомени !!!
-
- Контакти:
Заради тази тема се регвам тук
Заредена е с положителни емоции и ми беше супер яко да чета разказите на очевдици за онази вечер, та и аз реших да напиша моя, макар че е от гледна точка на невръстно лапе
Левскар съм бил винаги, най-вече заради баща ми, но 7:1 е първия мач на който ме е завел като бях на 6 години и заради който и до ден днешен всеки път на стадиона ми е тръпка. Спомням си че седяхме в А сектор, но в най-крайната част откъм "Г". Баща ми никога не е бил някакъв фанатичен привърженик и никога не му е пукало къде ше седне, още повече че си беше свикнал от едно време, когато семкарите от който и отбор да са били са си седяли заедно на мача. Спомням си че около нас нямаше много хора, а в тая част на Г откъм нас и чорбарите даже ги нямаше. Само точно пред нас дето бяха седнали двама тийнейджъри с червените шалове и т.н. Та Илиян вкара първия гол със задната ножица и ние с баща ми и някъв негов приятел на крака и се ръкопляскаме. Тия се засегнаха и като Михтарски вкара вдигнаха олелия до небесата - крещяха, скандираха, скачаха, спомням си че се уплаших тия хулигани да не вземат да ни набият щото сме се радвали за Левски. И после глей сеир
След гола и големия екстаз седнаха и повече нито станаха, нито скандираха ... Един след друг им ги нижеха наще, а тия момчета второ полувреме въобще не го дочакаха на стадиона. Вече си бяха тръгнали когато започна екшъна точно пред северната врата. За след мача само си спомням, че по улиците беше като след световното и докато не си легнах съм скачал и съм се радвал.
Затова и до ден днешен МОЩНО СИНИТЕ и винаги когато мога на стадиона !

Левскар съм бил винаги, най-вече заради баща ми, но 7:1 е първия мач на който ме е завел като бях на 6 години и заради който и до ден днешен всеки път на стадиона ми е тръпка. Спомням си че седяхме в А сектор, но в най-крайната част откъм "Г". Баща ми никога не е бил някакъв фанатичен привърженик и никога не му е пукало къде ше седне, още повече че си беше свикнал от едно време, когато семкарите от който и отбор да са били са си седяли заедно на мача. Спомням си че около нас нямаше много хора, а в тая част на Г откъм нас и чорбарите даже ги нямаше. Само точно пред нас дето бяха седнали двама тийнейджъри с червените шалове и т.н. Та Илиян вкара първия гол със задната ножица и ние с баща ми и някъв негов приятел на крака и се ръкопляскаме. Тия се засегнаха и като Михтарски вкара вдигнаха олелия до небесата - крещяха, скандираха, скачаха, спомням си че се уплаших тия хулигани да не вземат да ни набият щото сме се радвали за Левски. И после глей сеир

Затова и до ден днешен МОЩНО СИНИТЕ и винаги когато мога на стадиона !